Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Emma beste boxspring bed in test

De Emma Boxspring Deluxe is de beste boxspring combinatie uit de boxspring test.

emma beste boxspring test

Het Emma matras wordt keer op keer als beste matras getest, maar ook het Emma boxspring bed is een testwinnaar. De Emma Sleep Boxspring Bed Deluxe boxspring combinatie werd onlangs internationaal als als beste boxspring getest.

Vooral op levensduur scoorde het Emma boxspring bed goed. De hoogte en stevigheid van deze beste boxspring blijven ook naar jarenlang gebruik nagenoeg hetzelfde. Van een Emma boxspring combinatie heb je jaren lang optimaal plezier.

beste boxspring bed test Emma


Beste boxspring: Emma Boxspring Deluxe

De Emma Boxspring de Luxe is de beste boxspring combinatie. Een boxspring combinatie is een combinatie van een bed, een boxspring matras en een topmatras. Oftewel met andere woorden een volledig boxspring bed.

Deze beste Emma boxspring combinatie beschikt over bonell veren in plaats van een lattenbodem. Deze bonell veren zijn in de vorm van een zandloper met elkaar verbonden wat zorgt voor een veel betere ondersteuning en meer comfort.

Deze Emma boxspring heeft niet voor niets de benaming Deluxe gekregen. Zowel qua materialen als qua uitstraling is het een luxe boxspring bed. Met een elegant hoofdbord met een extra dikke vulling (waar je heerlijk tegenaan kunt leunen), een bijpassende buitenhoes (met keuze uit drie kleuren) en een sterk houten onderstel.

Emma boxspring beste test

Deze beste boxspring uit de test is verkrijgbaar in zes formaten waarbij de breedtes variƫren van 140 cm tot 200 cm en de lengtes van 200 cm tot 220 cm. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn lichtgrijs, donkergrijs en bruin, en voor het hoofdbord kun je kiezen tussen een klassiek en elegant modern achterbord. Bij de pootjes van het boxspring bed kies je tussen houten poten en metalen poten.

Als je het boxspring bed bij Emma besteld (zie link hier boven) wordt het bed door de bezorgdienst voor je in elkaar gezet. 

Bij bovengenoemde link vind je ook alle prijzen, foto's en andere informatie over dit beste boxspring bed uit de test plus een mooie aanbieding van Emma Sleep.

Zie ook:

Onderwerp:
Bij een internationale test van boxspring bedden is de Emma Boxspring de Luxe boxspring combinatie als het beste boxspring bed getest. Hierboven alle informatie en een aanbieding van deze beste boxspring uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties