Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dit zijn de beste krultangen

Zoek je de beste krultang voor grove krullen, voor dik haar of dun haar, de beste automatische krultang of een goedkope krultang? Hier alle beste krultangen bij elkaar.

Beste krultang Remington krultangen test

Met een goede krultang voorzie je je kapsel van de krullen die jij wil. Of dat nu pijpenkrullen zijn, fijne of zeer fijne krullen, of juist grove krullen. Ook wafelkrullen en golvende krullen (waves) zijn mogelijk bij de beste krultangen Maar wat zijn goede krultangen?

Overzicht beste krultangen

In het overzicht met beste krultangen (5 sterren) vind je alle krultangen met de hoogste waardering verzameld. Dat is een behoorlijk aantal goede krultangen, maar er is dan ook een grote verscheidenheid aan krullen en haarstyling apparaten om deze krullen mee te zetten. 

In het overzicht met beste krultangen kun je dan ook al je wensen aanvinken zodat je alleen de voor jou goede krultangen over houdt.


Remington krultang

Remington krultangHieronder kijken we kort naar de mogelijkheden van de verschillende krultangen en de opties die ze bieden.

Wat voor krullen wil je?

De één wil kleine krulletjes, de ander wil een meer golvend kapsel met grote krullen. Natuurlijk hoeft de beste krultang voor grote krullen niet dezelfde tang te zijn als de beste krultang voor kleine krullen of zeer kleine krullen. 

In het bovenstaande overzicht kun je daarom aanvinken welk soort krullen je belangrijk vindt bij jouw gewenste krultang.


Carmen krultang verschillende soorten krullen

Carmen krultang voor verschillende soorten krullen


Het soort krultang

Krultangen kun je ook onderverdelen in verschillende modellen. Je hebt bijvoorbeeld krultangen met een klem. Je klemt je haar vast zodat je een hand vrij houdt. Ook krijg je zo een mooie strakke krul. Alle krullen zijn gelijk (wat de één een voordeel zal vinden en de ander een nadeel). De krullen ogen wat natuurlijker bij een krultang zonder tang.

Naast de krultangen met tang en krultangen zonder tang heb je ook de automatische krultang. Deze draait je haar automatisch op. Deze krultangen zijn gemiddeld genomen wat duurder dan niet automatische krultangen.


Automatische krultang Babyliss

Automatische krultang BabylissDaarnaast zijn er nog specifieke krultangen voor specifieke kapsels, zoals de wafeltang die geen krullen maar golven in je haar maakt, de bubble tang voor extra grote golven en de kegeltang die door zijn kegelvorm heel natuurlijk ogende krullen maakt.

Krultangen voor een bepaald haartype

Naast de krultangen voor een bepaald soort krul kun je ook kiezen voor een goede krultang voor jouw soort haar. Heb je dun of fijn haar, dan heb je een krultang nodig die je haar op lage temperatuur kan krullen. Bij dik haar of kroeshaar heb je juist een krultang nodig die hoge temperaturen biedt en bij beschadigd of geverfd haar is het sterk aan te raden een krultang met keramische coating te gebruiken. Deze verspreiden de warmte heel gelijkmatig.

Geef naast je gewenste soort krultang dus ook je haartype aan in het bovenstaande overzicht met beste krultangen, en zie welke beste krultangen voor jou het meest geschikt zijn.

Automatische krultang Invisio

Automatische krultang Invisio


De coating van een krultang

Hierboven noemde we de keramische coating al. Deze keramische coating zorgt er voor dat de hitte gelijkmatig verdeeld wordt, wat een groot voordeel is. Maar keramische coating heeft ook nadelen. Deze coating slijt en als de laag beschadigd is kan je de krultang weggooien. Zonder de coating laag kun je namelijk je haar beschadigen met de krultang.

Een titanium coating is een stuk sterker dan een keramische coating. Bovendien bevat titanium ionen die er voor zorgen dat je haar statisch wordt. 

Meer selectiemogelijkheden

En zo kun je nog meer opties en mogelijkheden opgeven bij het selecteren van jou beste krultang uit het complete overzicht met beste krultangen. Denk daarbij aan een instelbare temperatuur, een krultang die in een paar tellen op temperatuur is of een krultang waarbij je het voltage kunt aanpassen (handig op reis).

Ook kun je voorkeursmerken opgeven en een maximale prijs. Kortom, je persoonlijk beste krultang heb je in een paar klikken gevonden.

Kemei krultang voor golven

Kemei krultang voor golven


Goedkoop een krultang kopen

Op Beste Krultang Kopen vind je een overzicht met de beste winkels om een krultang te kopen. Je vindt daar al hun aanbiedingen van krultangen.

Of kijk bij de krultang testen voor meer als beste krultang geteste krultangen.


Foto bovenaan: Remington krultang

Onderwerp:
Hier vind je alle beste krultangen in één overzicht. Met de beste krultang voor dun of dik haar, grote of kleine krullen. Met de beste automatische krultang en de beste goedkope krultang. Inclusief aanbiedingen van alle goede krultangen.

Een reactie posten

0 Reacties