Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste discolamp

De beste discolamp uit de test beschikt over een microfoon en muziekherkenning om op de muziek te bewegen.

Beste discolamp test

De "ouderwetse" discobol heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Hier kijken we naar de beste discolamp van dit moment. Een goede discolamp die niet alleen voor kinderen maar ook voor tieners en volwassenen leuk is. Een echte muzikale feestlamp.

De moderne discolamp, met afstandsbediening en muziekherkenning, is onder diverse merknamen te koop in twee versies. Hieronder informatie over deze beste discolamp die ondanks alle mogelijkheden al onder de 20 euro te koop is.

Kijk hier voor de actuele prijs en specificaties

Kijk voor de actuele laagste prijs en meer gedetailleerde informatie bij de leukste discolampen op de website HetLeuksteSpeelgoed.nl. Je vindt daar nog meer leuke discolampen en discobollen tegen de laagste prijs.

Informatie leukste discolamp

Hieronder laten we je in het kort kennis maken met deze beste discolamp van dit moment.

Deze discolamp met afstandsbediening en muziekherkenning wordt onder diverse namen in twee versies aangeboden. Een discolamp die gericht kan worden en een discolamp op een vaste voet. Beide discolampen beschikken over een microfoon die muziek kan opvangen en er voor zorgt dat de discolamp op de maat van de muziek gaat meebewegen als de de muziek gestart wordt. 

Beste discolamp kinderen tieners volwassenen


Dat is een een groot verschil met de klassieke discolamp / discobol voor op de kinderkamer die zich niets van muziek aantrekt. Deze discolamp is niet alleen voor een kind leuk, maar ook als party lamp voor tieners en volwassenen.

De eerste versie van deze discolamp (beide foto's bovenaan) beschikt over 11 lichteffecten, 3 led lampen en 7 combinaties van kleuren. De discolamp geeft zelfstandig een showtje weg als de muziek gestart wordt, maar je kunt de lichtshow ook zelf regelen met de afstandsbediening.

De tweede versie, de discolamp met vaste voet (foto onder),  kun je niet richten. Maar deze discolamp geeft een lichtshow door de hele kamer. De LED lampjes bevinden zicht namelijk niet alleen in de bol maar ook in de rand. 51 LED lampen in totaal. Deze schijnen naar het plafond maar ook rondom de discolamp naar alle kanten.

Beste disco lamp test Lifegoods


Ook deze versie van de beste discolamp voor kinderen, tieners en volwassenen beschikt over een afstandsbediening en draait rond. Er zijn 9 kleurprogramma's beschikbaar.

Kijk voor deze en andere leuke en goede discolampen voor kind, tiener en volwassene bij de bovenaan genoemde link naar de leukste discolampen. Daar vind je alle informatie en prijzen van deze en andere beste discolampen.

Zie ook:


Samenvatting:
Hier vind je de beste discolamp uit de discolamp test van Het Leukste Speelgoed. Het is een moderne versie van de discobol. Deze beste discolamp beweegt op de maat van de muziek die de disco lamp hoort en is via een afstandsbediening te bedienen.

Een reactie posten

0 Reacties