Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste headset videobellen en videovergaderen

De beste headset met microfoon voor videobellen, videovergaderen en andere vormen van videotelefonie / beeldtelefonie.

Beste headset videobellen thuiswerk


Videobellen gaat het best als je een headset draagt. Met deze combinatie van een koptelefoon met een microfoon kun jij je gesprekspartner goed verstaan, en ben jijzelf ook duidelijk voor de ander te horen. Hier de beste headsets voor je laptop of andere computer (bedraad en draadloos) waarmee je het best kunt videobellen. Kijk hier voor de beste headset voor beeldbellen.

Goede headsets voor beeldbellen en thuiswerk

Kijk voor alle goede headsets voor beeldtelefonie in het overzicht met aanbiedingen van headsets. Daar vind je alle actuele lage prijzen, specificaties, gebruikerservaringen en meer informatie met betrekking tot deze en andere goede headsets voor videotelefonie (videobellen, beeldbellen), videoconferencing (videovergaderen) en dergelijke.

Zoek je een headset voor gaming? Kijk dan bij de beste headsets uit de test voor de beste gaming headsets.

Hier onder kijken we naar de beste headsets voor beeldbellen, videovergaderen, thuisschool en thuiswerk.

Beste headset: Avalue USB headset

De headset met de hoogste waardering is de Avalue USB headset. Deze bekabelde stereo PC headset met noise cancelling is bijzonder populair bij studenten en thuiswerkers. De relatief lage prijs speelt daarbij ook zeker een rol, want de prijs kwaliteit van deze beste headset voor beeldbellen en videovergaderen is bijzonder goed. Kijk bij de aanbiedingen van Avalue headsets voor de actuele lage prijs van deze beste PC headset voor beeldbellen, videovergaderen en school thuis.

Beste headset beeldbellen Avalue

Beste headset beeldbellen Avalue


Aansluiten van deze headset op je PC, laptop, tablet of smartphone kan zowel via USB als via de koptelefoon aansluiting. Het geluid van de koptelefoon is prima, dus je kunt deze headset ook goed gebruiken als hoofdtelefoon om van muziek te genieten onder het werk of om te relaxen. Op het snoer zit een afstandsbediening zodat je onder het beeldtelefoneren ook los van je PC, laptop of stereoset de muziek en ander geluid kunt bedienen.

Ook de microfoon van deze beste headset is bijzonder goed, wat natuurlijk erg belangrijk is bij een headset voor beeldbellen en videovergaderen. Je bent prima te verstaan voor je gesprekspartners. 

Op het draagcomfort is ook niets aan te merken. De oorkussens zijn zacht en de headset knelt niet. Het is een over ear headset, dus de koptelefoon valt over je oren wat bij langer gebruik minder snel gaat irriteren dan een on ear headset doet. Al is de koptelefoon voor een over ear headset wel aan de kleine kant. 

Voor thuiswerken hadden de oorschelpen wat groter mogen zijn, maar als je deze headset mobiel gebruikt zijn de kleine oorschelpen weer een voordeel.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Avelue koptelefoons voor deze beste headset voor beeldbellen tegen een lage prijs.

Beste professionele headset draadloos (mono): Plantronics Poly Voyager 5200 UC

Liever draadloos beeldbellen. Dat kan met de Plantronics bluetooth headset. Voor videobellen blijf je meestal op je plek zitten, maar waarschijnlijk wil je de headset ook voor alleen telefonie gebruiken. En dan is een bluetooth headset wel erg handig, omdat je tijdens het bellen kunt rondlopen.

De Plantronics Poly Voyager 5200 UC draag je op één oor, waardoor je ook nog offline gesprekken kunt voeren. Deze headset is zowel voor gebruik op kantoor als onderweg (in combinatie met je telefoon) zeer geschikt.

Plantronics bluetooth headset videobellen en telefoneren


Plantronics bluetooth headset beeldbellen en telefoneren


Deze headset werkt met Siri, Google Now en Cortana en via Bluetooth zodat deze op iedere smartphone of laptop te gebruiken is. Ondersteunt je computer geen Bluetooth? Geen probleem, er wordt een Bluetooth zender meegeleverd voor in de USB-poort van je PC of laptop.

Kijk bij de bovenstaande productlink voor de actuele prijs van deze beste bluetooth headset mono.


Beste bluetooth headset stereo: Maxxions office headset met microfoon

De meeste bluetooth draadloze headsets zijn mono omdat stereo voor telefonie niet nodig is en omdat je met één vrij oor beter met je omgeving wil communiceren.  Maar als je een headset vooral achter de PC of laptop gebruikt wil je de headset vaak ook als koptelefoon kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld het luisteren naar muziek of het kijken naar films. 

Een draadloze stereo headset met een goed geluid is dan zeer welkom. De Maxxions office headset is dan een zeer goede draadloze headset voor beeldbellen en luisteren naar muziek. 

Maxxions draadloze headset videobellen

Maxxions draadloze headset beeldbellen


Kijk voor de actuele lage prijs en alle specificaties en mogelijkheden in het bovenstaande overzicht. Daar vindt je nog veel meer goede headsets voor beeldbellen, zowel bedraad als draadloos.

Onderwerp:
Wat is de beste headset videotelefonie en voor videovergaderen (videoconferencing). Hier de beste headsets voor beeldbellen. De beste headset met kabel, de beste draadloze headset en de beste headset die je op één oor draagt (de beste headset mono). Hierboven vind je al deze beste headsets voor videovergaderen en videobellen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Als callcenter professional kan ik Jabra headsets aanbevelen als je een goede headset voor zakelijk gebruik of ander serieus professioneel gebruik zoekt. Een Jabra headset is niet ontwikkeld en ook niet bedoeld voor muziek, al kan dat natuurlijk wel. Maar een Jabra headset is echt voor de professional ontwikkeld.

    Goedkoop is een Jabra headset ook niet, maar de sets zijn wel van heel goede geluid. Met een duidelijke microfoon, speakers waarbij je alles goed verstaat ook al is het rumoerig en een ontwerp dat er voor zorgt dat de headset ook na een volledige werkdag nog niet irriteert.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.