Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste vrieskast test

De beste vrieskasten uit de test en een compleet overzicht met alle vrieskasten, met prijzen en specificaties, waaruit je makkelijk je beste vrieskast kunt selecteren.

Vrieskast Danby Designer


Je kunt vriezers onderverdelen in de vrieskist en de vrieskast. De vrieskast is de meest standaard vriezer. Deze is er als vrijstaande vrieskast en als inbouw vrieskast. Hier de beste vrieskast uit de test en andere goede vrieskasten.

De beste vrieskast test

Er is een groot aanbod aan vrieskasten. Groot en klein, goedkoop en luxe, energiezuinig en minder energiezuinig. Hieronder vind je twee overzichten. In het eerste overzicht vind je alle beste vrieskasten uit de vrieskast test. met de beste vrieskast in verschillende klassen (grootte, prijsklasse). 


Uit het tweede overzicht, met alle vrieskasten, kun je makkelijk je persoonlijk beste vrieskast selecteren. Je vindt er alle specificaties, lage prijzen, mogelijkheden en informatie over alle vrieskasten waaronder ook reviews, gebruikerservaringen en voordelen en nadelen.

Liever een vrieskist dan een vrieskast? Kijk dan bij de andere testen van vriezers hier onder.


Ook interessant als je een goede vrieskast zoekt is het overzicht met aanbiedingen van goede webwinkels met vriezers op Beste Vriezer Kopen. Daar vind je ook meer informatie over vrieskasten en andere vriezers.

Hieronder vind je tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste vrieskast.

Energiezuinige vrieskast

In verband met het milieu en de steeds hoger wordende energieprijzen is het belangrijk te kiezen voor een energiezuinige vrieskast als je een nieuwe vrieskast kiest. 

Omdat een vriezer altijd aanstaat is het nooit een heel zuinig apparaat, maar er kan een behoorlijk verschil zitten in het energieverbruik van verschillende vrieskasten. De meeste vrieskasten vallen (volgens het nieuwe strengere energielabel) in energieklasse E of F. Een energieklasse D vrieskast is een energiezuinige vrieskast, met een energieklasse C vrieskast heb je een zeer zuinige vrieskast te pakken.

De beste energiezuinige vrieskast uit de test is te vinden in het beste vrieskast test overzicht. In het overzicht met alle vrieskasten kun je je beste vrieskast mede op de energieklasse selecteren.

Grote en kleine vrieskasten

In beide overzichten kom je vrieskasten in veel verschillende formaten tegen. Een éénpersoons of tweepersoons huishouden heeft meestal aan een klein vrieskastje genoeg. Een tafelmodel vrieskast (een halfhoge vrieskast) is dan normaal gesproken voldoende.

Een kleine vrieskast / tafelmodel vrieskast wordt ook vaak ingezet als extra vriesruimte voor een gezin waarbij de koelvriescombinatie koelkast niet voldoende vriesruimte biedt.

Een gezin komt vaak bij een grotere vrieskast uit. Vrieskasten zijn er in heel verschillende hoogtes. Er bestaan geen standaardhoogtes voor vrieskasten. Veel vrieskasten zijn tussen de 1,40 en 1,50 meter hoog, maar je kunt ook kiezen voor een kleinere of grotere vrieskast. Een grote vrieskast kan meer dan 1,90 meter hoog zijn.

De inhoud van de vrieskast wordt meestal over vrieslades verdeeld. Evenals de hoogte kan het aantal vriesladen flink verschillen. Er zijn kleine vrieskasten met 3 of 4 laden, maar ook grote vrieskasten met 5, 6, 7, 8 of zelfs 9 lades. Hou wel rekening met de hoogte van de vrieslades.

In de overzichten kun je ook de breedtemaat en dieptemaat van elke vrieskast vinden, en de vrieskasten daarop selecteren. Vooral als je de vrieskast wilt inbouwen (een inbouw vrieskast) zijn de maten erg belangrijk.

No frost vrieskast

De no frost vrieskast is een bij zijn gebruikers populaire vrieskist. Een no frost vrieskist hoefje namelijk nooit te ontdooien, en dat vinden veel mensen een lastig werkje, wat bovendien extra vervelend is omdat de vriezer dan leeggehaald moet worden met het gevaar dat het voedsel ontdooit. 

Natuurlijk kun je in het vrieskasten overzicht de no frost functie als eis aanvinken en vind je bij de beste koelkast test ook de beste no frost koelkast.


Foto: Danby Designer vrieskast

Samenvatting:
Hier vind je de beste vrieskasten uit de test, zoals de beste energiezuinige vrieskast, de beste goedkope vrieskast, de beste grote vrieskasten de beste no frost vrieskast. Je beste vrieskast kun je ook zelf selecteren uit het overzicht met alle vrieskasten en de beste winkels om goedkoop een goede vrieskast te kopen vind je op Beste Vriezer Kopen.


Een reactie posten

1 Reacties

  1. De Liebherr vrieskast scoort heel hoog in de Consumentenbond test. De diverse versies vullen de hele top 3 en zowel de beste vrieskast als de beste koop uit de test zijn een Liebherr vrieskast. Ze zijn wel wat duurder dan de gemiddelde vriezer. Ook Bosch en Siemens doen het goed in de test van de Consumentenbond.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.