Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Emma beste boxspring bed in test Consumentenbond

 

De Emma Boxspring Deluxe is de beste boxspring in de Consumentenbond test.

emma beste boxspring consumentenbond test

Het Emma matras wordt keer op keer door de Consumentenbond als beste matras getest, maar ook het Emma boxspring bed is een testwinnaar. De Consumentenbond testte de het Emma Sleep Boxspring Bed Deluxe als beste boxspring.

Bij de boxspring test van de Consumentenbond (december 2021) had het Emma boxspringbed met een 7,1 de beste score van alle geteste boxsprings. Vooral op levensduur scoorde de boxspring goed (een 8,7). De hoogte en stevigheid van deze beste boxspring blijft ook naar jarenlang gebruik nagenoeg hetzelfde. Van een Emma boxspring combinatie heb je jaren lang optimaal plezier.

beste boxspring bed test consumentenbond Emma


Beste boxspring Consumentenbond test: Emma Boxspring Deluxe

De Emma Boxspring de Luxe is de beste boxspring combinatie. Een combinatie van een bed, een boxspring matras en een topmatras. 

Ook beschikt de boxspring combinatie over een bonell veren in plaats van een lattenbodem. Deze bonell veren zijn in de vorm van een zandloper met elkaar verbonden wat zorgt voor een veel betere ondersteuning en meer comfort.

Deze Emma boxspring heeft niet voor niets de benaming Deluxe gekregen. Zowel qua materialen als qua uitstraling is het een luxe boxspring bed. Met een elegant hoofdbord met een extra dikke vulling (waar je heerlijk tegenaan kunt leunen), een bijpassende buitenhoes (met keuze uit drie kleuren) en een sterk houten onderstel.

Emma boxspring beste consumentenbond test

Deze beste boxspring uit de test van de Consumentenbond is verkrijgbaar in zes formaten waarbij de breedtes variƫren van 140 cm tot 200 cm en de lengtes van 200 cm tot 220 cm. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn lichtgrijs, donkergrijs en bruin, en voor het hoofdbord kun je kiezen tussen een klassiek en elegant modern achterbord. Bij de pootjes van het boxspring bed kies je tussen houten poten en metalen poten.

Als je het boxspring bed bij Emma besteld (zie link hier boven) wordt het bed door de bezorgdienst voor je in elkaar gezet. 

Bij bovengenoemde link vind je ook alle prijzen, foto's en andere informatie over dit beste boxspring bed uit de Consumentenbond, plus een mooie aanbieding van Emma Sleep.

Zie ook:

Onderwerp:
Bij de Consumentenbond test van boxspring bedden is de Emma Boxspring de Luxe boxspring combinatie als het beste boxspring bed getest. Hierboven alle informatie en een aanbieding van deze beste boxspring uit de Consumentenbond test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.