Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste educatieve speelgoed

 


Als je je kind speelgoed geeft is het fijn als je zoon of dochter er ook wat van opsteekt. Daarom presenteren wij hier de resultaten van een test van educatief speelgoed.


Deze test is in Duitsland uitgevoerd door de vergelijkingssite Vergleich.org. Zowel het beste educatieve speelgoed als de beste koop zijn ook in Nederland volop te koop bij de aanbevolen speelgoedwinkels.

Getest: Beste educatieve speelgoed
Getest door: Vergleich.org
Datum test: 2015

Beste educatieve speelgoed uit de test: Ravensburger TipToi
Beste Koop: Op jacht naar Hubi

Beste educatieve speelgoed: Ravensburger TipToi

TipToi is een hele serie educatief speelgoed van Ravensburger. Het is een ompleet leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs talen, aardrijkskunde, geschiedenis, biologie en veel meer kunnen leren.Centraal bij TipToi is een digitale pen (de tiptoi) die een geluid, liedje of ingesproken tekst afspeelt als er op een afbeelding, tekst of voorwerp wordt gedrukt. Bijvoorbeeld op een specifieke plaats op een landkaart of op een foto in een boek, maar bijvoorbeeld ook op een land op een globe.

Ravensburger brengt allemaal leuk en leerzaam speelgoed uit in de TipTop serie. Bijvoorbeeld leerboeken, spellen en puzzels.
Kijk hier voor meer informatie en TipToi aanbiedingen van bekende winkels.

Beste Koop: Op Jacht naar Hubi (spel)

Vergleich geeft het spel Op Jacht naar Hubi het predicaat Beste Koop. Dit is een leuk gezelschapsspel voor 2 tot 4 personen vanaf 5 jaar. Het is een origineel spel dat leuk is om te spelen, maar de educatieve waarde ligt lager dan bij TipToi. Je moet we veel puzzelen en onthouden.Doel van het spel Op Jacht naar Hubi is het vangen van een spookje dat het eten van een groep muisjes en hazen steelt. Hierbij met he gesproken aanwijzingen opvolge.
Kijk hier voor meer informatie en aanbiedingen van dit spel bij bekende winkels.


Zie ook: Meer best getest speelgoed

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.