Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste melatonine (natuurlijk slaapmiddel)

 

Melatonine is een onschuldig natuurlijk slaapmiddel. Hier de beste melatonine tabletjes en spray.

Beste melatonine kinderen en volwassenen


Melatonine is een bijzonder supplement. Het is een pilletje dat je in slaap helpt vallen, maar dan op een natuurlijke manier. Je wordt er alleen slaperig van en niet verdoofd zoals bij een slaappil. Je bent er dus niet duf van als je later weer wakker gemaakt wordt. Melatonine tabletjes worden door diverse fabrikanten gemaakt, voor kinderen en voor volwassenen. Hier de beste melatonine om lekker mee in slapen te vallen.

Wat is melatonine?

Melatonine is geen productnaam en zelfs geen naam van een geneesmiddel / hulpmiddel. Melatonine is een lichaamseigen stof die door iedereen wordt aangemaakt. Melatonine is het hormoon dat er voor zorgt dat je slaap maakt. Een melatonine tabletje geeft je wat extra van deze stof zodat je (extra) slaperig wordt. Als je éénmaal slaapt is de rol van melatonine uitgespeeld. het stofje zorgt er uitsluitend voor dat je in slaap valt.

Wat zijn goede melatonine tabletten?

In het overzicht beste melatonine vind je alle melatonine die een waardering van 5 sterren heeft gekregen.

Melatonine wordt meestal als een klein zuigtabletje verkocht, maar ook als capsule, poeder en zelfs als kauwgom. Een grote fabrikant van melatonine tabletten is Lucovitaal, maar ook merken als Davitamon, Eurovital, Sleepzz en Vitalize brengen dit effectieve slaapmiddel op de markt.


Melatonine beste slaapmiddel

Wanneer gebruik je melatonine?

Melatonine wordt gebruikt door volwassenen en kinderen die de stof te weinig aanmaken en daardoor moeite hebben om in slaap te vallen. Ook wordt melatonine gebruikt door mensen die om een andere reden de slaap niet kunnen pakken, bijvoorbeeld door stress of door ADHD, het melatonine tablet geeft ze dan een extra duwtje. 

Ook wordt melatonine vaak gebruikt bij een jetlag. Omdat het stofje je alleen slaperig maakt, en zodoende helpt in slaap te vallen, is het zeer geschikt om te gebruiken op momenten dat je wil slapen terwijl je lichaam dat nog niet wil.

Melatonine is ook goed te gebruiken een dag voor bijvoorbeeld een examen. Het voorkomt dat je nerveus wakker blijft liggen zodat je de volgende dag fris naar het examen kan, want de melatonine is dan niet meer actief en je hebt je slaap gehad.  

Waar koop je goedkoop melatonine?

Melatonine kun je goedkoop online kopen bij de onderstaande online drogisterijen.


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *