Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Vara Kassa test kant en klaar maaltijden aan huis

 

Als je moeite hebt om maaltijden zelf te bereiden of zelf de benodigde boodschappen te doen om eten te koken kun je een kant en klaar maaltijd thuis laten bezorgen. Maar zijn deze kant en klaarmaaltijden goed en gezond? Dat testte Vara Kassa.

Het betrof maaltijden die je thuis kunt laten bezorgen en je alleen maar in de magnetron hoeft op te warmen. Ouderen maken vaak gebruik van dit soort maaltijden. Door bezuinigingen in de zorg moeten senioren steeds langer thuis blijven wonen, ook al is het zelf bereiden van een maaltijd soms geen optie meer. Het laten thuisbezorgen van kant en klaarmaaltijden is dan een alternatief.

Maar is het ook een goed alternatief? Vara Kassa zocht dat uit met een testpanel van senioren onder de deskundige leiding van Kok des Vaderlands Piere Wind.

Getest: Beste thuisbezorgde kant en klaar maaltijd
Testdatum: December 2015
Beste kant en klaar maaltijd: DeCulinaireGroenteman.nl

Tafeltje Dekje hefet plaatsgemaakt voor de ingevroren of koelverse maaltijden vaan aanbieders die vaak via internet werken. De kant en klaar maaltijden waren afkomstig van zes verschillende van deze aanbieders. Het betrof Hollandse maaltijden met een sucadelapje, aardappeltjes (of puree) en sperzieboontjes.

De maaltijd met CulinaireGroenteman.nl kwam er duidelijk als beste uit. Helaas bezorgt dit bedrijf zijn maaltijden alleen in de regio Kampen (wel ruim, van Steenwijk tot Amersfoort tot Arnhem en Zutphen). Ze maken dagelijks zo'n 4.000 kant en klare maaltijden en bezorgen deze zelf thuis.

Kijk hieronder voor een video van de test van kant en klaarmaaltijden door Vara Kassa.
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.