Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Marley Spoon maaltijdbox

Test van de Marley Spoon maaltijdbox. Minder bekend dan HelloFresh en de AH Allerhande Box, maar ook minder goed? Lees hier het review.

maaltijdbox Marley SpoonDe maaltijdbox van Marley Spoon is minder bekend dan bijvoorbeeld de maaltijdboxen van HelloFresh en de AH Allerhande Box. Maar betekent dat ook dat de Marley Spoon maaltijdbox dan ook minder goed is? Lees hier test.Marley Spoon maaltijdbox proberen

De maaltijdbox van Marley Spoon blinkt uit op diverse punten. Hun maaltijden zijn origineel en verrassend, Marley Spoon werkt duurzaam en gaat verspilling tegen en bezorgd door het hele land. Maar belangrijker nog. Marley Spoon levert ingrediënten van hoge kwaliteit en heerlijke recepten om deze maaltijd te bereiden.

De recepten van Marley Spoon zijn uniek, en als je een maaltijdbox besteld wil je geen gangbare gerechten eten maar iets meer speciaals. De Marley Spoon Maaltijdbox voldoen aan die wens, en je hoeft niet bang te zijn voor gerechten die je te exotisch zijn. Iedere week kun je bij Marley Spoon namelijk kiezen uit minimaal 30 verschillende recepten.

Ben je vegetarisch? Geen probleem, je kunt de gerechten met één muisklik vegetarisch maken. 
Maaltijdbox aan huis

Met de bezorgopties van Marley Spoon is ook niets mis. Ze leveren door het hele land de maaltijdboxen af (uitgezonderd de Wadden en Zeeuws Vlaanderen), je kunt tot 8 weken vooruit je menu's invoeren maar ze tot 6 dagen voor de levering aanpassen. Ook een keer overslaan of even pauzeren (bijvoorbeeld bij vakantie) is geen enkel probleem.

Kortom, de Marley Spoon maaltijdbox is het proberen zeker waard. Vooral als je van lekker eten en koken houdt.

Marley Spoon maaltijdbox

Maaltijdboxen voor iedereen

Heb je speciale wensen, diëten of eetgewoonten? Er zijn maaltijdboxen voor iedereen.


Vegetarische maaltijdbox

Ben je vegetarisch? Natuurlijk houdt Marley Spoon ook rekening met vegetariërs. Bij het kiezen van een maaltijdbox krijg je onmiddellijk de vraag of deze maaltijdbox vegetarisch moet zijn. De samenstelling van de box wordt dan aan vegetarisch eten aangepast.


Vegan maaltijdbox

Ook vegan eten is geen enkel probleem bij Marley Spoon. Je vindt in hun aanbod niet alleen vegetarische maaltijden maar ook heel smakelijke vegan maaltijdboxen waarbij geen gebruik wordt gemaakt van dierlijke ingrediënten. Het betreft heerlijke recepten die helemaal zijn afgestemd op een vegan lifestyle.


Biologische maaltijdbox

Een minpunt van Marley Spoon is dat je niet kunt kiezen voor een 100 procent biologische maaltijdbox. Marley Spoon houdt wel heel erg rekening met biologisch verantwoorde ingrediënten en stelt de maaltijdboxen zoveel mogelijk biologisch samen en betrekt de producten zoveel mogelijk van duurzame leveranciers, maar ze kunnen geen garantie geven dat er helemaal geen niet biologische producten in hun maaltijdboxen te vinden zijn.


Koolhydraatarme maaltijdbox

Steeds meer mensen eten koolhydraatarm (low carb). Dat kan zijn omdat men diabeet is en zo min mogelijk koolhydraten wil eten, maar bijvoorbeeld ook omdat men via een koolhydraatarm dieet wil afvallen en omdat het op een verantwoorde manier zoveel mogelijk weglaten van koolhydraten uit het menu gezond is. Bij Marley Spoon is het daarom ook mogelijk om te kiezen voor een koolhydraatarme maaltijdbox (low carb box).


Meer maaltijdboxen aan huis

En zo zijn er bij Marley Spoon meer specifieke maaltijdboxen waaruit je kunt kiezen. Bijvoorbeeld een maaltijdbox met zo min mogelijk gluten, een extra gezonde maaltijdbox of een "kindvriendelijke" maaltijdbox.

En mocht Marley Spoon toch niet de maaltijdboxen aan huis leveren die jij wil? Dan zijn er ook nog andere aanbieders zoals Hello Fresh, AH Allerhande, Beebox, Ekomenu (Streekbox), Dinnerly, Green Chef en in België Foodbag. Er valt dus veel te proberen. Maar we adviseren je eerst even bij de Marley Spoon maaltijdboxen te kijken.Zie ook: 

Samenvatting:
Review van de Marley Spoon maaltijdbox. Deze maaltijdbox onderscheidt zich door de originaliteit van de recepten. Bovendien is de kwaliteit van de Marley Spoon ingrediënten goed en werkt de bestelling en bezorging vlotjes. Wat ons betreft de beste maaltijdbox!

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Heerlijke gerechten! Ik ben er blij mee en heb goede ervaringen met Marley Spoon. Helaas is het tijdvak van leveren wat ruim.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.