Beste bouwradio

De beste bouwradio uit de test en andere goede bouwradio's. Met een goed geluid en bestand tegen vocht, vuil en stof en daarmee een goede outdoor radio.

Beste bouwradio test Makita


De bouwradio (werfradio) is de absolute geweldenaar onder de portable radio's. Een goede bouwradio is een robuuste op het oog onverwoestbare werkradio die al het vuil, stof en vocht op een bouwplaats of werkplaats probleemloos aankan. Wat is de beste bouwradio? Maak hier kennis met een aantal van de beste bouwradio's.

Hier vind je de beste bouwradio's

Voordat we de beste bouwradio's aan je voorstellen hebben we eerst een overzicht van je van goede bouwradio's bij de beste winkels om een bouwradio goedkoop te kopen.

Bij deze winkels kun je een bouwradio goedkoop kopen waarbij je een ruime keuze hebt aan goede bouwradio's in alle soorten en maten. En bouwradio's in alle prijsklassen.

Maar nu de beste bouwradio / beste werfradio:

Beste bouwradio: Makita DMR 115

Makita bouwradio's zijn de beste bouwradio's. Bij de bovenstaande winkels vind je de Makita bouwradio in diverse versies, want Makita biedt zijn DMR bouwradio in diverse versies aan 

De Makita DMR 115 is het topmodel uit deze serie. Deze beste bouwradio beschikt over 3 speakers, een subwoofer. een USB aansluiting (om bijv. muziek van een USB-stick af te spelen), Bluetooth (om muziek vanaf telefoons te streamen) en DAB+ digitale radio. 


Beste bouwradio test Makita

Beste bouwradio test Makita DMR115


Met deze bouwradio kun je iedere bouwplaats op stelten zetten, maar deze werfradio is ook een geweldige partyspeaker.

Alle Makita bouwradio's zijn robuust uitgevoerd en bestand tegen vocht (spatwaterdicht), stoten en stof. 

Kijk voor de Makita DMR 115 bouwradio en andere Makita bouwradio's bij de bovenstaande online winkels. 

Meer goede bouwradio's

Bij bovenstaande aanbevolen winkels vind je ook goede bouwradio's van andere merken zoals DeWalt,  PerfectPro, Bosch, Milwaukee, FesTool en Metabo. Je merkt het, de meeste bouwradio's worden gemaakt door fabrikanten van elektrisch gereedschap. Dat geeft wel aan dat dit bijzondere radio's zijn, echt gericht op gebruik om de bouwplaats, garage of in een werkplaats. 

Bouwradio DeWalt

Bouwradio DeWalt


Een echte bouwradio is ontwikkelt om onder de meest slechte omstandigheden op een bouwplaats of werkplaats te presteren. Met veel vuil, vocht, modder en stof. En daarbij moet deze radio met zijn geluid de hoogste steigers kunnen bereiken.

Maar ook als partyspeaker is zo'n robuuste bouwradio een succes. Het is een stoere radio die veel geluid kan produceren.

Andere benamingen voor de bouwradio zijn werkplaatsradio, werkradio, werfradio en bouwplaatsradio. Bij de winkels bovenaan vind je ze allemaal.

Bouwradio DAB+

De beste bouwradio van Makita is een DAB+ bouwradio. De ondersteuning van DAB+ is iets om rekening mee te houden als je je beste bouwradio kiest. 

Alle bekende radiozenders (en heel veel minder bekende radiozenders) zenden digitale radio via de ether uit (DAB+). Met een DAB+ bouwradio kun je deze digitale radiozenders ontvangen. 

En zendt de radiozender toch niet via DAB uit? Geen probleem, een DAB+ radio ontvangt ook gewoon FM radio. Je mist dus niets.

Maar de uitzendingen via DAB hebben een betere geluidskwaliteit en zenders hebben een vast adres wat handig is als je met je bouwradio door het hele land reist.

PerfectPro Rockhart bouwradio

PerfectPro Rockhart bouwradio


Bouwradio bluetooth

Ook bluetooth wordt door de beste Makita bouwradio ondersteunt. Bluetooth is heel belangrijk bij een bouwradio want dat betekent dat je onder het werk naar je eigen favoriete muziek kunt luisteren. 

Je streamt dan de muziek vanaf een internet radiostation, via Spotify (of andere streaming dienst) of via je MP3 muziekbestanden van je telefoon naar de bouwradio. De bouwradio speelt je favoriete muziek dan in vol volume af. Ideaal!

Bouwradio met accu

Dat een bouwradio snoerloos werkt is een must. Maar je kan wel een onderscheidt maken in bouwradio's met accu en bouwradio's die op batterijen werken.

Omdat een bouwradio voor een radio best veel batterijen gebruikt is een goede oplaadbare accu belangrijk. Iedere goede bouwradio beschikt over een goede accu die 's avonds opgeladen kan worden zodat je de volgende dag weer de hele dag muziek hebt.


Zie ook: 
Samenvatting:
Een bouwradio (bouwplaatsradio, werkplaatsradio, werfradio) is een portable radio speciaal ontwikkeld voor een bouwplaats of werkplaats waar veel stof, vuil, modder en vocht is. Een goede bouwradio is een onverwoestbare radio, nog robuuster dan een outdoor radio. De beste bouwradio is de Makita bouwradio, maar ook de DeWalt bouwradio, Metabo bouwradio, PerfectPro bouwradio en Bosch bouwradio zijn aanraders. Alle beste bouwradio's vind je bovenaan goedkoop bij de beste online winkels.Een reactie posten

0 Reacties