Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste A3 printer (ook all-in-one)

Kijk hier voor de beste grote all in one printer. De beste A3 printer voor kantoor. De beste kantoorprinter die in A3 kan printen en kopiëren.

Beste A3 printer all-in-one HP

Bijna al het printerwerk is in A4 papierformaat, maar sommige particulieren en gebruikers willen ook wel eens in A3 formaat printen, bijvoorbeeld schema's, technische tekeningen of posters. Een A3 printer is dan nodig. Hier kijken we naar de beste A3 printers. Het betreft onder andere de beste all-in-one A3 printers waarmee je ook kunt scannen en kopiëren.

Met deze beste multifunctionele A3 printers kun je ook je A3 vellen scannen en kopiëren, en in sommige gevallen ook faxen. De meeste A3 printers die je tegenwoordig kunt kopen zijn multifunctionele all in one A3 printers.Beste A3 printer uit de test

Hieronder vind je de beste A3 printer uit de meest recente test plus eventueel andere best geteste A3 printers zoals de beste A3 fotoprinter.Aanbiedingen meer goede A3 printers

We hebben nog meer goede A3 printers. Hier onder staat een actueel overzicht van de 10 meest verkochte A3 printers. Ook hebben we een  overzicht met aanbiedingen van alle A3 printers met al hun informatie. Door je wensen aan te vinken kun je snel en makkelijk de voor jou beste A3 printer uit dit overzicht selecteren.

Selecteer zo je persoonlijk beste A3 printer waarmee je kunt printen, scannen en kopiëren, of selecteer een goedkope A3 printer voor alleen printen.


Brother A3 printer all-in-one

Brother A3 printer all-in-oneA3 printers voor thuis en kantoor

A3 printers worden meestal gebruikt op kantoren, door het MKB en door ZZP ondernemers. Maar A3 printers, en dan met name all in one A3 printers worden ook steeds meet thuis gebruikt. De A3 printer geeft je namelijk alleen maar meer mogelijkheden. 

Je kunt met een A3 printer ook standaard A4 printjes afdrukken, maar daarnaast is ook printen het grotere A3 formaat mogelijk. En indien het een A3 all-in-one printer betreft kun je ook grote vellen papier scannen en kopiëren.

Daarom kan ook voor thuisgebruik een (voordelige) A3 printer heel interessant zijn. Bijvoorbeeld voor hobby gebruik. Een A3 printer is duurder dan een A4 printer, maar dat neemt niet weg dat je ook onder de 200 euro al een goede all-in-one A3 printer van Brother kunt kopen en ruim onder de 250 euro heb je al een A3 printer uit de HP Officejet Pro serie of een Epson Workforce all in one A3 printer.
Goedkope A3 printer HP Officejet Pro

Goedkope A3 printer HP Officejet Pro serieDe meest goedkope A3 printer in aanschaf is een A3 inkjet printer. Bedrijven die veel printen kiezen echter vaak voor een A3 laserprinter omdat deze sneller zijn en omdat de inktkosten lager liggen. Print je veel grafisch? Dan is een A3 inkjetprinter een betere keuze omdat een inkjet foto's mooier kan printen.

In de bovenstaande top 10 vind je zowel goedkope A3 inkjet printers als meer geavanceerde A3 kantoorprinters met bijvoorbeeld meerdere papierlades en de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig te printen en te kopiëren. 

Meer beste printers uit de test en meer winkels om online je beste A3 printer goedkoop online te kopen vind je hier onder. Maar eerst kijken we naar de beste fabrikanten voor een A3 printer.Beste A3 printer merken

Goede A3 printers worden gemaakt door HP, Epson, Brother, Xerox, Kyocera en Canon. Hieronder een kort overzicht van hun beste A3 printers.

HP A3 printer

Natuurlijk behoort HP tot de beste A3 printer fabrikanten. De A3 versie van de HP OfficeJet Pro is een heel goede en relatief goedkope A3 all in one inkjet printer. Zijn prijs maakt hem tt een heel interessante A3 printer voor thuisgebruik. Je kunt er mee printen, kopiëren, scannen en faxen, en dat allemaal in het grote A3 papierformaat (maar natuurlijk in A4 of andere maten).

Liever een A3 laserprinter? Ook de HP Laerjet is er als A3 printer. Zowel voor het printen in kleur als alleen printen in zwart en grijstinten. Ook de meeste HP A3 laserprinters zijn een all in one, maar er is ook een goedkopere single function A3 printer waarmee je alleen kunt printen.

Epson A3 printer

Ook Epson behoort tot de beste A3 printer merken, en dat doen ze met een hele reeks van deze brede printers. De Epson EcoTank inkttank is er als A3 printer (zowel single-function als all-in-one) en veder zijn er diverse A3 versies van de Epson Workforce inkjet printer (all in one) en van de Epson Expression Photo fotoprinter. Dit zijn allemaal goede A3 printers. Epson bidt echter geen A3 laserprinter.

Brother A3 printer

Ook Brother biedt geen A3 laserprinter maar wel een hele reeks A3 all in one inkjets waaronder heel professionele A3 printers met 2 of 3 papierlades en automatisch dubbelzijdig printen.

Canon A3 printer

Canon heeft een wat kleiner aanbod aan A3 printers. Ze bieden in de Canin ImagePrograf serie een professionele A3 fotoprinter aan (alleen voor printen) maar voor gebruik thuis zijn er twee A3 Canon Pixma inkjet printers. Ook deze bieden echter geen kopieerfunctie. Wel biedt Canon een Canon i-SENSYS laserprinter A3.

Kyocera A3 printer

Kyocera maakt all in one A3 printers voor de zakelijke markt. Hiermee behoort Kyocera zonder twijfel bij de beste A3 printer merken, maar voor de gemiddelde consument zijn hun A3 printers wel erg duur een professioneel. Met de Kyocera Ecosys A3 all in one maken ze één van de beste A3 laserprinters.

Xerox A3 printer

Xerox is een andere fabrikant die tot de beste A3 printer merken voor de zakelijke markt behoort. Dit zijn zeer professionele multifunctionele A3 laserprinters.


Al deze A3 printers (waarmee je ook A4 kunt printen) vind je bovenaan bij de A3 printer aanbiedingen en bij de winkels hier onder.


Zie ook:

Samenvatting:
Wil je in een groter formaat dan A4 kunnen printen, dan heb je een A3 printer nodig. Hierboven vind je de beste A3 printers. Het betreft vooral de beste all in one A3 printers omdat je met deze multifunctional A3 printers ook in A3 kunt scannen en kopiëren, Het is ook mogelijk je persoonlijk beste A3 all printer (all in one) te kiezen uit bovenstaande lijsten.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Printer Expert4 juni 2024 om 14:32

    De A4 printer is de standaard. Een A3 printer is een stuk duurder dan een A4 printer en je hebt veel minder keuze. Een A3 printer koop je dan ook alleen als je hem echt nodig hebt.

    De meeste kopers van A3 printers zijn professionele gebruikers. Voorbeelden van zakelijk A3 printen zijn het printen van bouwtekeningen, werktekeningen, posters, en banners. Als met een A3 printer voor thuis koopt is dat vaak voor een hobby. Bijvoorbeeld voor het printen van een grote foto (posterformaat).

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.