Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope autoradio

 

In deze autoradio test vind je de beste goedkope autoradio uit de test. Ook hebben we een overzicht met alle goede goedkope autoradio's waaruit je je beste autoradio kunt kiezen.

Beste goede goedkope autoradio test


Je bent op zoek naar een goede autoradio? Maar je wil aan deze radio niet teveel geld uitgeven? Hier kijken we naar goede goedkope autoradio's waaronder de beste goedkope autoradio. 

We hebben hierbij de maximale prijs van de autoradio op 80 euro gesteld al kom je in de lijst met goedkope autoradio's ook autoradio's onder de 50 euro tegen. 

Beste goedkope autoradio uit de testKijk hier voor de beste autoradio tegen een goedkope prijs:In de lijst met alle goedkope autoradio's kom je caraudio van JVC, Pioneer, Caliber, Sony en Kenwood tegen. Grote namen voor goede autoradio's. Bij de beste goedkope autoradio uit de test vind je de best geteste autoradio uit de test van Coolblue in deze goedkope prijsklasse.

Zoals we al schreven zijn nog (veel) goedkopere goede autoradio's in bovenstaande 

Wel nemen de mogelijkheden van de autoradio  bij een lagere prijs vaak af. Hieronder kijken we naar de eigenschappen van goede goedkope autoradio's.


Goedkope autoradio Pioneer

Goede goedkope autoradio Pioneer


USB en Bluetooth

Draadloos muziek streamen vanaf je smartphone naar de autoradio. Of via een USB geheugenstick naar je favoriete muziek luisteren. Kan dat met een goedkope autoradio?

Het antwoord is gelukkig JA. Driekwart van de bovenstaande goedkope autoradio's beschikt over Bluetooth en een USB-poort is standaard op een goedkope maar goede autoradio. Je bent dus ook met een goedkope autoradio niet van de radiostations afhankelijk maar kan de muziek ook vanaf je telefoon of vanaf een usb geheugenstick streamen.

In de bovenstaande goedkope autoradio lijst kun je bluetooth aanvinken als vereiste voor de beste autoradio die je zoekt.

Enkel DIN of dubbel DIN met touchscreen

Een dubbel DIN autoradio met touchscreen die ook de beelden van een (optionele) achteruitrij camera kan weergeven. Redt je dat binnen de 80 euro die we als maximale prijs voor een goedkope autoradio hebben gesteld? 

Ook hier een positief JA. Een enkele dubbel DIN autoradio haalt zelfs de 5 sterren. Geen grote merknamen in dit geval, maar wel budget merken die een goede dubbel DIN autoradio met groot touchscreen bieden. 

Je vindt deze goedkope dubbel DIN autoradio's in het overzicht van goedkope autoradio's (selecteer daar dubbel DIN).

DAB+ autoradio

DAB+ radio lijkt gemaakt voor de autoradio. De digitale DAB radio is door het hele land op dezelfde frequentie te ontvangen en komt in een gelijkmatige stream binnen. Bovendien kan er extra informatie zoals fileberichten via DAB+ op de autoradio ontvangen worden. 

Een DAB+ autoradio onder de 80 euro is haalbaar, maar ze zijn zeldzaam. De meeste goedkope DAB+ autoradio's zijn dubbel zo duur. 

Kijk bij de bovenstaande beste goedkope autoradio's wat de mogelijkheden zijn. Je kunt daar eventueel ook de maximale prijs iets hoger zetten.Goede goedkope autoradio JVC

Goede goedkope autoradio JVC

Autoradio met CD speler

Veel mensen hebben thuis nog stapels CD´s liggen, en zo kun je deze zonder gedoe in de auto gebruiken. 

Ben je iemand met stapels CD's? Selecteer deze mogelijkheid dan bij de beste goedkope autoradio's. Je houdt dan niet veel meer dan een tiental goede goedkope autoradio's over, want het aanbod aan autoradio's met CD speler wordt steeds kleiner. Steeds minder fabrikanten ontwikkelen autoradio's met CD spelet.

Aansluitmogelijkheden autoradio

De mogelijkheid de muziek vanaf een SD geheugenkaart af te spelen. De aansluitmogelijkheid voor een subwoofer. De mogelijkheid tot het bedienen van de autoradio vanaf het stuur. Er zijn vele aansluitmogelijkheden voor de autoradio, en ook daarop kun je je beste autoradio selecteren. 

Kijk in het bovenstaande overzicht met de beste goedkope autoradio's voor alle mogelijkheden bij deze goedkope autoradio's. Je kan alle functies en eigenschappen die je bij je nieuwe autoradio wenst aanvinken en je ziet welke goedkope autoradio aan jouw voorwaarden voldoet.


Zie ook:

Samenvatting:
Koop je een goede autoradio onder de 80 euro? Jazeker, ook goede autoradio's van Pioneer, Kenwood, JVC, Sony en andere goede merken zijn goedkoop te koop. Hierboven vind je de beste goedkope autoradio uit de test en andere goede goedkope autoradio's. Verder kijken we naar wat je van een goedkope autoradio mag verwachten. Hoe standaard zijn bijvoorbeeld bluetooth, usb, een cd speler, een dubbel DIN touchscreen en DAB+ op een goedkope autoradio.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.