Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Kaartje sturen via Kaartje2Go

Kaartje2Go is de beste online dienst voor het versturen van een wenskaart, felicitatiekaart of ander kaartje per post.

beste wenskaarten felicitatie uitnodiging

Wat is volgens het Nederlandse publiek de beste webshop app? Bol? Coolblue? AH? Nee, de Webshop Award 2023 voor beste app (een publieksprijs) ging naar Kaartje2Go.

De meeste mensen kennen Kaartje2Go wel. Via deze webwinkel (en dus ook app) kun je iemand geheel digitaal een echte kaart sturen. Zelfs een geheel zelfgemaakte kaart. Als je Kaartje2Go wel eens gebruikt hebt zal je het niet verbazen dat deze online dienst voor het sturen van postkaarten zo hoog scoort bij deze publieksprijs. 

De keuze uit wenskaarten, felicitatiekaarten en andere postkaarten is enorm, de kaarten zijn leuk en goed van kwaliteit, er zijn goede mogelijkheden om zelf kaarten te ontwikkelen, en ook de andere mogelijkheden en service van Kaartje2Go zijn erg goed. 

Bij Kaartje2Go stel je online een wenskaart, felicitatie of ander kaartje samen en Kaartje2Go zorgt er voor dat je kaartje via de post bezorgd wordt.

Laten we eens kijken naar alle mogelijkheden van Kaartjes2Go.

Kaartje2Go kaartjes

Het aanbod aan kaartjes bij Kaartje 2Go is enorm. Als je geen zin hebt om zelf een kaartje te ontwerpen kun je kiezen uit duizenden kant en klare kaarten in vele rubrieken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Felicitatiekaarten voor verjaardag, geboorte, huwelijk, nieuwe baan, nieuwe baan, examen en jubileum zoals trouwdag.
 • Uitnodigingskaarten voor verjaardagsfeest, trouwerij, babyshower, gender reveal party, housewarming, etentje enz.
 • Geboortjekaartjes
 • Verhuiskaarten
 • Beterschapskaarten
 • Condoleance kaarten
 • Succes wensen
 • Sterkte kaarten en motivatie kaarten
 • Sorry kaarten
 • Bedankt kaartjes
 • Kerstkaarten en andere feestdag kaarten

En daarnaast zijn er nog een groot aantal algemene postkaarten zoals ansichtkaarten, wenskaarten, religieuze kaarten, kinderkaarten en kaarten met bloemen, dieren, kunst en spreuken.


Kaartje to Go

Kaartjes op speciaal papier

Al deze kaartjes kun je laten drukken op het soort papier dat je wenst. Je hebt de keuze uit wel zes soorten papier zoals glanzend, premium mat, chic parelmoer, oud hollands met relief, maar ook linnen of 100% gerecycled papier.

Kaartje met enveloppe

Natuurlijk wordt ieder kaartje automatisch met het juiste formaat enveloppe verstuurd. Maar ook bij deze enveloppen heb je bij Kaartje2Go nog enkele keuzes. Je kunt de kleur van de enveloppe kiezen en er eventueel een bijpassende sluitzegel op aan laten brengen. Zo'n zegel maakt het kaartje extra speciaal en luxe. Je hebt de keuze uit honderden sluitzege;s passend bij alle thema's.

Dat geldt ook voor de adressticker. Ook hierbij kun je een keuze maken uit adresstickers in vele stijlen die passen bij het soort kaartje dat je via Kaartje2Go stuurt.

Foliedruk

Met foliedruk maak je je kaartje extra luxe, stijlvol en speciaal. Bij foliedruk krijgt de postkaart een glimmend laagje. Je hebt hierbij de keuze uit zilverfolie, koperfolie, goudfolie en holografisch folie. 

Videokaart per post

Heel speciaal is de videokaart. Een kaart met een zelf opgenomen filmpje waarin je iemand kunt geluk wensen, sterkte wensen, feliciteren of op een andere manier een boodschap heel persoonlijk kunt overbrengen. 

