Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Samsung Galaxy Watch 4 beste in test

Zoek je een goede smartwatch? Kijk dan vooral eens naar de Samsung Galaxy Watch 4 BT. Dit is de beste smartwatch uit een internationale test.

Samsung Galaxy Watch 4 beste consumentenbond smartwatch test

De Samsung Galaxy Watch 4 BT 44 mm is de testwinnaar uit de smartwatch test 2023. Deze beste smartwatch eindigde voor de relatief goedkope Samsung Galaxy Watch 4 BT 40 mm en de Samsung Galaxy Watch 4 BT 42 mm. Het volledige "erepodium" is dus voor deze Samsung smartwatch.

Hieronder vind je informatie over de Samsung Galaxy Watch 4, en we hebben aanbiedingen van deze beste Samsung smartwatch uit de test bij goede winkels die smartwatches goedkoop verkopen.

Aanbiedingen Samsung smartwatches

Hier onder vind je de Samsung Galaxy Watch 4 BT en andere Samsung smartwatches goedkoop.


Zie ook:

Samsung Galaxy Watch 4 horloge

Samsung Galaxy Watch 4 horloge


Beste smartwatch test: Samsung Galaxy Watch 4 BT

Goed display
Met de Galaxy Watch 4 levert Samsung een prima smartwatch af met vele sterke punten. Zo levert het AMOLED schermpje een prima beeld af met een scherp en helder beeld en mooie kleuren. Gorillaglass beschermt dit display tegen krassen en andere beschadigingen.

Veel uithoudingsvermogen
Ook de accu is het vermelden waard. Deze 247 mAh accu levert voldoende stroom om de dag mee door te komen. En mocht je toch zonder stroom komen te zitten, bijvoorbeeld omdat je vergeten bent op te laden, dan kun je via Wireless PowerShare draadloos stroom overhevelen van je (daarvoor geschikte) Samsung telefoon naar de Samsung Galaxy Watch 4 BT smartwatch.

Sportieve prestaties
Als slim sporthorloge is de Samsung Galaxy Watch 4 BT ook heel geschikt. Afgelegde afstanden, hartslag, slaap, stappen, bloeddruk en calorieverbruik wordt allemaal geregistreerd, en er zijn 95 verschillende sport activiteiten in beeld te brengen, waaronder fietsen, zwemmen en natuurlijk hardlopen. Via de Samsung Health app kunnen alle gegevens worden beheerd. Kom je tijdens het sporten te vallen? Dan kan de Galaxy Watch 4 een SOS bericht naar een contact sturen.

Maar natuurlijk zijn alle andere smartwatch functies ook aanwezig op de Samsung Galaxy Watch 4, zoals telefoneren, route navigatie, muziek afspelen (die op het horloge kan worden opgeslagen) en veel meer.

Het is een sterk en degelijk horloge met vele functies. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle informatie over de Samsung Galaxy Watch 4 BT, de beste smartwatch uit de smartwatch test 2023.


Een reactie posten

1 Reacties

 1. De beer uit Aalsmeer5 juni 2024 om 14:51

  Ik heb de Samsung Galaxy Watch 6 gekocht. Dit is de opvolger van de Galaxy Watch 5. En natuurlijk is dit een betere smartwatch want het is een verbeterd model. Ik heb uitgezocht waar de verschillend inzitten tussen de Samsung Galaxy Watch 6 en de Galaxy Watch 5.

  -Het design is aangepast. De 6 is wat moderner en verfijnder ontworpen, met bijvoorbeeld dunnere randen.
  - De Galaxy 6 Watch werkt sneller door een snellere chipset.
  - Het AMOLEF scherm is verbeterd, met een meer helder beeld en meer heldere kleuren.
  - De Galaxy Watch 6 gaat langer mee op een accu lading omdat hij iets zuiniger is met stroom.
  - Het Galaxy 6 horloge gebruikt een nieuwere versie van Wear OS.
  - Er zitten nieuwe en betere sensoren op voor het meten van fitness, slaap en gezondheid, zodat de Samsung Galaxy 6 Watch meer informatie kan geven.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.