Beste MiFi router voor WiFi in de auto (eigen WiFi hotspot)

De beste MiFi router voor in de auto. De beste WiFi hotspot voor in de auto.

Wifi in de auto mifi hotspot


Een WiFi hotspot in de auto, zodat iedereen in de auto een internet verbinding heeft is makkelijk te realiseren. Wat je daarvoor nodig hebt is een simkaart en een MiFi router die in de auto te gebruiken is. Zo heeft iedereen WiFi in de auto.

WiFi in de auto met een mobiele WiFi router

Een MiFi router is een mobiele WiFi router. Met een MiFi router kun je altijd en overal een draadloos WiFi netwerkje opzetten waarbij de MiFi router een data verbinding met een internet provider maakt via het het mobiele netwerk. 

Netgear Mifi router WiFi hotspot auto

Netgear Mifi router voor onderwegVervolgens doet de MiFi router dienst als hotspot. Iedereen in de directe omgeving kan via WiFi inloggen en gebruik maken van de internet verbinding van de router.

Dat kan dus ook in de auto. Internet in de auto is dus geen luxe die aan duurdere auto's is voorbehouden. Schaf een geschikte MiFi router aan (dit zijn relatief goedkope apparaatjes), doe er een SIM-kaart in (dat kan een aparte SIM kaart zijn, maar ook de SIM kaart uit je smartphone) en je hebt een WiFi netwerk in de auto.

Omdat een MiFi router een WiFi router is die voor mobiel gebruik ontworpen is, is zo goed als iedere MiFi router geschikt voor WiFi in de auto. Voor de stroom is een goede MiFi router voorzien van een accu en een USB aansluiting.


TP-Link MiFi router voor WiFi hotspot onderweg

TP-Link mobiele router voor WiFi hotspot onderweg


Beste MiFi router auto en meer goede mobiele WiFi routers

Kijk hier onder voor de beste MiFi routers uit de test voor onderweg, waarmee je een hotspot voor WiFi in de auto (of ergens anders) kunt opzetten. Ook hebben we een overzicht met alle prijzen, specificaties en mogelijkheden van alle MiFi routers.

Met een Mifi router (een mobiele WiFi router) kun je heel makkelijk overal je eigen WiFi hotspot maken. Bijvoorbeeld voor WiFi in de auto. Hier vind je de beste MiFi router / mobiele WiFi router voor in de auto en andere goede MiFi routers om een WiFi hotspot te maken.

Een reactie posten

0 Reacties