Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Keukentrolley kopen: De beste keukentrolleys

De beste keukentrolleys (maar ook badkamertrolleys, serveerwagens en andere versies van de keukentrolley.

Keukentrolley In HomeXL

Keukentrolley In HomeXL

Een keukentrolley is een handig verrijdbaar open kastje, dat je in de keuken kunt gebruiken maar ook in andere ruimtes in huis zoals de woonkamer, de badkamer en de werkkamer. Hier kijken we naar alle goede keukentrolleys voor alle toepassingen.

Omdat er niet alleen keukentrolleys voor in de keuken zijn kom je ze ook onder andere namen tegen, zoals badkamertrolley, serveerwagen en gereedschapwagen. Maar in alle gevallen betreft het een opbergrek op wieltjes.

Wij houden hier onder de benaming keukentrolley aan.

De beste keukentrolley

Laten we eerst kijken naar de beste keukentrolleys van dit moment. Hieronder vind je de actuele top 10 van keuken trolleys van dit moment:

Acaza keukentrolley

Acaza keukentrolley


Aanbiedingen keukentrolleys

Dit zijn nog maar 10 van de velen keukentrolleys die er te koop zijn. Omdat er zoveel verschillende keukentrolleys te koop zijn, in verschillende stijlen en voor verschillende toepassingen, is de kans groot dan jouw beste keukentrolley niet in deze top 10 staat.

Hieronder vind je aanbiedingen van alle keukentrolleys bij de beste winkels. De keuze is enorm. Zo vind je alleen bij Bol,com al meer dan 1.500 keukentrolleys, badkamertrolleys, serveerwagens en keukenrekjes op wieltjes.

Stijlen en materialen keukentrolley

Als je bij de bovenstaande keukentrolleys kijkt zie je dat er een grote diversiteit aan keukentrolleys is.

Keukentrolley hout

Veel keukentrollys zijn een houten keukentrolly. Hout is een materiaal met een mooie en warme uitstraling dat vooral in een houten keuken of andere met houten meubels aangeklede ruimte erg mooi staat. Voor in de badkamer of andere natte ruimte is hout echter minder geschikt. Daarom is een badkamer trolley zelden van hout.

Ook bamboe is een materiaal dat je bij houten trolleys tegenkomt.


Keukentrolley Mira Home

Keukentrolley Mira Home

Keukentrolley metaal

Een metalen keukentrolley heeft een moderne uitstraling en is praktisch in het gebruik.  Je maakt metaal makkelijk schoon en een metalen keukentrolley is op wieltjes is eenvoudig te verrijden. Een keukentrolley van metaal kan van veel soorten metaal gemaakt zijn, bijvoorbeeld staal, RVS, zink (voor outdoor gebruik) en ijzer.

Keukentrolley kunststof

De keukentrolley van kunststof heeft dezelfde voordelen als een keukentrolley van metaal. Een kunststof trolley wordt vaak als badkamer trolley gebruikt.

Badkamertrolley

Naast de keuken is de badkamer een plek waar je trolleys veel tegenkomt. Een badkamertrolley wordt vaak als rekje gebruikt, de wieltjes zijn bij de badkamertrolley als vaak alleen voor de sier. De badkamer trolley is erg handig voor het overzichtelijk neerzetten van als je badspullen en verzorgingsartikelen. Ze staan makkelijk voor het grijpen.


Relaxdays badkamertrolley
Relaxdays badkamertrolley

Serveerwagen

Een andere benaming voor een keukentrolley is een serveerwagen. De term serveerwagen wordt gebruikt voor de meest praktische en mobiele vorm van de keukentrolley. Waar de meeste keukentrolleys en badkamertrolleys vooral gebruikt worden als een open kastje, is de serveerwagen een keukentrolley die gebruikt wordt om mee rond te rijden. Bijvoorbeeld met koffie, zoals in een ziekenhuis, verzorgingshuis of kantoor. Ook in een vergaderruimte kom je zo'n serveerwagen vaak tegen

Gereedschapswagen

Een andere veelgebruikte toepassing van de keukentrolley is als als gereedschapswagen of werkplaatswagen. Je rijdt de trolley met gereedschap naar de plek waar je het gereedschap nodig hebt.

Bij de links bovenaan vind je al deze keukentrolleys en trolleys voor ander gebruik bij elkaar. Met goede selectie mogelijkheden om jouw beste keukentrolley te selecteren.Zie ook:


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb een mooie keukentrolley gewoon vast in de keuken staan. Ik vind dat mooier dan een kast. Alle mijn koffiespullen, losse keukenapparatuur zoals het broodrooster, de koffiezetter en het tosti apparaat staan er op evenals nog wat andere keukenspulletjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.