Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste muurhaspel (wandbox tuinslang, slangenbox)

 

De beste muurhaspels voor de tuinslang. Met de beste wandslangbox (gesloten wandbox) en de beste open tuinslanghaspel voor aan de muur.

.


Tuinslanghaspels heb je in verschillende soorten. Slanghaspels zijn grofweg onder te verdelen in vaste slanghaspels voor aan de muur (muurhaspel, wandbox) en losse slanghaspels (slangenwagen en draagbare tuinslanghaspel). Hier kijken we naar de beste muurhaspels, tuinslanghaspels voor aan de muur.

Beste muurhaspels, wandboxen en tuinslang haspels

Deze beste muurhaspels / beste wandboxen voor de tuinslang vind je hier onder. Zoek je een ander soort slanghaspel, dan vind je deze bij de andere tuinslanghaspels uit de test.


De informatie hier onder gaat over de wandbox, de gesloten tuinslanghaspels / slangenboxen die je op een vaste plek aan de muur hangt, bij de waterkraan, en waarbij je de slang uitrekt om de tuin water te geven, de auto te wassen of iets schoon te spuiten.

Dit zijn dus andere haspels dan de haspels die je los van de muur haalt om elders te kunnen gebruiken. Wil je zo'n verplaatsbare muurhaspel voor je tuinslang? Kijk dan bij de andere soorten tuinslanghaspels hier boven.


Hozelock wandbox slangenbox tuinslang haspel


Hozelock muurhaspel / wandbox/  slangenbox / tuinslang haspelDe beste slangenboxen

De vaste slangenboxen worden genaakt door diverse goede fabrikanten waarvan Gardena, Kärcher, Hozelock, Talen Tools, Kreator en Lemato de beste zijn. Kijk hier boven voor alle prijzen en specificaties van hun beste muurhaspels.

Lengte tuinslang muurhaspel

Een muurhaspel koop je normaal gesproken inclusief tuinslang. De lengte van de slang in deze slangenbox loopt uiteen van 10 meter tot circa 35 meter. Hoe langer de slang, hoe groter ook meestal de slangenbox. En hoe langer de slang, hoe duurder de muurhaspel ook meestal wordt.

Maar bezuinig niet op de lengte van de tuinslang. Zorg dat je overal goed bij kan, want anders heb je later spijt. Een vaste muurhaspel kun je immers niet verplaatsen. Zorg dus dat je alles kunt bereiken waar je het water nodig hebt. In alle hoekjes van de tuin, bij de auto voor het huis, enz.

Oprol systeem wandbox

Een goede wandbox voor je tuinslag heeft een automatisch oprolsysteem. Oprollen van de slang na het snoeien doet de muurhaspel zelf, vergelijkbaar met het intrekken van het stroomsnoer bij een stofzuiger. Bij een meer eenvoudige tuinslanghaspel moet je draaien om te slang binnen te halen. Dat dit bij de wandbox niet hoeft is een groot voordeel van deze slangenbox.

Foto bovenaan: Gardena Roll-Up muurhaspel

Samenvatting:
Met een slangenhaspel heb je op een eenvoudige manier overal in de tuin water tot je beschikking. De meest luxe en beste slangenhaspel is de wandbox of slangenbox, een afgesloten muurhaspel die op een vaste plek aan de muur hangt. Hier boven vind je de beste wandboxen. Wil je de slanghaspel ook op andere plaatsen kunnen gebruiken? Kies dan bij de andere beste tuinslanghaspels.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.