Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste scheermesje vrouwen en beste scheersysteem dames

Hier kijken we naar de 2 beste scheersystemen voor dames (houder en mesje) en het beste klassieke scheermes voor de vrouw.

beste scheermesje vrouwen test

Voor vrouwen zijn er speciale scheermesjes voor dames op de markt. Hier kijken we naar de beste scheermesjes vrouwen. Het betreft scheermesjes voor dames in diverse soorten, zoals de beste wegwerp scheermesjes voor vrouwen en de beste scheersystemen voor vrouwen (handvat met verwisselbare scheermesjes).


Beste scheersysteem: Wilkinson Intuition 

De Wilkinson Intuition is een bijzonder scheermes voor dames. De houder van dit scheersysteem bevat namelijk een reservoir zit waarin je huidconditioner kunt aanbrengen. Zo krijg je automatisch schuim tijdens het scheren en wordt je huid gelijk met het scheren gehydrateerd.

Beste scheermes dames wilkinson

Beste scheermesje vrouwen: Wilkinson Intuition

Een ander sterk punt van het Wilkinson Intuition scheersysteem is de mogelijkheid om naar beide kanten te scheren. Zo kun je het scheermes heen en weer halen en heel snel en grondig scheren.

Dankzij de bewegende kop past het scheermes zich aan de vrouwelijke lichaamsvormen aan, welk deel van het lichaam je ook scheert.

Dit beste scheermes voor vrouwen kan los gekocht worde, maar ook in een startpakket met houder, drie vervangbare scheermesjes en vier verschillende huidconditioners om dit beste scheersysteem voor dames mee te vullen.

Hieronder vind je de aanbiedingen van dit beste scheermesje voor vrouwen en navul scheermesjes.Gillette Venus scheersysteem

Het meest bekende scheermesje voor dames is de Gillette Venus. Dit volgens velen beste scheermesje voor vrouwen in vele varianten beschikbaar. Hieronder vind je ze allemaal tegen een lage prijs.


We kijken hieronder kort naar de Gillette Venus Original, de basis-versie van dit scheermesje voor vrouwen met verwisselbare mesjes, en de moeder van alle scheersystemen voor dames.

beste scheermesje vrouwen gillette venus

Gillette Venus scheermesje vrouwen


Dit scheermes beschikt over drie scheerbladen voor glad en comfortabel zacht scheren van het lichaam. De houder van het Venus scheermes is voorzien van een met gel bekleed ergonomisch handvat dat een goede grip geeft. Comfortkussentjes rond de bladen van het mesje beschermen je huid tegen snijden. Deze kussentjes maken de huid bovendien glad voor het scheermes er overheen gaat.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van de Gillette Venus scheermesjes voor dit goede scheermesje voor vrouwen tegen een lage prijs.Beste klassieke scheermesje: Bamboozy Safety Razor

Bij een scheersysteem vervang je telkens de hele scheerkop. Bij een klassiek scheermes vervang je alleen het metalen scheermesje zelf. Dat betekent wel dat zo'n klassiek scheermes over maar één scheerblad beschikt.

scheermesjes klassiek scheermes

Mesjes klassiek scheermes

De Bamboozy Safety Razor is een aanrader als je zo'n klassiek scheermes voor dames zoekt. Dit scheermes voor vrouwen ziet er mooi en stijlvol uit en zorgt dankzij de platinum roestvrijstalen mesjes voor een mooi glad scheerresultaat. 


Klassiek scheermes dames Bamboozy

Klassiek scheermes dames BamboozyMeer goede scheermesjes vrouwen

De hier boven genoemde scheermesjes zijn de beste scheermesjes voor vrouwen. Maar er zijn nog meer goede scheermesjes voor dames. Bij alle scheermesje vrouwen vind je ze allemaal. Niet alleen scheersystemen en klassieke scheermessen vrouwen, maar ook wegwerp scheermesjes die op vrouwen gericht zijn, onder andere van Gillette Venus, Wilkinson Sword en BIC.

Kijk daar voor alle mogelijkheden voor scheermessen voor vrouwen.Foto bovenaan: Wilkinson


Samenvatting:
Hierboven vind je de beste scheermesjes vrouwen. Het betreft verschillende beste scheermesjes voor vrouwen zoals een scheersysteem (houder met verwisselbare scheermesje) en een klassiek scheermes. Meer goede scheermesjes voor dames vind je in het bovenstaande overzicht met alle scheermesjes voor vrouwen.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind de Wilkinson scheermesjes erg fijn in het gebruik. Lekker scherp ook waardoor je niet al te veel over de huid hoeft te gaan. Het scheermesje geeft zelf schuim af dus je scheert altijd glad. Ik kan ze aanraden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.