Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste e reader test (en beste koop)

 

De beste e-reader en de beste koop uit de Consumentenbond test.

Beste e book reader test Consumentenbond Pockerbook e-reader


De Pocketbook Touch Lux 5 is niet alleen de beste e reader uit de Consumentenbond e reader test, maar ook de beste koop.

Op punten scoorde de Tolino Vision 5 en de Kobo Libra 2 net zo hoog maar die twee e readers zijn een stuk duurder dan de goedkope e reader van Pocketbook. Zodoende is de Pocketbook Touch Lux 5 de beste e reader en beste koop uit de consumentenbond test van e-readers.

Beste e reader test: Pocketbook Touch Lux 5

Deze beste e reader is tevens een goedkope e reader. De standaard versie, met 8 GB opslagruimte, heeft een adviesprijs van 119 euro. Daarmee is deze Pocketbook e reader aanmerkelijk goedkoper dan de andere best geteste e-readers van Kobo en Tolino. 

Kijk hier onder voor de actuele prijs van deze beste e-reader en beste koop uit de Consumentenbond ereader test.


6 inch e ink HD scherm

De Pocketbook Touch Lux 5 beschikt over een 6 inch HD scherm van Carta. Dit e ink scherm geeft de pagina's van het e-book dusdanig weer dat het lijkt alsof je van papier leest. De letters zijn altijd scherp en goed leesbaar, ook in het zonlicht.

De Smartlight techniek in het scherm zorgt er voor dat helderheid en kleurtemperatuur aan de omstandigheden worden aangepast. Zo heb je altijd een duidelijk beeld. Het maakt niet uit of je in een heldere of duistere omgeving bent.

Makkelijk mee te nemen

Het 6 inch formaat is groot genoeg om goed te lezen en klein genoeg om de e reader makkelijk mee te nemen als je op reis gaat. De Pocketbook Touch Lux 5 weegt slechts 155 gram. Deze beste e reader uit de test steek je makkelijk bij je om overal je boeken en tijdschriften te lezen.

Veel ruimte voor al je boeken

Standaard beschikt deze beste e-reader uit de Consumentenbond test over 8 GB opslag geheugen. Dat is een enorme hoeveelheid ebooks. 8 GB ruimte is goed voor het meenemen van 6.000 e-books. Toch niet genoeg ruimte? Er kan ook nog een 32 GB geheugenkaartje in. Dan heb je genoeg ruimte voor de hele bibliotheek of boekwinkel.

Alle belangrijke ebook formaten worden ondersteund, met uitzondering van Amazon's azw formaat (maar dat is gebruikelijk bij niet-Amazon e readers). Maar bijvoorbeeld epub e-books zijn wel te lezen dus je kan je e-books gewoon downloaden van Bol.com en andere Nederlandse e-book aanbieders. 

En zo worden er nog 18 andere ebook formaten en 4 grafische formaten ondersteund, waaronder CBR en CBZ dat wordt gebruikt voor strips en natuurlijk PDF (documenten), JPG (foto's) en Mobi bestanden.

Meer goede e readers

Is de door de Consumentenbond als beste e reader en beste koop geteste Pocketbook e-reader toch niet jouw beste ereader? Kijk dan hier onder voor meer goede ebook readers.


Onderwerp:
Hier boven vind je informatie over de Pocketbook Touch Lux 5 e reader. Deze ereader was niet alleen de beste e-reader in de Consumentenbond test van e readers, maar ook de beste koop.

 
Foto: Pocketbook

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.