Beste deodorant voor mannen uit de test

Axe deo is als beste deodorant mannen getest. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste deo mannen uit de test.

beste deodorant mannen test

In een grote test in Duitsland zijn de anti-transpiranten en deo's voor mannen getest. Welke deodorant voor heren was de beste? Hieronder vind je de beste deodorant voor mannen uit deze test.Anti-transpirant of deodorant?

Het verschil tussen een anti-transpirant een deodorant (deo) is dat de anti-transpirant aluminiumzout bevat. Aluminiumzout vernauwt de poriën en zorgt er zodoende voor dat er minder zweet geproduceerd wordt.

Bij een deodorant zorgt alcohol er voor dat de zweetlucht veroorzakende bacteriën in toom gehouden worden. Een deodorant voorkomt dus de geur en niet het zweten,s terwijl een anti-transpirant er wel voor zorgt dat je minder gaat zweten.
Uitslag van de deodorant test

Hieronder staan de resultaten van de test van beste deodorant voor mannen. Liever een anti-transpirant? Kijk dan bij de beste anti-transpirant uit de test.

Getest: Beste deodorant voor mannen
Beste deodorant uit de test: Axe Dark Temptation Deodorant Body Spray en Nivea Men Fresh Active


Axe beste deodorant heren uit test deo mannenAxe Dark Temptation Deodorant Body Spray en Nivea Men Fresh Active
beste deodorant voor mannen 

Niet één beste deo voor mannen, maar twee beste deodoranten! Bij de deodorant voor mannen werden er in de deo test twee winnaars aangewezen, deze twee beste deodoraten voor mannen kregen als enige van de acht deodoranten de waardering goed. 

De acht geteste anti-transpiranten deden het gemiddeld aanmerkelijk beter. Daarvan waren er vijf goed. Kijk bij de bovenstaande test van anti-transpiranten voor deze beste anti-transpirant deo's voor heren.

Terug naar de test van beste deodorant voor mannen. De beide best geteste deodoranten bevatten geen aluminiumzout maar onderdrukken met alcohol en parfums de transpiratiegeur. Beide beste deo's voor de herenoksels zijn vrij van conserveringsmiddelen.

Nivea deo beste deodorant heren

Zes deodoranten voor heren scoorden het oordeel voldoende. Hieronder bevinden zich de deodoranten 8x4 Men Discovery deodoranr, Fa Men Speedsterm, Energizing Deo & Body Spray deo en Vichy Homme Ultra-Fresh Deodorant 24.

Tip: Bij de beste online drogisterijen kun je deodorant en andere verzorgingsproducten heel goedkoop kopen. Vooral bij grootverpakkingen kun je online heel hoge korting krijgen.Dit vinden mannen belangrijk bij een deodorant

De keuze voor een deodorant is voor een groot deel persoonlijk. Maar er zijn wel een eental kenmerken die heren belangrijk vinden als ze hun beste deodorant kiezen. 

  • Natuurlijk moet de beste deodorant van mannen goed in staat zijn om onaangename lichaamsgeuren te maskeren of verwijderen. Een man wil lekker ruiken, zonder merkbare lichaamsgeur.

  • De geur die de deodorant afgeeft moet fris zijn. De deo moet lekker ruiken maar de geur van een goede deodorant voor heren is niet overheersend.

  • Mannen willen niet alleen aangenaam ruiken, ze willen ook geen klotsende oksels. Op dit punt presteert een anti-transpirant beter dan een standaard deo (zie test boven).

     Een goede heren-deodorant hoef je alleen 's ochtends te gebruiken om de hele dag fris te blijven, ook als de man lichamelijk bezig is.

  • Mannen stellen meer dan vrouwen prijs op een makkelijk te openen verpakking en een makkelijk gebruik van de deo. Daarom is vooral de spuitbus bij heren populair.

