Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope autoradio

Redactie     09:29     No comments

Beste goede goedkope autoradio test


Je bent op zoek naar een goede autoradio? Maar je wil aan deze radio niet teveel geld uitgeven? Hier kijken we naar de beste goedkope autoradio's. De beste autoradio onder de 90 euro. Al kom je in de lijst met  beste goedkope autoradio's ook autoradio's onder de 50 euro tegen. Kijk hier voor de beste autoradio tegen een goedkope prijs.

In de lijst met goede autoradio's onder de 80 euro kom je caraudio van JVC, Pioneer, Caliber, Sony en Kenwood tegen. Grote namen voor goede autoradio's. Kijk bij de beste goedkope autoradio's voor alle autoradio's onder de 90 euro met een 5 sterren waardering. 

Je vindt daar ook nog (veel) goedkopere goede autoradio's.

Wel nemen de mogelijkheden bij een lagere prijs vaak af. Hieronder kijken we naar de eigenschappen van deze goede goedkope autoradio's.


Goedkope autoradio Pioneer

Goede goedkope autoradio Pioneer


USB en Bluetooth

Draadloos muziek streamen vanaf je smartphone naar de autoradio. Of via een USB geheugenstick naar je favoriete muziek luisteren. Kan dat met een goedkope autoradio?

Het antwoord is gelukkig JA. De helft van de bovenstaande goedkope autoradio's beschikt over Bluetooth en en een USB-poort. Je bent dus ook met een goedkope autoradio niet van de radiostations afhankelijk.

Enkel DIN of dubbel DIN

Een dubbel DIN autoradio met touchscreen en beelden van een achteruitrij camera. Redt je dat binnen de 80 euro? Ook hier een positief JA. Een enkele dubbel DIN autoradio haalt zelfs de 5 sterren. Geen grote namen in dit geval, maar wel budget merken die een goede dubbel DIN autoradio met groot touchscreen bieden. Je vindt ze boven bij de beste goedkope autoradio's (selecteer daar dubbel DIN).

DAB+ radio

DAB+ radio lijkt gemaakt voor de autoradio. De digitale DAB radio is door het hele land op dezelfde frequentie te ontvangen en komt in een gelijkmatige stream binnen. Bovendien kan er extra informatie zoals fileberichten via DAB+ op de autoradio ontvangen worden. Toch is de combinatie van beste autoradio en DAB+ ontvangst op het randje. Een DAB+ autoradio onder de 80 euro is geen probleem, maar bij een DAB+ autoradio met vijf sterren is het spannender. 

Kijk bij de bovenstaande beste goedkope autoradio's of je wat lager moet inzetten (4 sterren) of dat je de prijs wat moet bijstellen.


Goede goedkope autoradio JVC

Goede goedkope autoradio JVC

Autoradio met CD speler

Veel goedkope autoradio's zijn wat oudere modellen, en daarom kom je in deze lijst veel autoradio's met CD speler tegen. Alleen maar goed, want veel mensen hebben thuis nog stapels CD´s liggen, en zo kun je deze zonder gedoe in de auto gebruiken. Ben je iemand met stapels CD's? Selecteer deze mogelijkheid dat bij de beste goedkope autoradio's, want veel van deze autoradio's beschikken over deze optie.

Aansluitmogelijkheden autoradio

De mogelijkheid de muziek vanaf een SD geheugenkaart af te spelen. De aansluitmogelijkheid voor een subwoofer. De mogelijkheid tot het bedienen van de autoradio vanaf het stuur. Er zijn vele aansluitmogelijkheden voor de autoradio, en ook daarop kun je je beste autoradio selecteren. Kijk in het bovenstaande overzicht met de beste goedkope autoradio's voor alle mogelijkheden bij deze goedkope autoradio's.


Zie ook:
Samenvatting:
Koop je een goede autoradio onder de 80 euro? Jazeker, ook goede autoradio's van Pioneer, Kenwood, JVC, Sony en andere goede merken zijn goedkoop te koop. Hierboven vind je de beste goedkope autoradio's uit de test. 

,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.