Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste thermoshirt

Een goed thermoshirt is een thermisch hemd dat je heerlijk warm houdt en dat voorkomt dat je tijdens het sporten of actief bezig zijn nat wordt van het zweet.

beste thermoshirt

Een thermoshirt wordt tegenwoordig ook veel gedragen om op de stookkosten (en de gasrekening / energierekening) te besparen. Een thermoshirt is dan een goede investering, want de prijs is snel terugverdiend als je een paar dagen de verwarming lager zet.

Maar een thermoshirt wordt dus vooral gedragen bij het sporten (vooral wintersport) en door mensen die voor hun werk de hele dag buiten in de kou staan.

De beste thermoshirts

Hieronder vind je aanbiedingen van de beste thermoshirts (5 sterren waardering), en andere beste thermokleding zoals thermobroek, thermolegging of themosokken, Je vindt daar ook thermo kleding sets (thermoshirt plus broek).


Thermoshirts voor dames, heren en kinderen

Bij het beste thermoshirt aanbieding overzicht kom je thermoshirts tegen voor dames, heren en kinderen. De pasvorm van een thermoshirt is erg belangrijk voor werking van een thermoshirt. Deze werking vraagt om een nauwsluitend shirt. Dit is nodig om het optimaal warm te hebben en voor de afvoer van transpiratevocht.

Het afvoeren van transpiratie is namelijk belangrijk bij een thermoshirt. Door het zweet van een inspanning af te voeren wordt het thermo shirt niet nat van binnen, en krijg je het niet koud door dit vocht.

Daarom zijn er ook speciale thermoshirts voor dames. Een thermoshirt voor dames is naar vrouwelijke vormen ontworpen en functioneert daarom beter bij het gemiddelde vrouwenlichaam. Het hangt natuurlijk van de lichaamsbouw van de persoon zelf af of deze het best gebaat is bij een thermoshirt voor dames of een thermoshirt voor heren.

Thermoshirt wol of synthetisch

Of een thermoshirt van wol beter of slechter is dan een synthetisch thermoshirt is ook geen vaststaand feit. Dat hangt helemaal van het thermo shirt af. De eigenschappen van een  goed wollen thermoshirt en een goed synthetisch thermoshirt zijn namelijk gelijkwaardig.

Een goed wollen thermoshirt moet dan wel gemaakt zijn van een goede geschikte soort wol. Meestal merino wol. Goede synthetische thermoshirts worden onder andere gemaakt door Craft, Nike, Avento, Ten Cate en Odlo, terwijl onder andere Nomad, Woolpower, Icebreaker en wederom Craft goede wollen thermo shirts maken.

In het bovenstaande thermoshirt aanbieding overzicht vind je al deze goede thermoshirts.


Onderwerp:
Aanbiedingen van de beste thermoshirts. Ieder thermo shirt uit het bovenstaande aanbieding overzicht heeft een 5 sterren waardering gekregen. Je vindt daar alle informatie over al deze beste thermoshirts en kan er het goede thermoshirt goedkoop kopen.

Een reactie posten

0 Reacties