Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Olympus Tough beste in onderwatercamera test

Redactie     16:21    


De Duitse vergelijkingssite Expertentesten heeft de 10 belangrijkste onderwatercamera's getest. De onderwatercamera van Olympus kwam als de beste onderwatercamera uit de test. De Fujifilm FinePix XP70 kwam als Beste Koop uit de bus. Hier de informatie over deze onderwatercamera's en de test van beste onderwatercamera.

Getest: Onderwatercamera's
Getest door: Expertenstesten.de
Beste onderwatercamera uit de test: Olympus Tough
Beste Koop: Fujifilm FinePix XP
Aanbevolen leveranciers: Beste winkels om een goedkoop camera te kopen
Zie ook: Meer testen camera's

Beste onderwatercamera uit de test: Olympus Tough

De Olympus Tough onderwatercamera is inmiddels toe aan versie TG-4. De Olympus Tough is een cameradie zijn naam waar maakt. Hiermee fotografeer je onder alle omstandigheden. Van een bui regen schrikt de Olympus Tough TG-4 niet terug, Sterker nog, je neemt hem zelfs mee de zee in om onderwater vissen te fotograferen. Deze Olympus camera is bijzonder robuust. De Olympus Tough is waterbestendig, schokbestendig, vorstbestendig en stofbestendig. Een camera die je altijd en overal kunt gebruiken.


En de Olympus Tough is niet alleen robuust en onder alle omstandigheden te gebruiken . Hij levert ook foto's en video's van hoge kwaliteit. Fotograferen kan in een 16 megapixel scherpte en video's maak je in Full HD. Inzoomen kan ook, optisch tot 4x. En al je video's en foto's kun je vervolgens via WiFi naar je netwerk of internet sturen. Zo plaats je foto's en filmpjes direct vanaf de camera op Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube of een andere website.

Heel handig is de registratie van de fotolocatie door de ingebouwde GPS-ontvanger, en dankzij de ondersteuning van het RAW formaat kun je foto's optimaal nabewerken. Het is alleen jammer dat deze camera een viewfinder mist.

De Canon PowerShot D30 en de Panasonic Lumix DMC-FT5EG9 eindigde als tweede en derde in de test van onderwatercamera's.

Beste Koop: Fujifilm FinePix XP onderwatercamera

Waar je voor de Olympus Tough 360 euro betaald ben je bij de Fujifilm FinePix XP voor 199 euro klaar. Deze voordelige compactcamera eindigde bij Expertentesten als vierde maar won een andere Duitse vergelijkende test (de onderwatercamera test van Vergleich). Ook een prima camera dus. De Fujifilm FinePix XP onderwatercamera is inmiddels aan typenummer XP90 toe.


De Fujifilm FinePix XP90 is eveneens een 16 megapixel camera maar deze biedt met 5x optische zoom iets betere faciliteiten voor het inzoomen. De opnamesnelheid van 10 beelden per seconde maakt deze camera zeer geschikt voor het fotograferen van actiebeelden en evenals de Olympus Tough is deze Fujifilm FinePix XP waterdicht tot 15 meter, stofdicht en schokbestendig.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor alle informatie en de laagste prijzen voor deze (en andere) outdoor camera's.

Zie ook: Alle beste onderwatercamera's uit de test.


Onderwerpen:
Beste onderwatercamera test, Olympus Tough best getest, beste onderwater camera's test.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.