Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste bloeddrukmeter

Redactie     16:46    


Met een bloeddrukmeter kun je ieder moment je eigen bloeddruk met (en de bloeddruk anderen). Maar natuurlijk moet de bloeddrukmeter wel betrouwbaar zijn. De belangrijkste bloeddrukmeters zijn getest.

Getest: Wat is de beste bloeddrukmeter?
Getest door: Consumentenbond
Beste bloeddrukmeter: Omron M6 Comfort
Beste Koop: Omron M3 / Omron X3


Meer informatie: Zie Beste Bloeddrukmeter Kopen voor alle door de Hartstichting goedgekeurde bloeddrukmeters, de goedkoopste online aanbieders en meer tips en informatie over de bloeddrukmeter.

Disclaimer: Dit betreft een nieuwsbericht over de test van bloeddrukmeters door De Consumentenbond. TestResults.nl heeft geen binding met die organisatie.

De bloeddrukmeters van Omron waren de grote winnaar van de Consumentenbond bloeddrukmeter test in 2015. Vooral het gebruiksgemak van deze bloeddrukmeters konden de experts en gebruikers van het testteam waarderen. Er werden 6 verschillende Omron bloeddrukmeters getest, en deze eindigde op de zes eerste plaatsen in de test! Andere bloeddrukmeters in de test waren van Beurer, Microlife, Medisana en iHealth.

Beste bloeddrukmeter: Omron M6 Comfort

De Omron M6 Comfort is een makkelijk te bedienen betrouwbare bloeddrukmeter die ook een onregelmatig hartritme kan detecteren. Het meten gebeurt via de bovenarm.De Omron M6 Comfort wordt ook geleverd als Omron M6 Comfort IT die de meetwaarden kan exporteren naar de computer, maar de meegeleverde software is wat verouderd. De IT versie is zo'n 8 euro duurder.

Beste Koop: Omron M3

De Omron M3 is tegenwoordig te koop in een nieuwe versie onder de naam Omron X3.

De Omron M3 is een goedkoper alternatief waarvoor je een kleine 60 euro betaalt. De Consumentenbond koos deze bloeddrukmeter als Beste Koop. Het is een eenvoudige maar gebruiksvriendelijke en betrouwbare bloeddrukmeter die evenals de M6 een onregelmatig hartritme kan detecteren. En ook van de Omron M3 bloeddrukmeter is een (duurdere) IT versie beschikbaar.Verschillen tussen de Omron M6 Comfort en de Omron M3 zijn dat de goedkopere bloeddrukmeter geen gemiddelde metingswaarde geeft en 60 in plaats van 100 metingen onthoudt. Verder heeft de M3 geen voorgevormd manchet.

Al deze Omron bloeddrukmeters worden aanbevolen door de Hartstichting.

Kijk bij bovenstaande winkels om deze en andere goede bloeddrukmeters te kopen.

Foto's: Omron

Onderwerp:
Bij de bloeddrukmeter test van de Consumentenbond in 2015 werden de eerste zes plaatsen door Omron bloeddrukmeters ingenomen. De beste bloeddrukmeter uit de Consumentenbond test was de Omron M6 Comfort, de beste koop was volgens de Consumentenbond test de Omron M3 (tegenwoordig Omron X3). Hierboven informatie over deze beste bloeddrukmeters uit de test. Op Beste Bloeddrukmeter Kopen vind je meer goede bloeddrukmeters en de beste winkels waar je online al deze goede bloeddrukmeters goedkoop kunt kopen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.