  • Niemand wil last van irritaties hebben. Het is dus vanzelfsprekend dat de beste deodorant van heren huidvriendelijk is, en ook bij een gevoelige huid geen irritatie geeft.

  • Van een goede deodorant mag je verwachten dat deze geen vlekken op je kleding achterlaat.

  • Natuurlijk vindt een prijsbewuste man de prijs van de deodorant belangrijk. De beste deodorants zijn niet de meest goedkope deodorant, maar de beste deodorant van mannen heeft wel een goede prijs - kwaliteit verhouding.
Als een deodorant aan bovenstaande kenmerken voldoet mag deze deo zich een goede deodorant voor heren noemen.Goede deodoranten heren merken

Laten we ook nog even kijken naar de beste en meest populaire merken deodorant voor mannen. Deze merken behoren tot de beste deodorant merken voor herendeo.

Axe deo heren

Axe is het meest bekende merk deodorant voor mannen. Axe is een merknaam van Unilever. Axe deodrant wordt over de hele wereld verkocht, maar in een aantal landen onder de naam Lynx deodorant (o.a. in Engeland en Australië). Unilever richt zich met Axe deodorant voornamelijk op jonge mannen, al is er ook een beperkt aanbod aan Axe deo voor dames.

Populaire Axe deodorant geuren voor mannen zijn naast het best geteste Axe Dark Temptation onder andere Axe Apollo, Africa, Excite, Fine, Gold, Ice Breaker, Ice Chill en Fine Fragrance.

Nivea deodorant mannen

Nivea is een specialist in verzorgingsproducten uit Duitsland (eigendom van Beiersdorf) dat naast andere producten voor huidverzorging, haarverzorging, douchen en cosmetica een groot aanbod heeft aan deodoranten voor mannen en vrouwen. Met deodorants in de vorm van een spray, roller. stick of crème.

De deodoranten van Axe en Nivea zijn als beste deodorant mannen getest, maar er zijn meer goede deo's voor heren.

Rexona deodorant heren

Rexona (internationaal ook onder de naam Degree verkrijgbaar) is evenals Axe een merk van Unilever. De deodorant van mannen van dit merk wordt als Rexona Men verkocht.

Dove deodorant mannen

Dove deodorant voor heren wordt onder het label Dove Men+Care verkocht. De Dove deodorants voor mannen zijn minder uitgesproken van geur.

Fa deo mannen

Fa richt zich wat minder op de man, maar biedt wel een Fa Men deodorant reeks aan met geuren als Dark Passion, Sport, Pure Gear en Perfect Wave.

Sanex deodorant mannen

Sanex deodorant behoort tot de beste deodorant voor mannen die een wat meer neutrale geur wensen. Naast deodoranten voor heren en dames biedt Sanex ook heel veel uniseks deodorant aan

Hugo Boss deodorant heren

Hugo Boss deodorant blinkt dan juist weer uit in mannelijke geuren. Dir is echte deodorant voor mannen, met geuren als Hugo Boss The Scent, Bottled, Hugo en Just Different.

En zo zijn er nog meer merken die goede deodorants voor mannen op de markt brengen, zoals de labels Rituals Homme, Dior Fahrenheit, Vichi Homme en L'Oréal Paris Men Expert. 
Aanbiedingen deodorant heren

Hieronder vind je al deze deodorant voor mannen. Plus nog veel meer deo's. Deze zijn online vaak met hoge korting goedkoop te bestellen. Vooral als je de meerdere van deze deodoranten tegelijk koopt.


Bij de aanbiedingen van alle deodorant mannen kun je alle goede deodorant voor heren goedkoop kopen.


Foto bovenaan: Het Axe effect
Zie ook: Alle testen van deodorant en anti-transpirant


Onderwerp:
In een deodoranten test in Duitsland is de deo voor mannen van Axe en Nivea als beste deodorant voor mannen uit de test gekomen. Hierboven meer informatie en aanbiedingen van deze beste deodorant heren.