Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste deodorant voor mannen uit de test

 

Axe deo is als beste deodorant mannen getest door de Duitse consumentenbond. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste deo mannen uit de test.


De Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) heeft anti-transpiranten en deo's voor mannen getest. Welke deodorant voor heren was de beste? Hieronder vind je de beste deodorant voor mannen uit deze test.

Anti-transpirant of deodorant?

Het verschil tussen een anti-transpirant een deodorant (deo) is dat de anti-transpirant aluminiumzout bevat. Aluminiumzout vernauwt de poriën en zorgt er zodoende voor dat er minder zweet geproduceerd wordt.

Bij een deodorant zorgt alcohol er voor dat de zweetlucht veroorzakende bacteriën in toom gehouden worden. Een deodorant voorkomt dus de geur en niet het zweten,s terwijl een anti-transpirant er wel voor zorgt dat je minder gaat zweten.

Uitslag van de deodorant test

Hieronder staan de resultaten van de test van beste deodorant voor mannen. Liever een anti-transpirant? Kijk dan bij de beste anti-transpirant uit de test.

Getest: Beste deodorant voor mannen
Getest door: Stiftung Warentest (Duitse consumentenbond)
Beste deodorant: Axe Dark Temptation Deodorant Body Spray en Nivea Men Fresh Active
Axe Dark Temptation Deodorant Body Spray en Nivea Men Fresh Active
beste deodorant voor mannen

Niet één beste deo voor mannen, maar twee beste deodoranten! Bij de deodorant voor mannen werden er in de deo test twee winnaars aangewezen, deze twee beste deodoraten voor mannen kregen als enige van de acht deodoranten de waardering goed. 

De acht geteste anti-transpiranten deden het gemiddeld aanmerkelijk beter. Daarvan waren er vijf goed. Kijk bij de bovenstaande test van anti-transpiranten voor deze beste anti-transpirant deo's voor heren.

Terug naar de test van beste deodorant voor mannen. De beide best geteste deodoranten bevatten geen aluminiumzout maar onderdrukken met alcohol en parfums de transpiratiegeur. Beide beste deo's voor de herenoksels zijn vrij van conserveringsmiddelen.


Zes deodoranten voor heren scoorden het oordeel voldoende. Hieronder bevinden zich de deodoranten 8x4 Men Discovery deodoranr, Fa Men Speedsterm, Energizing Deo & Body Spray deo en Vichy Homme Ultra-Fresh Deodorant 24.

Tip: Bij de beste online drogisterijen kun je deodorant en andere verzorgingsproducten heel goedkoop kopen. Vooral bij grootverpakkingen kun je online hoge korting krijgen.


Foto bovenaan: Het Axe effect
Zie ook: Alle testen van deodorant en anti-transpirant


Onderwerp:
In een deodoranten test van Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) is de deo voor mannen van Axe en Nivea als beste deodorant voor mannen uit de test gekomen. Hierboven meer informatie en aanbiedingen van deze beste deodorant heren.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.