Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste afstandsbediening (beste universele afstandsbedieningen)

Redactie     10:20     No comments

 

Beste universele afstandsbediening test One For All


Bedien al je apparatuur zoals de televisie, de dvd-speler, blue-ray speler, homecinemaset, soundbar, mediaspeler, en stereo-set met één universele afstandsbediening. Hier vind je de beste afstandsbedieningen. De beste universele afstandsbedieningen voor alle merken. Tevens hebben we goede vervangende afstandsbediening voor de apparatuur van één bepaald merk.

Waar koop je de beste afstandsbedieningen?

We beginnen bij de afstandsbedingen in het algemeen. Alle goede afstandsbedieningen, zijn te vinden bij de aanbiedingen van afstandsbedieningen. Hier vind je meer dan 800 afstandsbedieningen. Vaak vervangende originele afstandsbedieningen en universele afstandsbedieningen voor de apparaten van een bepaalde fabrikant. In mindere mate vind je er ook universele afstandsbedieningen voor alle merken.

Hieronder kijken we naar deze echte universele universele afstandsbedieningen voor alle merken,

Geen Logitech Harmony afstandsbediening meer

Jarenlang was Logitech met zijn Harmony universele afstandsbedieningen toonaangevend bij de universele afstandsbedieningen. Dit waren geavanceerde universele afstandsbedieningen waarvan de top modellen wel enkele honderden euro's kostte. Logitech is echter gestopt met de productie van de Logitech Harmony afstandsbediening. Als je deze nog in een winkel ziet staan betreft het een afstandsbediening uit de oude voorraad.

All For One universele afstandbediening alle apparaten alle merken

All For One Contour 8 universele afstandsbediening 


One For All afstandsbediening

De fabrikant met de toepasselijke naam One For All is de gedoodverfde opvolger. One For All afstandsbedieningen gelden als de beste afstandsbediening. Deze universele afstandsbedieningen zijn wel een stuk eenvoudiger, bijvoorbeeld zonder display, maar daarmee ook heel veel goedkoper dan de Logitech Harmony. De prijzen beginnen al ruim onder de 10 euro voor een goede universele afstandsbediening.

One For All levert een hele serie universele afstandsbedieningen. Kijk bij de aanbiedingen One For All afstandsbedieningen voor al deze remote controls tegen de laagste prijs. All For One Streamer universele afstandsbediening

All For One Streamer universele afstandsbediening


Let op, je vindt er naast de geheel universele One For All afstandsbedieningen ook fabrikant gebonden afstandsbedieningen, bijvoorbeeld voor Sharp, Samsung, LG of Philips apparatuur. Ook zijn er afstandsbedieningen voor bijvoorbeeld maximaal 2,3,4, 5 of 8 apparaten.  In de titel staat dit duidelijk aangegeven.

Zo vindt je er bijvoorbeeld de One For All Streamer, een merk-onafhankelijke afstandsbediening voor drie apparaten, maar ook de One For All Contour voor acht apparaten van alle merken en de veel verkochte One For All Essence 4 voor vier apparaten van alle merken.

Gebruik je meerdere audio of video apparaten met afstandsbediening, zoals een televisie, soundbar, stereo-set en settopbox, dan kun je met één goede universele afstandsbediening al deze apparatuur van afstand bedienen.

One For All Zapper universele remote control

One For All Zapper universele afstandsbedieningKijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor deze beste universele afstandsbedieningen en voor andere goede afstandsbedieningen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen afstandsbedieningen

Foto's: All For One


Samenvatting:
Nu de Logitech Harmony afstandsbedieningen niet meer gemaakt worden zij de One For All afstandsbedieningen de beste universele afstandsbediening. Zoek je de beste universele afstandsbediening kijk dan bij bovenstaande aanbiedingen. Je vindt daar goedkoop nog veel meer afstandsbedieningen, zowel universele afstandsbedieningen voor alle merken als afstandsbedieningen voor één merk. Kijk daar voor je beste afstandsbediening.

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.