Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste mini beamer en andere goede kleine beamers

De beste pico beamer (een mini beamer) uit de test en andere goede kleine beamers die zo klein zijn dat je ze als portable beamer kunt gebruiken.

Beste mini beamer test Xgimi

Normaal gesproken laat een beamer zich niet makkelijk meenemen als je met het openbaar vervoer of op de fiets reist. Maar met een mini beamer (pico beamer) is dat een ander verhaal. Een mini beamer is een  heel kleine beamer die je makkelijk mee kunt nemen. Hier de beste mini beamer uit de test en andere goede mini beamers.

Als we zeggen mini beamer, dan bedoelen we ook mini beamer. Zo'n pico beamer is een echt kleine beamer. Vaak is zo'n beamer niet veel groter dan 10 bij 15 cm. Klein genoeg om in je tas te stoppen of zelfs in je zak te steken. Soms zien ze er uit als een gewone beamer, maar dan veel kleiner. Soms ook lijken ze qua vorm meer op een kleine speaker. Op de foto's op deze pagina zie je wat voorbeelden van verschillende mini beamers / pico beamers.

De beste mini beamer en meer goede mini beamers

Maar het beste beeld krijg je als je hier onder kijkt in het overzicht met alle mini beamers. Daarin vind je meer dan 150 kleine beamers, geschikt voor portable gebruik. Je vindt er alle prijzen, specificaties, mogelijkheden, maar ook reviews en ervaringen met deze mini beamers.

Ook vind je hier onder de beste mini beamer uit de test, als beste kleine beamer aangewezen door experts.

Nebula mini beamer

Nebula mini beamer


Vooral populair bij zakelijk gebruik en bij jongeren

Een mini beamer wordt vooral gebruikt door zakelijke gebruikers die met zo'n kleine portable beamer makkelijk bij een klant een presentatie kunnen geven. Ook wordt de mini beamer veel door jonge mensen gebruikt die zo overal met hun vrienden in groot beeld films kunnen kijken en games kunnen spelen.

Twee geheel verschillende toepassingen, en heel verschillende groepen gebruikers, maar een goede mini beamer is voor beide goed geschikt.

Presentatie op locatie met een mini beamer

Zo'n kleine portable beamer is erg handig voor mensen die op locatie presentaties geven. Ze hoeven dan niet te slepen met een beamer, deze portable beamer neem je gewoon in je tas of koffer mee. Dat is helemaal handig als je met het openbaar vervoer reist, maar ook voor wie met de auto gaat. 

Hoe klein de mini beamer ook is, ze kunnen de beelden groot projecteren. Een goede mini beamer kan een duidelijke projectie geven ter grootte van een 100 inch scherm (beelddiagonaal van 2,5 meter), en vaak nog een stuk groter. Het is wel verstandig het licht in de ruimte wat te dimmen voor de beste beeldkwaliteit.

Kleine beamer Anker

Kleine beamer Anker

Films kijken met een mini beamer

Een andere doelgroep van een kleine portable mini beamer zijn jongeren die de projector kunnen gebruiken om films te kijken op een muur of ander glad vlak. 

Je kunt via WiFi of Bluetooth verbinding maken met je smartphone of tablet (Android of iOS) en filmbeelden en foto's projecteren. Ook films en foto's die op een USB-stick staan kun je zo bekijken. 

Maar veel goede mini beamers kunnen ook zonder telefoon verbinding maken en Android apps draaien. Veel van de beste mini beamers kunnen via een ingebouwde chromecast apps draaien als Netflix, Disney+, Videoland, NPO+, Amazon Prime Video, Ziggo Go en YouTube. Zo kun je ook zonder telefoon streamen, maar je kunt natuurlijk ook beeld van je telefoon doorsturen.

En natuurlijk kun je deze mini beamer ook gewoon thuis gebruiken, bijvoorbeeld om televisie te kijken.

Meer mogelijkheden

Presentaties, foto's, films, je bekijkt ze allemaal in groot formaat via een goede mini beamer. Daarbij is ook het geluid geregeld want een goede mini beamer beschikt over één of meer ingebouwde speakers. Wil je een beter geluid? Dan kun je via Bluetooth een externe speaker koppelen. Omgekeerd kun je menig mini beamer ook als bluetooth speaker voor je telefoon gebruiken.

Natuurlijk beschikt een mobiele beamer over een eigen accu zodat je ook zonder stekker kunt beamen. Verder heeft deze mini beamer 8 GB aan intern geheugen en een slot voor Micro SD geheugenkaartjes.

Philips pico beamer

Philips pico beamer

Pico beamer

Kleine beamers kom je onder diverse namen tegen. De namen mobiele beamer, portable beamer, zakprojector en mini beamer spreken voor zich, maar ook de term pico beamer / picobeamer kom je regelmatig bij kleine beamers tegen. Wat is een pico beamer?

De pico beamer is de meest kleine mini beamer. Er zijn pico beamers die zo klein zijn dat je ze in je broekzak kunt steken.

Bij de bovenstaande mini beamers kom je alle pico beamers en andere kleine beamers voor portable en mobiel gebruik tegen. Kijk in het overzicht voor aanbiedingen, alle informatie, alle mogelijkheden en alle prijzen.


Zie ook: 

Foto bovenaan: Xgimi mini beamer


Onderwerp:
Op deze pagina hebben we de beste mini beamer en andere goede kleine beamers waaronder ook de zeer kleine pico beamer. Kijk hier voor je beste kleine beamer, beste mobiele beamer en beste portable beamer. Bovenaan staat niet alleen de beste minibeamer, maar ook alle andere kleine beamers waaruit je snel en makkelijk je persoonlijk beste mini beamer kunt selecteren.


Een reactie posten

0 Reacties