Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste blikopener

Een overzicht van de beste blikopeners en aanbiedingen van meer goede blikopeners, voor het handmatig of elektrisch openen van een blik.

Brabantia blikopener
Brabantia blikopener


Een goede blikopener is onmisbaar in de keuken. Hoe krijg je anders conservenblikken en andere blikken open. Hier kijken we naar de beste blikopeners. Zowel de beste blikopener om met de hand te gebruiken als de beste elektrische blikopener.

Soms heeft een conservenblik een clipje om het blik open te trekken, maar vaak ontbreekt de clip en heb je een blikopener nodig om het blik open te krijgen. En die blikopener heb je ook nodig als de clip afbreekt. Daarom hier de beste blikopeners.

De beste blikopeners

Hieronder vind je alle blikopeners (elektrisch en handmatig) die een waardering van 5 sterren hebben gekregen. Dit zijn de beste blikopeners.



Zit jouw beste blikopener niet in het eerste overzicht? Dan kun je bij de aanbiedingen een keuze maken uit meer dan 300 blikopeners.

Handmatige blikopener

Een goede blikopener is dus een must in de keuken. De meeste mensen kiezen daarvoor voor een handmatige blikopener. Een handmatige blikopener is een goedkope blikopener en zo vaak heb je de opener ook weer niet nodig. Bovendien gaat het handmatig openen van een blik met een goede handmatige blikopener ook makkelijk en licht.

Deze blikopeners heb je in verschillende soorten. Blikopeners die verschillende technieken gebruiken voor het openen van een blik. Bij de meeste goede blikopeners open je het blik door te draaien aan een draaikruk. Het blik draait daarbij gedurende het openen van het deksel zelf rond. Je kunt de blikopener dus op dezelfde plaats houden. Op de foto bovenaan deze pagina ze je een Brabantia blikopener die op deze manier werkt.

Een goede blikopener snijdt daarbij het deksel scherp af, zonder rafelrandjes waaraan je je kunt snijden. 

De beste handmatige blikopeners

Bovenaan vind je alle handmatige blikopeners met de hoogste score. Je vindt er de hand blikopeners van diverse merken. Onderstaande blikopener fabrikanten staan bekend om hun goede blikopeners.

Tefal blikopener

Tefal blikopener

Tefal blikopener

Tefal maakt de Ingenio blikopener waarmee je op een makkelijker manier alle soorten blikken kunt openen. Bovendien beschikt deze Tefal blikopener over een flesopener.

Brabantia blikopeners

Brabantia heeft de Essential blikopener die in twee versie te koop is. Je kunt kiezen tussen een Branbantia blikopener met metalen draaikruk en een Brabantia Essential blikopener met kunststof draaikruk. Verder is er nog de meer goedkope Brabantia Tasty+ blikopener. De behuizing van deze goedkope bikopener is geheel van kunststof gemaakt terwijl de Brabantia Essential blikopener ook RVS onderdelen bavat. Al deze Brabantia blikopeners bevatten ook een flesopener,

Leifheit blikopeners

Leifhet biedt de meeste keuze uit verschillende blikopeners. De meeste Leifhet blikopeners werken evenals de blikopeners van Brabantia en Tefal met draaiwiel, maar ze hebben ook de Leifheit Ergofix waarbij je niet de blikopener maar het blik stil houdt als je het blik opent. Veel mensen vinden het op die manier openen van een blik minder plezierig.

Joseph Joseph blikopener

Joseph Joseph blikopener (rond)

Joseph Joseph blikopeners

Ook het design merk Joseph Joseph behoort tot de beste blikopener merken. Hun 3 in 1 blikopener ziet er niet alleen prachtig uit, maar het is ook een praktische opener voor blikken, kroonkurken en blik-lipjes. Ook maakt Joseph Jseph de Can Do, een ronde blikopener waaraan het losgedraaide deksel vast blijft zitten. Met een druk op een knop laat je het deksel vervolgens in de prullenbak vallen zonder deze vast te pakken. Zo blijven je handen schoon en kun je je niet aan het scherpe deksel snijden.

Andere goede blikopeners

Bij de bovenstaande blikopener aanbiedingen vind je nog meer goede blikopeners. Onder andere van Tupperware, Gefu, Oxo, WMF en Sieger.

Elektrische blikopener

Naast deze hand blikopeners zijn er ook elektrische blikopeners. Een elektrische blikopener is heel praktisch voor als je heel vaak blikken moet openmaken of als je door lichamelijke problemen moeite hebt om een blik met een normale blikopener te openen. 


Moulinex elektrische blikopener


Moulinex elektrische blikopener


Bij een elektrische blikopener hoef je niet te draaien maar alleen op een knop te drukken om het blik te openen. Een elektrische blikopener werkt via een accu of batterij.

Bij de bovenstaande blikopener aanbiedingen vind je diverse goede elektrische blikopeners zoalse de Moulinex Open Matic en de Tefal Prep'line elektrische blikopener.

Bovenaan bij de beste blikopeners en aanbiedingen van blikopeners vind je alle goede blikopeners, zowel handmatig als elektrisch.

Zie ook:


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een elektrische blikopener leek me overdreven, maar mijn man kwam er mee thuis en ik ben blij dat die gadget freak die opener gekocht heeft. Ik moet nogal vaak blikken openen en ik stond daarbij vaak te stuntelen en te hannesen, maar met een elektrische blikopener gaat het soepel, makkelijk en snel. Ik heb een elektrische blikopener van Tefal.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.