Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Olympus Tough beste in onderwatercamera test

 

De Olympus onderwatercamera is als beste onderwatercamera getest.Een FujiFilm onderwatercamera was de beste koop uit de test.

Olympus onderwatercamera. Beste onderwatercamera test

De Duitse vergelijkingssite Expertentesten heeft de 10 belangrijkste onderwatercamera's getest. De onderwatercamera van Olympus kwam als de beste onderwatercamera uit de test. De Fujifilm FinePix XP70 kwam als Beste Koop uit de bus. Hier de informatie over deze onderwatercamera's en de test van beste onderwatercamera.

Getest: Onderwatercamera's
Getest door: Expertenstesten.de
Beste onderwatercamera uit de test: Olympus Tough
Beste Koop: Fujifilm FinePix XP
Aanbevolen leveranciers: Beste winkels om een goedkoop camera te kopen
Zie ook: Meer testen camera's

Beste onderwatercamera uit de test: Olympus Tough

De Olympus Tough onderwatercamera is inmiddels toe aan versie TG-6. De Olympus Tough is een outdoor camera die zijn naam waar maakt. Met de Tough fotografeer je onder alle omstandigheden. 

Van een bui regen schrikt de Olympus Tough TG-6 niet terug, Sterker nog, je neemt hem zelfs mee de zee in om onderwater vissen te fotograferen (tot 15 meter diep). Deze Olympus camera is bijzonder robuust. De Olympus Tough is waterbestendig, schokbestendig, vorstbestendig en stofbestendig. Een camera die je altijd en overal kunt gebruiken.

Olympus Tough beste onderwatercamera test

En de Olympus Tough is niet alleen robuust en onder alle omstandigheden te gebruiken . Hij levert ook foto's en video's van hoge kwaliteit. Fotograferen kan in een 12 megapixel scherpte en video's maak je in 4K Ultra HD. 

Inzoomen kan ook, optisch tot 4x. En al je video's en foto's kun je vervolgens via WiFi naar je netwerk of internet sturen. Zo plaats je foto's en filmpjes direct vanaf de camera op Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube of een andere website.

Heel handig is de registratie van de fotolocatie door de ingebouwde GPS-ontvanger, en dankzij de ondersteuning van het RAW formaat kun je foto's optimaal nabewerken. Het is alleen jammer dat deze camera een viewfinder mist.

Kijk bij de link hierboven voor meer informatie over deze beste onderwatercamera uit de test en voor de Olympus Tough outdoor camera tegen de laagste prijs.

Beste Koop: Fujifilm FinePix XP onderwatercamera

Waar je voor de Olympus Tough iets minder dan 400 euro betaald ben je bij de Fujifilm FinePix XP voor nog niet de helft van dat bedrag klaar. Deze voordelige compactcamera werd dan ook bij Expertentesten tot beste koop uitgeroepen.

Bij een andere Duitse vergelijkende test (de onderwatercamera test van Vergleich) werd de Fujifim FinePix XP zelfs als beste onderwatercamera uitgeroepen.  Dat bewijst wel dat dit ondanks zijn lagere prijs een prima onderwatercamera is. De Fujifilm FinePix XP onderwatercamera is inmiddels aan typenummer XP140 toe.

beste onderwatercamera test Olympus

De Fujifilm FinePix XP is een 10 megapixel camera maar deze biedt met 5x optische zoom iets betere faciliteiten voor het inzoomen dan de Olympus Tough. 

De opnamesnelheid van 10 beelden per seconde maakt deze camera zeer geschikt voor het fotograferen van actiebeelden en evenals de Olympus Tough is deze Fujifilm FinePix XP waterdicht tot 15 meter, stofdicht en schokbestendig.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor alle informatie en de laagste prijzen voor deze (en andere) outdoor camera's.

Zie ook: Alle beste onderwatercamera's uit de test.


Onderwerpen:
Bij de onderwatercamera test is de Olympus Tough als beste onderwatercamera getest. De Fujifilm FinePix Xp was de beste koop in de test. Hierboven meer informatie over deze beste onderwater camera's uit de test.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.