Noscapine, beste middel tegen kriebelhoest en droge hoest

Noscapine is het beste middel tegen kriebelhoest. Diverse fabrikanten van middelen tegen hoest verkopen Noscapine producten. Hier de beste Noscapine.

Niscapine beste middel kriebelhoest

Wat is het beste middel tegen kriebelhoest? De branche organisatie voor apothekers KNMP adviseert het middel noscapine. Noscapine is een geneesmiddel dat zonder recept als tablet en drankje te koop is.

 Wat is Noscapine?

Noscapine is geen merknaam of productnaam maar een stof die een kriebelende keel en de hoestprikkel tegen gaat. 

Je komt noscapine bij de drogist en apotheek dan ook onder verschillende namen tegen, zoals Natterman Noscascan, Roter Noscapect, Teva Noscapine Hcl, Bisolnex Noscapinehydrochloride siroop en Healthyfarm Noscapine HCI.


Noscapine kopen

Kijk hier onder voor aanbiedingen van dit beste middel tegen kriebelhoest bij de beste online drogisterijen.

 


Hoe werkt noscapine?

Kriebelhoest en andere hoestprikkels worden veroorzaakt door een irritatie van de slijmvliezen in de longen. Het lichaam wil deze irritatie verhelpen door slijm op te hoesten. Maar bij kriebelhoest en droge hoest is er geen slijm in de longen aanwezig. De irritatie blijft daarom ook na het hoesten, waardoor de hoestreflex niet weg gaat. Je lichaam wil je continue laten hoesten, hoewel dat helemaal niets oplost.

 

Een middel tegen kriebelhoest en droge hoest als noscapine lost de irritatie van het slijmvlies niet op, maar geeft een signaal naar de hersenen dat er voor zorgt dat de hoestreflex afneemt of verdwijnt. Dat werkt dus vrijwel meteen, de oorzaak wegnemen zou veel meer tijd kosten.

 

Noscapine (en andere middelen tegen kriebelhoest en droge hoest) zijn dus geen geneesmiddelen die de oorzaak wegnemen maar middelen die het hoesten onderdrukken. Normaal gesproken geen probleem, want de kriebelhoest of droge hoest gaat meestal vanzelf over  (1, maximaal 3 weken) of heeft externe oorzaken zoals rook (bijvoorbeeld door roken), stof of droge lucht.

 

Andere middelen tegen kriebelhoest

Er zijn meer middelen tegen kriebelhoest zoals dectromethorfan en codeïne, maar het beste middel tegen kriebelhoest is volens de apothekers van KNMP noscapine. De andere middelen hebben een vergelijkbaar resultaat, dus zijn qua werking niet slechter, maar noscapine geeft minder bijwerkingen, en dat is ook belangrijk!

 

Ook een slok water helt tegen kriebelhoest, maar dat heeft maar heel even effect terwijl noscapine enkele uren werkt en dus veel langer verlichting geeft.

 

Het schrapen van de keel is absoluut geen oplossing voor kriebelhoest. Schrapen zorgt alleen maar voor meer irritatie en dus voor meer kriebel in de keel.

 

Zoals je bij de aanbiedingen van noscapine bovenaan kunt zien koop je dit middel tegen droge hoest en kriebelhoest te koop als noscapine tabletten. noscapine stroop en noscapine siroop / hoestdrank, en bieden diverse fabrikanten dit beste middel tegen kriebelhoest en droge hoest aan.

 

Zie ook:
 


 

Samenvatting:
Noscapine wordt door de Nederlandse apotheken aanbevolen als beste middel tegen kriebelhoest en beste middel tegen droge hoest. Noscapine is geen merknaam of productnaam maar een stof die de hoestreflex onderdrukt. Noscapine is te koop als hoestsiroop, hoestdrank, tabletten en stroop onder namen als Natterman Noscascan, Roter Noscapect, Teva Noscapine en Bisolnex Noscapinehydrochloride. Hier boven lees je hoe dit beste middel tegen kriebelhoest werkt.

Een reactie posten

0 Reacties