Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste afstandsbediening test

Kijk hier voor de beste universele afstandsbediening uit de test of voor een goede vervanging van je kapotte of zoekgeraakte afstandsbediening.

beste afstandsbediening test


Je kunt het zo gek niet bekenden of er wordt tegenwoordig wel een draadloze afstandsbediening bij geleverd. Natuurlijk bij de televisie, maar ook bij een ventilator, een zonnewering, een terrasverwarming, de verlichting of een afzuigkap. 

Hier kijken we naar beste afstandsbediening uit de test. Het gaat om de universele afstandsbedieningen. 1 afstandsbediening voor alle apparaten waarmee je alle soorten beeld, geluid en computerapparatuur kan bedienen.

Maat we hebben ook een keuzehulp met aanbiedingen waarmee je een geschikte (al dan niet vervangende) afstandsbediening voor je apparatuur kunt vinden.

De beste afstandsbedieningen uit de test

De volgende testen van afstandsbedieningen hebben we verzameld.


De beste afstandsbieding vinden

Op zoek naar een bepaalde afstandsbediening? In het overzicht alle afstandsbedieningen vind je ze (bijna) allemaal. Meer dan 1.700 verschillende afstandsbedieningen. Zowel universele afstandsbedieningen als specifieke afstandsbedieningen voor een bepaald apparaat, een bepaald merk of voor een serie apparaten. 

Universele afstandsbediening

Bij de bovenstaande afstandsbediening test gaat het om de beste afstandsbediening waarmee je met afstandsbediening meerdere apparaten van verschillende merken kunt bedienen. Één afstandsbediening voor alles (mits ondersteund).

Tussen universele afstandsbedieningen zit veel verschil. Soms kun je er de meest uiteenlopende apparaten van allerlei verschillende merken mee bedienen (dat zijn de beste afstandsbedieningen), soms ook gaat het om een beperkt aantal apparaten van één bepaalt merk. Bij de universele afstandsbediening test kun je zien wat de beste afstandsbediening is voor een groot aantal verschillende apparaten en verschillende merken, die ook nog eens heel gebruiksvriendelijk en praktisch in het gebruik is.
 
Of selecteer in het overzicht met alle afstandsbedieningen "universele afstandsbediening" en andere eisen die je aan je gewenste beste afstandsbediening stelt.


Philips afstandsbediening universeel

Philips afstandsbediening universeel


Afstandsbediening met spraakbesturing

De meest geavanceerde afstandsbedieningen kun je niet alleen bedienen via de knopjes maar ook met je stem. Dit is de meest moderne afstandsbediening.

De afstandsbediening is daarvoor voorzien van een microfoon en slimme software die de gesproken opdrachten kan omzetten naar instructies voor de afstandsbediening.

Afstandsbediening met toetsenbord

Ook handig is de aanwezigheid van een toetsenbord op de afstandsbediening. Je kunt dan veel sneller teksten intikken wat handig is bij zoekopdrachten. Vooral als je de televisie ook als webbrowser gebruikt of als je er mails  of andere berichten mee wilt versturen is een toetsenbord erg handig. Het toetsenbord bevindt zich meestal op de achterkant van de afstandsbediening.

LG afstandsbediening universeel
LG afstandsbediening universeel


Zie ook: Testen van TV en video apparatuur


Onderwerp:
Bij de bovenaan genoemde afstandsbedieningen test vind je de beste universele afstandsbedieningen de test. Dit zijn de beste afstandsbedieningen die na het invoeren van de juiste codes op (bijna) ieder apparaat werken. Daarnaast vind je hier boven bij het overzicht van alle afstandsbedieningen vooral meer specifieke (vervangende) afstandsbediening. Bijvoorbeeld universele afstandsbedieningen voor een Samsung TV of de beste universele afstandsbediening voor een LG televisie.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb me vele jaren enorm aan afstandsbedieningen geërgerd. Zoveel afstandsbedieningen claimen een universele afstandbediening voor alle apparaten te zijn maar alles werkte niet of slechts op alle apparaten.

    Ik had de moeite al opgegeven tot ik de bij de bovengenoemde test best geteste One For All afstandsbediening tegen kwam. Dit is de eerste afstandsbediening die het zowel goed doet op mijn TV, bij TV box en op mijn audio apparatuur. Complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.