Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste afstandsbediening

 

Je kunt het zo gek niet bekenden of er wordt tegenwoordig wel een draadloze afstandsbediening bij geleverd. Natuurlijk bij de televisie, maar ook bij een ventilator, een zonnewering, een terrasverwarming, de verlichting of een afzuigkap. Hier kijken we naar beste afstandsbediening uit diverse testen. Het gaat dan om universele afstandsbedieningen waarmee je alle soorten beeld, geluid en computerapparatuur kan bedienen.

De beste afstandsbedieningen uit de test

De volgende testen van afstandsbedieningen hebben we verzameld.


De beste afstandsbieding vinden

Op zoek naar een bepaalde afstandsbediening? In het overzicht alle afstandsbedieningen vind je ze (bijna) allemaal. Circa 800 verschillende afstandsbedieningen. Zowel universele afstandsbedieningen als specifieke afstandsbedieningen voor een bepaald apparaat, een bepaald merk of een serie apparaten.  

Afstandsbediening met spraakbesturing

De meest geavanceerde afstandsbedieningen kun je niet alleen bedienen via de knopjes maar ook met je stem. De afstandsbediening is daarvoor voorzien van een microfoon en slimme software die de gesproken opdrachten kan omzetten naar instructies voor de afstandsbediening.

Afstandsbediening met toetsenbord

Ook handig is de aanwezigheid van een toetsenbord op de afstandsbediening. Je kunt dan veel sneller teksten intikken wat handig is bij zoekopdrachten. Vooral als je de televisie ook als webbrowser gebruikt of als je er mails  of andere berichten mee wilt versturen is een toetsenbord erg handig. Het toetsenbord bevindt zich meestal op de achterkant van de afstandsbediening.

Zie ook: Testen van TV en video apparatuur


beste mobiele afstandsbediening testOnderwerpen:
Bij de bovenaan genoemde afstandsbedieningen test vind je de beste universele afstandsbedieningen de test. Dit zijn de beste afstandsbedieningen die na het invoeren van de juiste codes op (bijna) ieder apparaat werken. Daarnaast vind je hier boven bij het overzicht van alle afstandsbedieningen vooral meer specifieke (vervangende) afstandsbediening. Bijvoorbeeld universele afstandsbedieningen voor een Samsung TV of de beste universele afstandsbediening voor een LG televisie.


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.