Beste autostoeltjes test ANWB

Een overzicht met alle beste autostoeltjes uit de ANWB test autostoelen kinderen.

 Beste autostoeltje test ANWB


Bij een autostoeltje is de veiligheid en kwaliteit zeer belangrijk. Je moet immers op zo'n kinderstoeltje voor in de auto kunnen vertrouwen. Daarom test de ANWB veelvuldig alle gangbare autostoeltjes. Hier aandacht voor de beste autostoeltjes uit de test, de autostoeltjes die in de  ANWB test de waardering Zeer Goed of Goed kregen. Dit zijn betrouwbare autostoeltjes.

Beste autostoeltjes ANWB test

Circa 250 autostoeltjes zijn er door de ANWB getest op veiligheid, betrouwbaarheid, ergonomie, gebruiksgemak, de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen en andere belangrijke factoren. Kijk hier onder voor de beste autostoeltjes volgens de ANWB (Zeer Goed) en andere goede betrouwbare autostoeltjes (Goed). Al deze stoeltjes zijn via Bol.com en partnersites online te koop.


Je vind daar ook alle specificaties, reviews en ervaringen van gebruikers, de lage winkelprijzen, foto's en meer informatie over deze goede en zeer goede autostoeltjes uit de ANWB test van autostoeltjes.

Hieronder een korte beschrijving van enkele van de beste autostoeltjes. Deze autostoelen voor kinderen zijn door de ANWB zeer goed getest.

ANWB autostoeltjes test

De ANWB test als sinds 2002 autostoeltjes, maar de bovenstaande testresultaten hebben betrekking op de ANWB autostoeltjes test sinds 2015. Het gaat daarbij om de testresultaten van circa 250 autostoeltjes.

De ANWB test al deze autostoelen samen met Europese partners en collega's. Ook de Consumentenbond en buitenlandse consumentenorganisaties zijn bij deze autostoeltjes test betrokken. De voor de test gebruikte autostoeltjes worden anoniem gekocht zodat de fabrikant de test niet kan beïnvloeden. 


Er wordt bijzonder uitgebreid getest. Er worden bijvoorbeeld crashtesten uitgevoerd met frontale en zijdelingse aanrijdingen. Hiervoor wordt het testcentrum van de ADAC (de Duitse ANWB) gebruikt. Bij de ÖMTC (de Oostenrijkse ANWB) worden gebruikstesten gedaan en de Stifting Warentest (de Consumentenbond van Duitsland) laat de bekleding van iedere autostoel door een gespecialiseerd laboratorium op schadelijke stoffen testen.

De beste autostoeltjes

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met beste autostoeltjes volgens de ANWB test wat goede autostoeltjes zijn. Let daarbij goed op de leeftijd van het kindje waarvoor ze bedoelt zijn.

Bij de autostoeltjes voor de kleinste kinderen / baby (tot 1 jaar) komen vooral de Maxi Cosy autostoeltjes zeer goed uit de test. Kinderstoeltjes voor oudere kinderen die zeer goed scoren zijn onder andere van Kiddy, Silver Cross, Kidwell en Axkid. Kijk voor alle meest recente gegevens bij de bovenaan genoemde overzichten.


Meer goede autostoeltjes

Kijk voor alle informatie over deze beste autostoeltjes in het bovenaan genoemd overzicht van zeer goede autostoeltjes uit de test van de ANWB. Goede en goedkope aanbieders van al deze beste autostoeltjes vind je op Beste Autostoeltje Kopen.

Zie ook: Meer beste autostoeltjes uit testen

Foto bovenaan: Recaro


Samenvatting:
De ANWB test alle autostoeltjes op veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Bovenaan vind je alle beste autostoeltjes en goede autostoeltjes uit deze ANWB test van autostoeltjes. Je kunt daar via goede selectiemogelijkheden het voor jou beste autostoeltje selecteren. Let bij het kiezen van je beste autostoeltje goed op de leeftijd waarvoor het autostoeltje bedoeld is. Bij de ANWB autostoeltjes test (waarbij o.a. ook de Consumentenbond betrokken is) zijn circa 250 autostoelen getest. Kijk bovenaan voor de beste autostoeltjes uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties