Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste universele afstandsbediening

Zoek je beste afstandsbediening voor al je apparaten? Kijk dan hier voor de beste universele afstandsbediening, Een goede all in one afstandsbediening voor alles.

Beste universele afstandsbediening test One For All


Bedien al je apparatuur zoals de televisie, de dvd-speler, blue-ray speler, homecinemaset, soundbar, mediaspeler, en stereo-set met één universele afstandsbediening. 

Hier vind je de beste afstandsbedieningen. De beste universele afstandsbedieningen voor alle merken. Tevens hebben we goede vervangende afstandsbediening voor de apparatuur van één bepaald merk.

Overzicht alle universele afstandsbedieningen

We beginnen met een overzicht met alle universele afstandbedieningen. Met de prijs, een review, gebruikerservaringen en natuurlijk alle specificaties en mogelijkheden van iedere universele afstandsbediening. Het gaat hierbij om meer dan 600 universele afstandsbedieningen.

Zoek je een afstandsbediening voor één bepaalde televisie of ander apparaat? Dus niet universeel? Kijk dan hier onder voor de beste afstandbediening als vervanging.


Hieronder kijken we naar de beste universele afstandsbedieningen.

Geen Logitech Harmony afstandsbediening meer

Jarenlang was Logitech met zijn Harmony universele afstandsbedieningen toonaangevend bij de universele afstandsbedieningen. Dit waren geavanceerde all in one afstandsbedieningen waarvan de top modellen wel enkele honderden euro's kostte. 

Logitech is echter gestopt met de productie van de Logitech Harmony afstandsbediening. Als je deze nog in een winkel ziet staan betreft het een afstandsbediening uit de oude voorraad.

Maar gelukkig is er een goede opvolger!

All For One universele afstandbediening alle apparaten alle merken

All For One Contour 8 universele afstandsbediening 


Beste universele afstandsbediening: One For All

De fabrikant met de toepasselijke naam One For All is de gedoodverfde opvolger. One For All afstandsbedieningen gelden als de beste afstandsbediening. 

Deze universele afstandsbedieningen zijn wel een stuk eenvoudiger dan de bovengenoemde Logitech afstandsbediening, bijvoorbeeld zonder display, maar daarmee ook heel veel goedkoper dan de Logitech Harmony. 

De prijzen van de One For All afstandsbediening beginnen al ruim onder de 10 euro voor een goede universele afstandsbediening.

One For All levert een hele serie all in one afstandsbedieningen. 
Kijk bij de aanbiedingen One For All afstandsbedieningen voor al deze remote controls tegen de laagste prijs. All For One Streamer universele afstandsbediening

All For One Streamer universele afstandsbediening


Opgepast, soms is een universele afstandsbediening merk gebonden

Let op, je vindt er naast de geheel universele One For All afstandsbedieningen ook fabrikant gebonden afstandsbedieningen, bijvoorbeeld voor Sharp, Samsung, LG of Philips apparatuur. Zo'n afstandsbediening is dus alleen universeel binnen één bepaald merk.


Universele afstandbediening voor 2 of 8 apparaten?

Ook zijn er universele afstandsbedieningen voor bijvoorbeeld maximaal 2,3,4, 5 of 8 apparaten.  In de titel staat dit duidelijk aangegeven. Bij 5 of 8 apparaten zal het niet zo uitmaken, maar ondersteuning van 2 of 3 apparaten is weinig voor een afstandsbediening voor universeel gebruik.

Zo vindt je bij bovenstaande afstandsbediening aanbiedingen bijvoorbeeld de One For All Streamer. Dat is een merk-onafhankelijke afstandsbediening voor drie apparaten. Maar je vindt er ook de One For All Contour voor acht apparaten van alle merken. Dat is pas een universele afstandsbediening!

Ook de veel verkochte One For All Essence 4, voor vier apparaten van alle merken, is bij bovenstaande aanbiedingen te vinden.

Gebruik je meerdere audio of video apparaten met afstandsbediening, zoals een televisie, soundbar, stereo-set en settopbox, dan kun je met één goede universele afstandsbediening al deze apparatuur van afstand bedienen.

One For All Zapper universele remote control

One For All Zapper universele afstandsbediening


Andere universele afstandsbediening

We adviseren de One For All afstandsbedieningen als beste universele afstandsbediening. Maar dat neemt niet weg dat er meer goede afstandsbedieningen zijn. Bij de bovenstaande universele afstandsbediening aanbiedingen vind je ze allemaal.

Bijvoorbeeld de universele afstandsbedieningen van BroadLink, Marantec, Cartec en Cloudblue.

Let voor je een universele afstandsbediening koopt goed op de beschrijving waarin staat waarvoor de universele afstandbediening geschikt is. Of het één of meerdere merken betreft, of dat alle bekende merken door de all in one afstandsbediening ondersteund worden.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze beste universele afstandsbedieningen en voor andere goede afstandsbedieningen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen afstandsbedieningen

Foto's: All For One universele afstandsbediening.


Samenvatting:
Nu de Logitech Harmony afstandsbedieningen niet meer gemaakt worden zij de One For All afstandsbedieningen de beste universele afstandsbediening. Zoek je de beste universele afstandsbediening (all in one afstandsbediening, multi afstandsbediening) kijk dan bij bovenstaande aanbiedingen. Je vindt daar goedkoop nog veel meer afstandsbedieningen, zowel universele afstandsbedieningen voor alle merken als afstandsbedieningen voor één merk. Kijk daar voor je beste afstandsbediening.

Een reactie posten

0 Reacties