Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Goedkope autoradio

Kijk hier voor een goede goedkope autoradio. Met een overzicht met alle goede goedkope autoradio's waaruit je je beste autoradio kunt kiezen.

Beste goede goedkope autoradio test


Je bent op zoek naar een goede autoradio? Maar je wil aan deze radio niet teveel geld uitgeven? Hier kijken we naar goede goedkope autoradio's en hebben we informatie over de mogelijkheden van een goedkope autoradio. 

We hebben hierbij de maximale prijs van de autoradio op 80 euro gesteld al kom je in de lijst met goedkope autoradio's ook autoradio's onder de 50 euro tegen. 

Beste goedkope autoradio kiezen

Kijk hier voor je beste autoradio tegen een goedkope prijs:


In de lijst met alle goedkope autoradio's kom je caraudio van JVC, Pioneer, Caliber, Sony en Kenwood tegen. Grote namen voor goede autoradio's. 

We hebben de maximale prijs van een goedkope autoradio hierbij op 80 euro gesteld. Zoals we al schreven zijn nog (veel) goedkopere goede autoradio's te vinden, maar de mogelijkheden van de autoradio nemen bij een lagere prijs vaak af. Hieronder kijken we naar de eigenschappen van goede goedkope autoradio's.


Goedkope autoradio Pioneer

Goede goedkope autoradio Pioneer


Goedkope Bluetooth autoradio

Draadloos muziek streamen vanaf je smartphone naar de autoradio. Of via een USB geheugenstick naar je favoriete muziek luisteren. Kan dat met een goedkope autoradio?

Het antwoord is gelukkig JA. Circa driekwart van de bovenstaande goedkope autoradio's beschikt over Bluetooth. Een goede goedkope Bluetooth autoradio vinden is dus geen enkel probleem.

Een USB-poort is standaard op een goedkope maar goede autoradio. Je bent dus ook met een goedkope autoradio niet van de radiostations afhankelijk maar kan de muziek ook vanaf je telefoon (via Bluetooth) of vanaf een USB geheugenstick streamen.

In de bovenstaande goedkope autoradio lijst kun je bluetooth aanvinken als vereiste voor de beste autoradio die je zoekt.

Enkel DIN of dubbel DIN met touchscreen

Een dubbel DIN autoradio met touchscreen die ook de beelden van een (optionele) achteruitrij camera kan weergeven. Redt je dat binnen de 80 euro die we als maximale prijs voor een goedkope autoradio hebben gesteld? 

Ook hier een positief JA. Een enkele dubbel DIN autoradio haalt zelfs de 5 sterren. Geen grote merknamen in dit geval, maar wel budget merken die een goede dubbel DIN autoradio met groot touchscreen bieden. 

Je vindt deze goedkope dubbel DIN autoradio's in het overzicht van goedkope autoradio's (selecteer daar dubbel DIN). Het gaat hierbij om circa 25 goedkope dubbel din autoradio's.

DAB+ autoradio

DAB+ radio lijkt gemaakt voor de autoradio. De digitale DAB radio is door het hele land op dezelfde frequentie te ontvangen en komt in een gelijkmatige stream binnen. Bovendien kan er extra informatie zoals fileberichten via DAB+ op de autoradio ontvangen worden. 

Een DAB+ autoradio onder de 80 euro is haalbaar, maar ze zijn zeldzaam. Het gaat om circa 15 goedkope DAB+ autoradio's. De meeste goedkope DAB+ autoradio's zijn dubbel zo duur. 

Kijk bij de bovenstaande goede goedkope autoradio's wat de mogelijkheden zijn. Je kunt daar eventueel ook de maximale prijs iets hoger zetten.Goede goedkope autoradio JVC

Goede goedkope autoradio JVC

Autoradio met CD speler

Veel mensen hebben thuis nog stapels CD´s liggen, en zo kun je deze zonder gedoe in de auto gebruiken. 

Ben je iemand met stapels CD's? Selecteer deze mogelijkheid dan bij de goedkope autoradio's. Je houdt dan niet veel meer dan een vijftien tal goede goedkope autoradio's over, want het aanbod aan autoradio's met CD speler wordt steeds kleiner. Steeds minder fabrikanten ontwikkelen autoradio's met CD spelet.

Aansluitmogelijkheden autoradio

En hoe zit het met de aansluitmogelijkheden van een goedkope autoradiio? Bijvoorbeeld de mogelijkheid muziek vanaf een SD geheugenkaart af te spelen, de aansluitmogelijkheid voor een subwoofer, of de mogelijkheid tot het bedienen van de autoradio vanaf het stuur? Er zijn vele aansluitmogelijkheden voor de autoradio, en ook daarop kun je je beste autoradio selecteren. 

Kijk in het bovenstaande overzicht met de goedkope autoradio's voor alle mogelijkheden bij deze goedkope autoradio's. Je kan alle functies en eigenschappen die je bij je nieuwe autoradio wenst aanvinken en je ziet welke goedkope autoradio aan jouw voorwaarden voldoet.

Goede goedkope autoradio merken

Bij een goedkope autoradio verwacht je misschien een budget merk, maar dat valt reuze mee. Ook heel goede autoradio fabrikanten hebben goede goedkope autoradio's in hun aanbod. Het gaat dan om budget modellen van deze merken, die natuurlijk niet de mogelijkheden en technische specificaties hebben van hun topmodellen, maar die wel een goede eenvoudige radio voor in je auto zijn.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan de budget autoradio model van Pioneer, Blaupunkt, JVC, Caliber, Sony of Kenwood. De winkelprijzen van een goede goedkope Pioneer autoradio beginnen bij een euro of 70. Ook bij een goedkope autoradio van JVC, Sony of Kenwood starten de winkelprijzen bij circa 70 euro.

Bij de goedkope autoradio's onder de 50 euro vind je onder andere autoradio's van Caliber en Denago, maar ook van minder bekende goedkope autoradio fabrikanten.


Zie ook:

Samenvatting:
Koop je een goede autoradio onder de 80 euro? Jazeker, ook goede autoradio's van Pioneer, Kenwood, JVC, Sony en andere goede merken zijn goedkoop te koop. Hierboven vind je goede goedkope autoradio uit de test en andere goede goedkope autoradio's. Verder kijken we naar wat je van een goedkope autoradio mag verwachten. Hoe standaard zijn bijvoorbeeld bluetooth, usb, een cd speler, een dubbel DIN touchscreen en DAB+ op een goedkope autoradio.

Een reactie posten

0 Reacties