Natuurlijk is deze video niet op het kaartje zelf aanwezig (dat zal heel prijzig worden), maar op het wenskaartje wordt een QR code gedrukt die het filmpje na een scan op een smartphone toont. Dit is een heel speciale mogelijkheid van deze beste wenskaartjes site.

Kaartje met cadeau

Wil je meer sturen dan een kaartje alleen? Dat biedt Kaartje2Go de mogelijkheid om een cadeau aan het wenskaartje of felicitatiekaart toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Tony Chocolonely chocolade proeverij of reep, een zakje snoephartjes, een setje babykleding of ander kraamcadeau, een knuffel, speelgoed of zelfs een bos bloemen, een flesje champagne of rode roze. 

Afhankelijk van het cadeau wordt de kaart dan per brievenbuspost of pakketpost verstuurd.

Kaartje to Go kaartje met cadeau

Een eigen kaartje ontwerpen

Natuurlijk wordt een kaart extra persoonlijk als je het kaartje zelf maakt. Daarvoor hun je een postkaartje van Kaartje2Go op verschillende manieren personaliseren. Dat kan alleen een persoonlijk tekstje of persoonlijke boodschap op een standaard kaartje zijn, maar je kunt de wenskaart of felicitatiekaart ook helemaal zelf ontwerpen.

Je kunt daarbij gebruik maken van standaard designs maar ook een eigen foto als basis voor je kaartje gebruiken. De mogelijkheden zijn enorm. Kijk maar op bovenstaande Kaartje2Go website.

Is een postkaart slecht voor het milieu?

Je kan een kaartje via de mail versturen, maar een echt kaartje in de post (wat ook neergezet of opgehangen kan worden) is natuurlijk veel persoonlijker. Maar een echt kaartje is natuurlijk wel wat meer belastend voor het milieu. Kaartje2Go doet er alles aan, om de belasting van het menu zo veel mogelijk te beperken.

De kaartjes worden CO2 neutraal bedrukt, en je kunt kiezen voor 100% gerecycled paper of een andere FSC goedgekeurde papiersoort. Ook heeft Kaartje 2Go al meer dan 10.000 bomen laten planten. Een compleet bos.

Ook goede doelen kunnen via Kaartje2Go ondersteund worden. Organisaties als Kika, Amnesty International, Clini Clowns, Freya, SOS Kinderdorpen en Make a Wish Nederland hebben op Kaartje2Go een eigen kaartencollectie waarvan een deel van de opbrengst direct naar dit doel gaat. Kies een kaartje uit zo'n collectie en het goede doel krijgt automatisch een donatie.

Kijk bij de link bovenaan voor alle mogelijkheden en prijzen van Kaartje2Go kaartjes. probeer het uit en verstuur je eerste kaartje gratis.

Zie ook:

Tekening bovenaan: Richard Duijnstee

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Wel wat duurder dan de ouderwetse post maar ideaal voor iemand die nooit felicitatiekaarten en wenskaarten in huis heeft zoals ik. Een aan postzegels heb ik al zeker 2 jaar niet meer gelikt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marissa Bramel3 april 2024 om 19:54

  Ik ben een echte kaartjes stuurder. Voor iedere gelegenheid stuur ik kaartjes. Voor verjaardagen natuurlijk, maar ook als ik iemand trouwdag weet, als iemand geslaagd is, ziek is, een oppepper nodig heeft, als iemand een nieuwe baan heeft, enz. Je zou kunnen zeggen dat ik iedere gelegenheid om een kaart te sturen aangrijp.

  Vroeger schreef ik ze allemaal met de hand en ging dan langs de brievenbus, maar tegenwoordig doe ik al mijn kaartjes via Kaartje2Go. Ik vind het alleen al heerlijk om al die wenskaarten, felicitatiekaarten e.d. te bekijken en er uit te zoeken. Een leuk tekstje verzinnen vind ik ook leuk, maar van een eigen layout in elkaar knutselen ben ik dan minder. Ik vind de kaartjes over het algemeen leuk genoeg om zo te laten versturen.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.