Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste deodorant voor mannen

Redactie     15:42    


De Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) heeft anti-transpiranten en deo's voor mannen getest. Welke deodorant voor mannen was de beste? Hieronder vind je de beste deodorant voor mannen uit deze test.

Anti-transpirant of deodorant?

Het verschil tussen een anti-transpirant een deodorant (deo) is dat de anti-transpirant aluminiumzout bevat. Aluminiumzout vernauwt de poriën en zorgt er zodoende voor dat er minder zweet geproduceerd wordt.

Bij een deodorant zorgt alcohol er voor dat de zweetlucht veroorzakende bacteriën in toom gehouden worden. Een deodorant voorkomt dus de geur en niet het zweten,s terwijl een anti-transpirant er wel voor zorgt dat je minder gaat zweten.

Uitslag van de deodorant test

Hieronder staan de resultaten van de test van beste deodorant voor mannen. Liever een anti-tranpirant? Kijk dan bij de beste anti-transpirant uit de test.

Getest: Beste deodorant voor mannen
Getest door: Stiftung Warentest (Duitse consumentenbond)
Beste deodorant: Axe Dark Temptation Deodorant Body Spray en Nivea Men Fresh Active
Goedkoop te koop bij: Beste online drogisterijenAxe Dark Temptation Deodorant Body Spray en Nivea Men Fresh Active
beste deodorant voor mannen

Niet één beste deo voor mannen, maar twee beste deodoranten! Bij de deodoranten voor heren werden er twee winnaars aangewezen, deze twee beste deodoraten voor mannen kregen als enige van de acht deodoranten de waardering goed. De acht geteste anti-transpiranten deden het gemiddeld aanmerkelijk beter. Daarvan waren er vijf goed. Kijk bij de bovenstaande test van anti-transpiranten voor deze beste anti-transpiranten voor heren.

Terug naar de test van beste deodorant voor mannen. De beide best geteste deodoranten bevatten geen aluminiumzout maar onderdrukken met alcohol en parfums de transpiratiegeur. Beide beste deo's voor de herenoksels zijn vrij van conserveringsmiddelen.


Zes deodoranten voor heren scoorden het oordeel voldoende. Hieronder bevinden zich de deodoranten 8x4 Men Discovery, Fa Men Speedsterm, Energizing Deo & Body Spray en Vichy Homme Ultra-Fresh Deodorant 24.

Kijk bij bovenstaande online drogisterijen voor al deze deo's tegen de laagste prijzen.

Foto bovenaan: Het Axe effect
Zie ook: Alle testen van deodorant en anti-transpirant

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.