Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste A3 printer (all-in-one)

Redactie     10:39     No comments

Beste A3 printer all-in-one HP

Bijna al het printerwerk is in A4 papierformaat, maar sommige particulieren en gebruikers willen ook wel eens in A3 formaat printen, bijvoorbeeld schema's, technische tekeningen of posters. Een A3 printer is dan nodig. Hier kijken we naar de beste A3 printers. Het betreft de beste all-in-one A3 printers waarmee je ook kunt scannen en kopiëren.

Met deze beste multifunctionele A3 printers kun je ook je A3 vellen scannen en kopiëren, en in sommige gevallen ook faxen.

De beste multifunctional A3 printers

Dit is een actueel overzicht met de top 10 van all-in-one A3 printers. Kijk daar voor je beste A3 printer.

Brother A3 printer all-in-one

Brother A3 printer all-in-one

Kies je beste A3 printer

Je kunt in de bovenstaande top 10 met printers doorklikken voor nog meer goede A3 printers. Door je wensen aan te vinken kun je makkelijk de voor jou beste A3 printer selecteren.

A3 printers worden meestal gebruikt op kantoren, door het MKB en door ZZP ondernemers. Je kunt met een A3 printer ook standaard A4 printjes afdrukken, maar daarnaast is ook printen het grotere A3 formaat mogelijk, en indien het een A3 all-in-one printer betreft ook scannen en kopiëren van vellen papier in dat formaat.

Ook voor thuisgebruik kan een (voordelige) A3 printer interessant zijn. Bijvoorbeeld voor hobby gebruik. Een A3 printer is duurder dan een A4 printer, maar dat neemt niet weg dat je ook onder de 200 euro al een goede all-in-one A3 printer kunt kopen zoals een A3 printer uit de HP Officejet Pro serie.


Goedkope A3 printer HP Officejet Pro

Goedkope A3 printer HP Officejet Pro serieDe meest goedkope A3 printer in aanschaf is een A3 inkjet printer. Bedrijven die veel printen kiezen echter vaak voor een A3 laserprinter omdat deze sneller zijn en omdat de inktkosten lager liggen. Print je veel grafisch? Dan is een A3 inkjetprinter een betere keuze omdat een inkjet foto's mooier kan printen.

In de bovenstaande top 10 vind je zowel goedkope A3 inkjet printers als meer geavanceerde A3 kantoorprinters met bijvoorbeeld meerdere papierlades en de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig te printen en te kopiëren. 

Meer beste printers uit de test en meer winkels om online je beste A3 printer goedkoop online te kopen vind je hier onder. Goede A3 printers worden gemaakt door HP, Epson, Brother, OKI en Canon.


Samenvatting:
Wil je in een groter formaat dan A4 kunnen printen, dan heb je een A3 printer nodig. Hierboven vind je de beste A3 printers. Het betreft de beste all in one A3 printers omdat je met deze multifunctional A3 printers ook in A3 kunt scannen en kopiëren, Het is ook mogelijk je persoonlijk beste A3 all printer (all in one) te kiezen uit bovenstaande lijsten.
0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.