Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sparta d-Rule Energy beste urban e-bike 2022

 

De Sparta d-Rule Energy is bij de E-Bike van het Jaar 2022 verkiezing tot beste e-bike urban uitgeroepen. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste e-bike uit de test.

beste e-bike 2022 sparta d-rule energy

Urban staat stedelijk gebruik. Deze beste e-bike uit de test is echter veel meer dan een elektrische stadsfiets. Deze beste urban e-bike is ook zeer geschikt voor recreatieve fietstochten en woon werkverkeer
 over langere afstanden.

En de Sparta d-Rule Energy biedt zijn berijder de bekende hoge kwaliteit waar fietsfabrikant Sparta bekend om staat.

Hoewel het te ver gaat om de Sparta d-Rule Energy een goedkope e-bike te noemen is deze beste elektrische fiets uit de test een stuk goedkoper dan de concurrenten die in de e-bike test direct achter de Sparta d-Rule Energy eindigden.


Sparta heeft veel zorg besteed aan het ontwerp van de d-Rule Energy. Het is een mooie fiets waarbij de kabels netjes in het frame zijn weggewerkt. Dat geldt ook voor de fietsaccu. Deze bevindt zich niet op de achterdrager, maar de accu is zo goed als onzichtbaar in het fietsframe weggewerkt. 

Dat neemt niet weg dat je de fietsaccu makkelijk los kunt klikken om binnenshuis op te laden, om hem daarna weer vast op de e-bike te klikken.

De Sparta d-Rule Energy is ook een veilige e-bike. Bij het ontwerp is ook veel aan de veiligheid van de elektrische fiets gedacht. Zo beschikt de d-Rule e-bike over innovatieve verlichting die niet alleen recht voor maar ook zijwaarts een goed zicht geeft. Zo heb je een veel breder blikveld als je in het donker fietst dan bij traditionele fietsverlichting.

De Sparta d-Rule Energy beschikt over de Bosch Performance Line Cruise middenmotor. Deze fietsmotor staat bekend  om zijn natuurlijke trapondersteuning en het is een heel krachtige middenmotor. Hierdoor fiets je met deze beste urban stadsfiets van 2022 fluitend tegen heuvels en tegen de wind in.

En zo kent deze beste e-bike in de urban klasse nog mee voordelen en handigheden. Zo is er bijvoorbeeld zelfs aan de geïntegreerde smartphonehouder gedacht.

In de jury van de e-bike van het jaar verkiezing nemen experts van onder andere de BOVAG, de ANWB. Fietsactief Magazine en Fiets Magazine plaats. De organisatie ligt bij de RAI organisatie. Bij de test wordt ondermeer gekeken naar veiligheid, rijgedrag, comfort, innovatie, vormgeving, uitstraling, kwaliteit van de gebruikte materialen en onderdelen en de prijs / kwaliteit verhouding.

Zie ook:
Samenvatting:
De Sparta d-Rule Energy is de beste urban e-bike van 2022. Deze beste e-bike is meer dan een elektrische stadsfiets. Het is een innovatieve e-bike van hoge kwaliteit en een hoog comfort. Hier meer informatie en aanbiedingen.,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.