Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste 27 inch monitor

De beste 27 inch monitor uit de test en meer goede 27 inch monitoren.

beste 27 inch monitor test

Ondanks dat de meeste mensen een laptop als computer gebruiken en ondanks dat deze laptop over een eigen scherm beschikt worden er heel veel monitoren verkocht. Veel mensen geven de voorkeur aan een monitor op hun bureau boven het laptop scherm. De 27 inch monitor is favoriet, zowel thuis als op kantoor. Wat is de beste 27 inch monitor? Hier vind je alle beste 27 inch monitoren uit de test en andere 27 inch monitoren.

Een 27 inch monitor heeft een beelddiagonaal van 69 cm. Dat is een middelgrote monitor. Groot genoeg om alles goed te zien en plezierig te werken, en klein genoeg om geen kolossaal scherm op je bureau te hebben staan. Niet voor niets is het 27 inch beeldscherm de meest verkochte computermonitor.

De beste monitor 27 inch

Hieronder vind je overzichten van de beste 27 inch monitoren uit de test en een andere goede 27 inch monitoren waaruit je je persoonlijk beste monitor 27 inch kunt selecteren. Ook hebben we een overzicht waar je je beste 27 inch monitor goedkoop kunt kopen.


Meerdere beste 27 inch monitoren
In het overzicht met best geteste monitoren vind je diverse door de experts aanbevolen monitoren zoals de beste 27 inch monitor voor gaming, de 27 inch monitor voor thuis werken, de beste 27 inch computermonitor die ook (zonder computer) als televisie gebruikt kan worden en meer beste 27 inch computermonitoren.

Uit het overzicht met ruim 400 monitoren in het 27 inch formaat kun je zelf via diverse selectiemogelijkheden je persoonlijk beste 27 inch monitor vinden. 

Goede monitor merken
Je vindt daar alle goede monitoren 27 inch. Onder andere monitoren 27 inch van LG, Samsung, HP, MSI, Philips, AOC, en vele andere topmerken in desktop monitoren.


LG PC monitor 27 inch

LG PC monitor 27 inch

27 inch monitor op de werkplek

De 27 inch monitor is populair als monitor op de werkplek. De 27" monitor heeft een formaat dat heel fijn werkt, vooral grafische en kleine cijfermatige toepassingen. Het scherm is door zijn grootte duidelijker dan een laptopscherm en werken achter een groot scherm is ergonomisch ook beter dan langdurig kijken op het scherm van een laptop, waarbij je vaak voorover gebogen gaat zitten en waarbij het scherm veel dichter bij je ogen staat.

Losse monitor bij de laptop
Veel laptopgebruikers gebruiken daarom op hun werkplek een losse monitor. Op kantoor, maar ook thuis. Er worden tegenwoordig ook thuis veel uren achter de monitor doorgebracht, dus het is belangrijk dat je ook op je thuiswerkplek een goede monitor hebt staan.

De beste monitor 27 inch voor op kantoor en voor op een thuiswerk plek kun je ook bij de bovenstaande beste monitoren 27 inch uit de test vinden.

27 inch monitoren gaming

Dat geldt ook voor de beste 27 inch gaming monitor die je in bovenstaande test terugvindt. Of eigenlijk, de beste gaming monitoren 27 inch, want het gaat om meerdere beste 27 inch inch monitoren voor gamers. 

Deze topmonitoren (van een game monitor wordt heel veel gevraagd) zijn er namelijk in verschillende prijsklassen, en niet iedere gamer wil of kan de hoofdprijs voor zijn monitor betalen. Daarom zie je naast de beste 27 inch gaming monitor uit de topklasse ook een meer goedkope beste gaming monitor 27 inch in die lijst.


MSI 27 inch gaming monitor curved

MSI 27 inch gaming monitor curvedSnelheid is belangrijk
Het verschil tussen een beste gaming monitor en een beste monitor voor ander gebruik is de verversingssnelheid en reactietijd.  De beste gaming monitor 27 inch moet alle actie in games supersnel weergeven want anders speel je als gamer een verloren wedstrijd.

En zo zijn er meer beste 27 inch monitoren voor verschillende gebruikers en verschillende soorten gebruik. In de beste 27 inch monitor lijst vind je ze allemaal.

Zie ook: 

Samenvatting:
De 27 inch monitor is voor veel mensen de beste computermonitor. Kijk bovenaan voor de beste 27 inch monitoren uit de test, de beste winkels om zo'n monitor goedkoop te kopen en een overzicht met alle 27 inch monitoren waaruit je je persoonlijk beste 27 inch monitor voor desktop PC of laptop kunt selecteren.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Andries Reinalda1 juni 2024 om 14:32

    Ik vind 27 inch een heel goed formaat als je een monitor naast je PC scherm gebruikt. Als tweede scherm is een 27 inch monitor ideaal. Je hebt dan een goed zicht wat handig is omdat een extra scherm vaak wat verder weg staat. Ik gebruik de 27 inch monitor veel op TV op te kijken, en dan is een groot scherm ook fijn.

    Verder kan ik Samsung aanraden als je een grote monitor koopt. Het is ook een Samsung monitor die de beste 27 inch monitor in de consumentenbond test is. Een terecht, want Samsung maak gewoon de beste monitoren. Een Samsung monitor is geen goedkope monitor, maar goedkoop is duurkoop bij een monitor. Van een minder goede monitor krijg je altijd spijt.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.