Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kleurenlaserprinter

Redactie     16:25     No comments


De meeste mensen hebben thuis een inkjetprinter staan. Maar op kantoor wordt voor zakelijk bulkwerk vaak een laserprinter gebruikt. Voor zwarte prints is dat altijd nog het goedkoopst, mooist en snelst. Maar ook zakelijk gezien wil je vaak wel eens wat in kleur printen. Daarom kijken wij hier naar de beste kleurenlaserprinters.

Bij de testen van laserprinters hieronder vind je de beste kleurenlaserprinters voor een klein kantoor, middelgroot kantoor en groot kantoor. Ook hebben we een overzicht van alle in Nederland gangbare kleurenlaserprinters met al hun specificaties. laagste winkelprijs, reviews e.d. 


In het overzicht met alle kleurenlaserprinters vind je alle laserprinters kleur van HP, Canon, Brother, Kyocera, Lexmark en andere goede fabrikanten van laserprinters.


HP Color Laserjet Pro

HP Color Laserjet Pro

Meteen een kopieerapparaat

Het aandeel aan all-on-one printer is bij de laserprinters niet zo extreem groot als bij de inkjet printers, maar toch zijn de meeste kleurenlaserprinters wel als kopieerapparaat en scanner te gebruiken. Met zo'n all in one laserprinter kleur heb je geen apart kopieerapparaat op een afdeling of werkkamer nodig. En de meerkosten van een all-in-one kleurenlaserprinter zijn laag. Voor de meeste gebruikers is en kleurenlaserprinter met scan en kopieerfunctie daarom de beste kleurenlaserprinter.

De functie van fax kom je bij een beperkt aantal van deze all-in-one kleurenlaserprinters ook nog tegen, maar om deze mogelijkheid wordt nauwelijks nog gevraagd door de kopers van een printer.

Wil je een kleurenprinter intensief als kopieerapparaat gebruiken dan is het extra handig als de printer ook automatisch dubbelzijdig kan scannen en automatisch dubbelzijdig kan printen. Je hoeft dan geen bladen om te draaien om te scannen / kopiƫren. Natuurlijk is een automatische documentinvoer voor scannen heel belangrijk, want anders moet je vel voor vel op de scanplaat leggen.

Verder kan het voor professioneel gebruik op kantoor handig zijn als de laserprinter over een extra grote papierbak of tweede papierbak beschikt zodat het papier bij groot verbruik niet telkens bijgevuld hoeft te worden.


Kyocera EcoSys kleurenlaserprinter

Kyocera EcoSys kleurenlaserprinter

A3 printer

Het standaard papierformaat voor een laserprinters is A4. Het kleinere A5 papier kan dan ook gebruikt worden, maar om te printen in A3 formaat heb je een grote A4 printer nodig. 

Ook A3 printers kom je tegen bij de bovenstaande kleurenlaserprinters, maar dat aanbod is vrij klein. Maar als je grotere vellen papier dan A4 met je printer wil bedrukken is een A3 kleurenprinter voor jou de beste kleurenlaserprinter.

Meer laserprinters en goedkope winkels

Kijk voor aanbiedingen van goede kleurenlaserprinters en andere printers bij de beste winkels om goedkoop een goede printer te kopen op Beste Printer Kopen. 

Naast de beste winkels om goedkoop printers te kopen vind je daar onder andere een printer keuzehulp waarmee je de voor jou beste printer kunt vinden.

Zie ook:

Foto bovenaan: HP

Samenvatting:
Zoek je een goede laserprinter die in kleur kan printen? Hierboven vind je de beste kleurenlaserprinters uit de test. Een goede kleurenlaserprinter voor thuis of op kantoor. Meestal in een goede kleurenlaserprinter een all-in-one printer die ook als kopieerapparaat en scanner te gebruiken is. Kijk hier boven voor de beste kleurenprinter uit de test of kies uit het overzicht je persoonlijk beste laserprinter.

, ,


0 reacties :

Plaats hier uw reactie. Reclame wordt niet getoond.

Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.