Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste afstandsbediening

Je kunt het zo gek niet bekenden of er wordt tegenwoordig wel een draadloze afstandsbediening bij geleverd. Natuurlijk bij de televisie, maar ook bij een ventilator, een zonnewering, een terrasverwarming, de verlichting of een afzuigkap. Hier kijken we naar beste afstandsbediening uit diverse testen. Het gaat dan om universele afstandsbedieningen waarmee je alle soorten beeld, geluid en computerapparatuur kan bedienen.

De beste afstandsbedieningen uit de test

De volgende testen van afstandsbedieningen hebben we verzameld.


De beste afstandsbieding kopen

Alle goede afstandsbedieningen zijn tegen een lage prijs online te koop bij de winkels genoemd op Beste Afstandsbediening Kopen. Je vindt daar ook een afstandsbediening keuzehulp en de top 10 van meest populaire universele afstandsbedieningen.

Afstandsbediening met spraakbesturing

De meest geavanceerde afstandsbedieningen kun je niet alleen bedienen via de knopjes maar ook met je stem. De afstandsbediening is daarvoor voorzien van een microfoon en slimme software die de gesproken opdrachten kan omzetten naar instructies voor de afstandsbediening.

Afstandsbediening met toetsenbord

Ook handig is de aanwezigheid van een toetsenbord op de afstandsbediening. Je kunt dan veel sneller teksten intikken wat handig is bij zoekopdrachten. Vooral als je de televisie ook als webbrowser gebruikt of als je er mails  of andere berichten mee wilt versturen is een toetsenbord erg handig. Het toetsenbord bevindt zich meestal op de achterkant van de afstandsbediening.

Zie ook: Testen van TV en video apparatuur

0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.