Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test CV ketels. Wat is de beste CV ketel?

 

De Intergas Xtreme is de beste CV ketel uit de Consumentenbond CV ketel test. Hier alle informatie en aanbiedingen van deze beste CV ketel uit de test.

 beste cv ketel test


Een nieuwe CV ketel is een behoorlijke uitgave. Dus als je een nieuwe CV ketel koopt dan wil je wel een goed model hebben dat lang meegaat en goede prestaties levert. Daarom kijk we hier naar De beste CV ketel uit de test van de Consumentenbond.

Het is de Intergas Xtreme die door de Consumentenbond als beste CV ketel getest is. Deze beste CV ketel uit de Consumentenbond test is verkrijgbaar in een 20 kW versie die 12,5 liter warm water per minuut levert (de Intergas Xtreme 30) en in een 26 kW versie die goed is voor 15 liter warm water per minuut (de Intergas Xtreme 36).

Kijk bij de aanbiedingen van Intergas Xtreme CV ketels voor de actuele prijs van deze beste CV ketels uit de Consumentenbond test.

Beste CV ketel consumentenbond test Intergas Xtreme


Beste CV ketel test: Intergas Xtreme

Wat maakt de Intergas Xtreme tot de beste CV ketel? Een belangrijk verschil met andere CV ketels is de dubbele warmtewisselaar. Door gebruik te maken van een tweede warmtewisselaar is er minder energie nodig om het water te verwarmen. 

Dat merk je aan het energieverbruik van deze beste CV ketel uit de test. Je gebruikt 20 a 25% minder gas. Hierdoor heeft deze beste combiketel zowel een energie A label voor verwarming als voor warm water.

De Intergas Xtreme30 is de beste combiketel voor een gemiddeld gezin, de Intergas Xtreme 36 is de beste CV ketel voor warm water en verwarming voor een groter gezin.  

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor meer informatie en de actuele prijs.

Zie ook: Meer testen verwarming

Samenvatting:
De Intergas Xtreme is de beste CV ketel in de Consumentenbond test van CV ketels. Hierboven meer informatie over deze beste combiketel / CV ketel uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.