Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sonos Roam wifi speaker en bluetooth speaker

 

Informatie en aanbiedingen van de Sonos Roam wifi en bluetooth speaker. In 2023 werd deze Sonos speaker als beste kleine draadloze speaker getest.


Sonos Roam bluetooth speaker / wifi speaker


Een sterk punt van deze kleine Sonos speaker is dat de Sonos Roam zowel wifi als bluetooth ondersteunt. Dit maakt de compacte Sonos Roam tot een prima speaker voor zowel thuis als onderweg.

De Sonos Beam is dus zowel een goede mobiele speaker als een goede huiskamer speaker. Vanaf je mobiele telefoon of netwerk kun je zowel via wifi als via bluetooth muziek streamen. Luister zowel thuis als onderweg naar Spotify, muziekbestanden, luisterboeken of stream andere audio naar de Sonos speaker.

Sonos Roam aanbiedingen

De Sonos Roam is in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar. Ook is er een goedkopere versie in de vorm van de Sonos Roam SL zonder microfoon en spraak assistent. Deze Sonos Roam SL is in 2023 als beste kleine draadloze speaker getest.

Kijk hier onder voor de Sonos Roam en Sonos Roam SL bij de beste en goedkoopste winkels voor een draadloze speaker.


Sonos Roam speaker bluetooth / wifi


Sonos Roam of Sonos Roam SL?

Naast de Sonos Roam is er dus ook de Sonos Roam SL. Het verschil zit hem in de ingebouwde microfoon. Bij de Sonos Roam SL mist deze microfoon, en deze bluetooth speaker / wifi speaker is dan ook niet als smart speaker te gebruiken. De "gewone" Sonos Roam kent wel spraak gestuurde bediening.

Het prijsverschil tussen beide versies (adviesprijs) is maar 15 euro. Hieronder spreken we over de Sonos Roam, maar de informatie uit dit review geldt ook voor de Sonos Roam SL.

Een compacte speaker om mee te nemen

De Sonos Roam is een prima draadloze speaker voor in huis, maar door het kleine formaat neem je deze bluetooth speaker / wifi speaker makkelijker mee op pad dan bijvoorbeeld de Sonos Move. De Sonos Roam is klein genoeg om in de hand te houden.

De accu van de Sonos Roam levert genoeg stroom voor 10 uur lang muziek afspelen. Ook is deze draadloze Sonos speaker waterdicht, stofdicht en schokbestendig, het is dus een goede outdoor speaker.

Sonos speaker bluetooth / wifi

Goede kwaliteit geluid

Het meest belangrijke kenmerk van een goede speaker is een goede geluidskwaliteit. Dat is dik in orde bij deze kleine Sonos speaker. Ondanks het compacte formaat geeft de Sonos Roam een krachtig maar tevens ook helder geluid. Gezien het kleine formaat van deze Sonos speaker is het geluid indrukwekkend.

Helemaal top is de TruePlay techniek. TruePlay zorgt er voor dat de Sonos speaker de akoestiek van een ruimte kan analyseren en de geluidsweergave automatisch aan de kamer aanpast. Zo hoef je zelf niet met de instellingen aan de gang te gaan. De Sonos Roam speaker kiest zelf de optimale instellingen.

Wifi speaker

De Sonos Roam draadloze speaker is dus niet alleen een bluetooth speaker, maar ook een wifi speaker. Thuis kan deze speaker dus zelfstandig via je lokale netwerk verbinding met internet maken en dus ook zonder tussenkomst van een smartphone muziek afspelen, bijvoorbeeld via Spotify Connect of Apple AirPlay.

Ook kun je via wifi twee Sonos Roam speakers pairen of een multiroom netwerk met andere Sonos speakers opzetten. Helaas werkt dit alleen via wifi en niet via bluetooth. Dat geldt ook voor het gebruik van de Google Assistent (en diens smart speaker functies).

Zie ook:

Onderwerp:
De Sonos Roam is een compacte bluetooth speaker / wifi speaker die ook als smart speaker te gebruiken is. Dat laatste is niet het geval bij de goedkope versie, de Sonos Roam SL die in 2023 als beste kleine draadloze speaker is getest. Hierboven vind je informatie en aanbiedingen van de Sonos Roam en Sonos Roam SL bluetooth speaker / wifi speaker.

, , ,


0 comments :

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.

Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *