Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Goedkoop een website of webwinkel laten maken

Wil je een website laten maken, een eigen webwinkel of een app voor je website? Hier kijken we naar de beste site omdat te regelen.

goedkoop website laten maken


Een website laten maken is niet zo duur als je denkt. Een standaard website (met zelf aangeleverde teksten) kun je tegenwoordig al vanaf een euro of 500 laten maken. Een websitemaker of website designer vraagt ongeveer 50 euro per uur voor zijn werk. Met een beperkt budget kun je daarom een heel goede website, webwinkel of app laten ontwikkelen.

Maar hoe kom je in contact met een goede website ontwikkelaar? Er zijn diverse websites die je daarbij helpen. De beste online dienst die je in contact kan brengen met een geschikte website ontwikkelaar is Website Offertes. Deze online dienst heeft veel website bouwers, ontwikkelaars, designers en programmeurs in hun portefeuille. Ze kunnen je in contact brengen met de juiste persoon of juiste personen die voor jou goedkoop een mooie website of webwinkels kunnen maken, of die een app kunnen maken voor een website of webwinkel.

Hoe werkt Website Offertes

Website Offertes werkt zoals de offerte sites voor bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of klusprojecten ook werken. Je vult de wensen voor je project online  Je beschrijft wat je van de website ontwikkelaar, designer of programmeur verwacht en je geeft aan wat je voor diens diensten maximaal wilt betalen. 

Vervolgens ontvang je binnen 24 uur drie offertes van bedrijven en ZZP'ers die dit project voor je kunnen uitvoeren. Drie is een mooi aantal om een goede keuze te kunnen maken zonder dat je overspoelt wordt met reacties. 

Natuurlijk zit je nergens aan vast. Een offerte aanvragen verplicht je tot niets, en de diensten van Website Offertes zijn voor jou als aanvrager geheel gratis. Deze dienst brengt je gratis in contact met website makers.

Website laten maken en zelf beheren

Een professional kan een website of webwinkel voor je ontwerpen die je vervolgens heel gemakkelijk zelf kunt beheren en van teksten, producten en informatie kan voorzien. Daar zijn content management systemen (CMS) voor ontwikkeld. 

Het meest gebruikte CMS voor websites is WordPress. Een website die in WordPress is gemaakt kan heel eenvoudig door iedereen met informatie worde gevuld. Daar is geen technische kennis voor nodig. Bovendien zijn er zoveel uitbreidingen (plugins) voor het basis WordPress programma beschikbaar dat een goede website maker snel en makkelijk voor jou een Wordpress website op maat kunt maken. Ook met een gering budget kun je zo een unieke website laten maken met alle mogelijkheden die je wenst.

Wordpress wordt het meest gebruikt door bedrijven en ZZP website makers. Maar er zijn ook andere CMS systemen voor het maken van een website zoals Drupal en Joomla, 

Webwinkel laten maken en zelf beheren

Ook voor webwinkels zijn er CMS systemen die er voor zorgen dat je een eenmaal gemaakte webwinkel eenvoudig kunt beheren, onderhouden en eventueel kunt (laten) uitbreiden. Deze CMS programma's bieden je de mogelijkheid om zonder technische kennis en zonder te programmeren teksten, foto's, producten en meer.

Maar met een goed webwinkel CMS zoals Magento kun je nog veel meer. Magento is bijvoorbeeld ook geschikt voor voorraadbeheer, bestellingen, facturering, betaling en zelfs marketing. Kortom, een website maker kan heel snel voor jou een webwinkel maken die je vervolgens moeiteloos helemaal zelf kunt runnen.

Offerte website of webwinkel aanvragen

Wil je weten wat zoiets precies kost? Dan kun je hier boven bij Website Offertes gratis je gewenste website of webwinkel beschrijven en je krijgt van drie ontwikkelaars hun prijzen toegestuurd. Zo kun je goedkoop je eigen webwinkel of website laten maken.


Zie ook:


Onderwerp:
Goedkoop een website of goedkoop een webwinkel of app laten maken? Dat is geen enkel probleem. Er zijn genoeg bedrijven of ZZP ontwikkelaars die dit voor je kunnen doen, Je moet ze alleen vinden? Dat kan via Website Offertes, de beste online dienst die je met een goede website maker, designer of programmeur in contact brengt.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Voor die 500 euro krijg je natuurlijk niets meer dan een standaard website uit de doos met wat eigen teksten en foto's. Maar als je zelf de kennis niet hebt om een website te maken maar wel een visitekaartje op het web wil is dit wel een goede en goedkope oplossing.

    Maar ga wel alleen in zee met website bouwer die je zelf ziet zitten en vertrouwd om te voorkomen dat je in een later stadium voor iedere aanpassing die je wil een hoofdprijs moet betalen. Zorg er ook voor dat je na betaling de volledige toegang tot je website hebt zodat je eventueel anderen dan de maker aanpassingen kunt laten doen en niet van de maker afhankelijk bent. Dat kan de websitemaker niet weigeren want het is jouw website.

    Zit er bij de 3 offertes geen website maker die je ziet zitten? Vraag dan gewoon opnieuw offertes aan. Grote kans dat je dan andere aanbieders krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.