Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste iPhone oplader

De beste iPhone oplader uit de test en andere goede iPhone opladers en iPhone oplaad kabels.

Beste iPhone oplader test


Hieronder vind je de beste opladers voor je iPhone uit de test. Met de beste Power Delivery snellader voor de iPhone en de beste iPhone oplader met meerdere poorten. Maar ook de beste iPhone powerbank en de beste oplaadkabel voor de iPhone. 

Beste iPhone opladers uit de test

Kijk hier over voor één van de beste iPhone opladers uit de test en voor meer goede laders voor je iPhone.

Zit je persoonlijk beste iPhone oplader niet tussen de best geteste iPhone opladers, dan vind je bij de bovenstaande aanbiedingen alle voor de iPhone geschikte opladers met een leuzehulp om je beste iPhone lader te selecteren.

Snel je iPhone opladen

Een iPhone opladen gaat razendsnel met een goede iPhone oplader. Gebruik hiervoor een Power Delivery snellader die je met een USB C naar Lightning kabel met de iPhone verbindt. 

Je herkent deze Power Delivery snelladers aan hun ovale USB C poort (de oudere USB poort is rechthoekig). 

Met een Power Delivery iPhone snellader met minimaal 20 watt vermogen en een USB C naar Lightning kabel laadt je de iPhone in een half uur voor 40 a 50 procent op. 

Kijk bij de test bovenaan voor de beste Power Delivery iPhone snellader en beste USB C naar Lightning kabel om je iPhone op maximale snelheid op te laden.


Multiport snellader iPhone BlueBuilt

Multiport snellader iPhone BlueBuilt


iPhone oplader met meerdere poorten

Meerdere iPhones of andere apparaten kun je gelijktijdig opladen met een multipoort oplader. Bij de de test boven vind je de beste iPhone oplader met meerdere poorten.

De meeste multiport iPhone opladers hebben 2 USB poorten, maar er zijn ook iPhone snelladers en andere iPhone laders met 3, 4 of zelfs meer USB aansluitingen.

Goede iPhone opladers

Goede iPhone opladers worden gemaakt door Apple zelf, maar ook door BlueBuilt, Anker, Belkin, Samsung, Fixed, XtremeMac en andere fabrikanten.

Bij de bovenstaande aanbiedingen van iPhone opladers vind je ze allemaal. Je kunt daar terecht voor een iPhone snellader, een goedkope iPhone oplader, een iPhone oplader voor in de auto, een draadloze iPhone oplader of een andere iPhone lader tegen een lage prijs.


Belkin draadloos oplader iPhone iWatch e.d.

Belkin draadloos oplader iPhone, iWatch e.d. 


Zie ook:


Onderwerp:
De beste iPhone opladers uit de test, met naast de beste iPhone oplader ook de beste iPhone powerbank, de beste iPhone oplaadkabel e.d. Met aanbiedingen van alle iPhone laders. Kijk daar voor een goede iPhone snellader, iPhone autolader, draadloze iPhone oplader of andere goede iPhone lader.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik gebruik een draadloze iPhone oplader van Nuvance. Werkt prima en heel veel goedkoper dan een officiële draadloze Apple oplader. Die oplader staan op mijn nachtkast, niemand die hem ziet, dus hoef geen originele Apple iPhone oplader.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.