Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste wekker / wekkerradio met draadloze oplader

's nachts je telefoon draadloos opladen met je wekker of wekkerradio, dat kan met een goede wekker met draadloze oplader of wekkerradio waarmee je draadloos kunt opladen. Hier de beste wekkerradio en wekker met draadloze oplader.

AIC wekkerradio met draadloze oplader Qi


De mobiele telefoon wordt meestal 's nachts opgeladen, en dat gebeurd meestal bij je bed zodat je de smartphone 's nachts bij de hand hebt. De combinatie van een wekkerradio en een oplader is daarom een logische. Met veel goede wekkerradio's kun  je daarom je telefoon opladen, en soms kan dat zelfs draadloos. Hier de beste wekkerradio met draadloze oplader uit de test.

De beste wekkerradio met draadloos opladen

Hieronder vind je de beste wekkerradio met draadloze oplader, en andere goede wekkerradio's en goede wekkers waarmee je je telefoon draadloos kunt opladen.
 

Wekkerradio's en wekkers waarmee je je telefoon draadloos kunt opladen beschikken over de Qi techniek voor draadloos opladen. Bij een Qi oplader hoef je de telefoon (of ander geschikt op te laden apparaat) alleen maar op de oplader te leggen.

Wekkerradio met draadloze oplader AIC

Wekkerradio met draadloze oplader AIC


De wekkerradio's en wekkers waarmee je draadloos kunt opladen hebben aan de bovenkant een Qi plateau waarop je 's nachts je telefoon neerlegt. De volgende ochtend pak je de telefoon weer van de wekkerradio en is deze opgeladen. Dit is niet alleen heel makkelijk (je hoeft geen snoertje in te prikken) maar het scheelt ook snoeren op je nachtkastje.


Wekkerradio of wekker met draadloze oplader

In de bovenstaande overzichten vind je zowel wekkerradio's als wekkers voor draadloos opladen. Niet iedereen zit te wachten op een radio functie op zijn wekker. Als een wekker niet als wekkerradio dienst hoeft te doen kan deze veel compacter en platter vorm gegeven worden omdat er veel minder ruimte voor een speaker nodig is. Hoe beter de geluidskwaliteit van muziek moet zijn, hoe meer ruimte de speaker(s) normaal gesproken vragen.

Wekker met draadloze oplader Caliber

Wekker met draadloze oplader Caliber


Daarom vind je in het laatste overzicht hier boven naast wekkerradio's met draadloze oplader ook wekkers met draadloze oplader. Onder andere Caliber maakt wekkers met draadloze oplader zonder radio.

Kijk bovenaan voor de beste wekkerradio met draadloze oplader uit de test, en voor een andere goede wekkerradio voor draadloos opladen met Qi of wekker met draadlozer oplader.

Zie ook:


Foto bovenaan: AIC wekkerradio met draadloze oplader Qi

Samenvatting:
Het is handig als je met je wekker of wekkerradio je telefoon, smartwatch of ander Qi compatible apparaat draadloos kunt opladen. Bovenaan vind je de beste wekkerradio met draadloze oplader uit de test en andere beste wekkers en wekkerradio's met draadloze oplader. 


Een reactie posten

0 Reacties