Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kleine vriezer en beste mini vriezer

 

Hier vind je alle beste kleine vriezers uit de test. De beste mini vriezer (zeer klein), maar ook de beste tafelmodel vriezer met 2 lades of 3 lades. 

Mini vriezer Liebherr


Hier kijken we naar de beste kleine vriezer en de beste beste min vriezer. Een mini vriezer is een kleine vriezer die meestal niet meer dan 2 lades of 2 schappen heeft. Een mini vriezer wordt meestal gebruikt door kleine huishoudens of als aanvulling op de vriesruimte van een koelvries combinatie. Daarnaast zijn er ook iets kleine vriezer met 3 vrieslades.

De beste kleine vriezers

Kijk hier voor de best geteste kleine vriezers en andere goede mini vriezers en kleine vriezertjes.
 

Zoek je een eens grotere vriezer met 3 of 4 lades. Kijk dan hier onder bij de tafelmodel vriezers.
 

Mini vriezers

De mini vriezer is een echt klein vriezertje. Soms beschikt een mini vriezer over 2 vrieslades, maar soms ook alleen over 2 vriesvakken, te vergelijken met een dubbel vriesvak van een gewone koelkast. Zo'n mini vriezer is handig als je koelkast niet over een vriesgedeelte beschikt en je niet veel etenswaren hebt om in te vriezen. Bijvoorbeeld bij een éénpersoons of tweepersoons huishouden.


Mini vriezer Primo

Mini vriezer Primo


Ook wordt een mini vriezer vaak gebruikt als aanvulling op de vriesruimte in de koelkast. Voor een gezin is de vriesruimte van een koelvries combinatie al snel te klein. Met een mini vriezer krijg je er twee vrieslades bij in een vriezer die weinig ruimte inneemt en niet veel stroom gebruikt. 

In het bovenstaande overzicht met goede mini vriezers vind je ongeveer 30 van deze kleine vriezers. Deze mini vriezers worden gemaakt door bekende vriezer fabrikanten als AEG, Klarstein, Beko en Liebherr, maar je vind er ook goede goedkope mini vriezertjes van onder andere Tomado, Primo, Severin, Salora, Bomann en Exquisit. De prijzen voor een mini vriezer beginnen bij circa 125 euro.

Andere kleine vriezers

Heb je te kort aan de 2 lades van een mini vriezer? Dan kun je ook kiezen voor een tafelmodel vriezer. Deze zijn er met 3 of 4 lades. Dit is voor menig gezin voldoende vriesruimte, en een kleine vriezer is goedkoper en meestal meer energiezuinig dan een vrieskist of vrieskast. 

Bovendien neemt een kleine vriezer minder ruimte in. Je kan een kleine vriezer onder een tafel of werkblad schuiven of er spullen opzetten. 


Kleine vriezer Inventum

Kleine vriezer Inventum


In het overzicht met alle goede kleine vriezers en bij de tafelmodel vriezer test bovenaan kun je makkelijk de voor jou beste kleine vriezer selecteren.

Grotere vriezers

Heb je toch meer vriesruimte nodig dan een kleine vriezer je kan bieden? Kijk dan in onderstaande vriezer test voor grotere vriezers. Of kijk bij de beste winkels om goedkoop een vriezer te kopen voor meer goedkope aanbieders van mini vriezers, kleine vriezers en andere vriezers.


Foto bovenaan: Mini vriezer Liebherr

Samenvatting:
Hierboven vind je de beste mini vriezers en andere kleine vriezers uit de test en andere kleine vriezertjes. Een mini vriezer is een klein vriezertje met 2 lades of 2 vriesvakken, een kleine vriezer heeft 3 lades. Uit de overzichten kun je snel ene eenvoudig de voor jou beste mini vriezer of beste kleine vriezer selecteren.

,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *