Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste fluitketel

De beste fluitketels, ook de beste fluitketel voor inductie. Van de beste goedkope fluitketel tot de beste design fluitketel.

Beste fluitketel test


Ondanks de elektrische waterkoker is de fluitketel nog steeds erg populair, veel gebruikt en veel gekocht. Een fluitketel is dan ook niet alleen functioneel keukengereedschap, maar ook vaak mooi om te zien en sfeervol om te gebruiken. Daarom kijken we hier naar de beste fluitketels.

In het onderstaande overzicht beste fluitketels vind je alle fluitketels die met 5 sterren zijn gewaardeerd. Deze beste fluitketels zijn niet alleen fluitketels die goed werken, maar ook fluitketels die er mooi uit zien.


Uit het overzicht met alle fluitketels kun je zelf je beste fluitketel selecteren, door je wensen aan te vinken.


Design fluitketel Klausberg

Fluitketel Klausberg


Fluitketels inductie

Op inductie koken is inmiddels zo gangbaar dat de meeste fluitketels die je tegenwoordig koop voor inductie geschikt zijn. Maar er zijn nog steeds uitzondering, let hier dus op als je een fluitketel kiest en op inductie kookt.

Bij de bovenstaande overzichten kun je "geschikt voor inductie" of "geschikt voor alle warmtebronnen" aanvinken om een voor inductie geschikte fluitketel te kiezen. Je weet dan zeker dat je de fluitketel op inductie kunt gebruiken. Overigens is meer dan 90 procent van bovenstaande fluitketels een inductie fluitketel (voor inductie geschikte fluitketel).


Retro fluitketel Le Creuset

Reto fluitketel Le Creuset 

De inhoud van de fluitketel

Natuurlijk is de inhoud van de fluitketel belangrijk als je je beste fluitketel kiest. De meeste fluitketels hebben een behoorlijke inhoud, variƫrend tussen de 1,5 liter en 3 liter, maar er zijn ook grotere en kleinere fluitketels.

Demeyere en Haute Cuisine maken fluitketels waarmee wel 6 of 7 liter water kunt koken. Een beetje overdreven voor een potje thee, maar wel geschikt voor grote groepen of als je vaak water kookt voor schoonmaak werkzaamheden.

Le Creuset fluitketel

Design fluitketel Le Creuset


Voor enkele kopjes thee of een cup a soupe kun je ook kiezen voor een kleine fluitketel, met inhoud van 1 liter. Deze nemen minder ruimte in en zien er vaak leuk uit.

Design fluitketel

Zoals je in de overzichten (en aan de foto's op deze pagina) kunt zien zijn er fluitketels in vele stijlen en designs. Je hebt heel klassieke fluitketels, zoals bijvoorbeeld de Le Creuset fluitketels, en de fluitketels van Demeyere. 

Maar je hebt ook moderne fluitketels van bijvoorbeeld BK, Edenberg, Zwilling, Habonne, Kinghoff of Klasuberg. De keuze uit design fluitketels is groot, of je nu een moderne design fluitketel of een retro fluitketel zoekt.

Design fluitketel Edenberg

Design fluitketel Edenberg


Bij de bovenstaande overzichten kun je alle beste fluitketels, en andere goede fluitketels, in alle stijlen en designs vinden.Onderwerp:
Bovenaan deze pagina vind je zowel de beste fluitketels uit de test als een overzicht met alle goede fluitketels. Via beide overzichten kun je doorselecteren om zo makkelijk en snel je beste fluitketel te vinden. Zo vind je bijvoorbeeld de beste fluitketel voor inductie, de beste design fluitketel of de beste kleine fluitketel. Tips voor bij het kiezen van je beste fluitketel vind je eveneens hier boven. 


Een reactie posten

0 Reacties