Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste maandlenzen test

 

Wat zijn de beste contactlenzen? Hier kijken we naar de beste maandlenzen uit de test. De beste lenzen die je een maand kunt dragen, dag en nacht.


Maandlenzen zijn veel goedkoper online te koop dan bij de opticien. Daar is iedereen inmiddels wel achter. Maar welke lenzen kun je dan het beste aanschaffen. Hier de resultaten van de test van maandlenzen. Wat zijn de beste contactlenzen en wat is de Beste Koop?

Getest: Beste maandlenzen
Getest door: Vergleich.org

Beste maandcontactlenzen uit de test: Cooper Vision Biofinity
Beste koop: Cooper Vision Biomedics 55 Evolution
Te koop bij: Aanbevolen winkels contactlenzen

De top vijf maandlenzen

1. Cooper Vision Biofinity (lenzen voor dag en nacht)
2. Alcon Air Optix Aqua (lenzen voor dag en nacht)
3. Alcon Air Optix Night & Day Aqua (lenzen voor dag en nacht)
4. Bausch & Lomb PureVision Spheric (lenzen voor dag en nacht)
5. Cooper Vision Biomedics 55 Evolution (Beste Koop)

Bij de bovengenoemde aanbevolen winkels kun je al deze maandlenzen tegen de laagste prijs kopen. Of klik op de naam van de contactlenzen voor een online aanbieding van de betreffende maandlenzen.

Beste maandlenzen: Cooper Vision Biofinity

Als enige maandlenzen scoorde de Cooper Vision Biofinity een Zeer Goed bij de test van Vergleich. Ook het publiek koos de Cooper Vision Biofinity lenzen als beste maandlenzen (met 4.5 uit 5 sterren).

De Cooper Vision Biofinity lenzen zijn zachte contactlenzen die zeer aangenaam zijn om te dragen. Je kunt ze dag en nacht dragen zonder droge ogen te krijgen, tot wel een week lang. Ook behouden deze maandlenzen goed hun vorm, ook aan het eind van hun levensduur.

De Cooper Vision Biofinity lenzen zijn vernieuwende silicone hydrogel maandlenzen met siliconefibers waar het vocht zich aan hecht (aquaform). Een coating of speciale bevochtiger is bij deze contactlenzen daardoor niet nodig.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels contactlenzen voor de laagste actuele prijs.

Beste Koop: Cooper Vision Biomedics 55 Evolution 

Zijn bovenstaande maandlenzen je te duur? Dan zijn de Biomedics 55 Evolution maandlenzen een goed alternatief van hetzelfde Cooper Vision. Deze goedkope maandlenzen eindigden als vijfde in de test met een Goed als beoordeling. Ook het publiek gaf deze contactlenzen een ruime vier sterren.

Deze goedkope lenzen zijn aangenaam dun en aangenaam om te dragen. Helaas kun je ze 's nachts niet doordragen.

Kijk voor alle informatie en alle prijzen bij de bovengenoemde aanbevolen winkels.

Kijk bij meer testen van contactlenzen voor andere lenzen tests.


Onderwerp:
Hier vind je de beste maandlenzen uit de beste maandlenzen test. Deze maandlenzen zijn in Duitsland getest. Deze contactlenzen kun je een maand dragen. De beste maandlenzen zijn lenzen van Cooper Vision, Alcon en Bausch & Lomb. Kijk hier voor informatie en aanbiedingen van deze beste maandlenzen uit de maandlens test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.