Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

JVC Boomblaster beste ghettoblaster / boombox in test

Review en aanbieding van de JVC Boomblaster. Deze portable boombox is de beste ghettoblaser uit de test.

JVC Boomblaster beste boombox getest

Muziek afspelen op de camping, bij het zwembad, in de tuin of op het strand kan met je telefoon en een draadloze speaker. Maar niet iedereen vind het geluidsniveau en de geluidskwaliteit daarvan toereikend. De goede oude ghettoblaster (of boombox zoals deze tegenwoordig genoemd worden) is dan een goed alternatief. 

En de ghettoblaster is helemaal met zijn tijd meegegaan en heet nu boombox. Maar wat is een goede boombox? Dat kun je lezen in de ghettoblaster / boombox test.


De Duitse vergelijkingssite Expertentesten heeft de belangrijkste ghettoblasters getest en daarbij kwam de JVC Boomblaster als beste uit de test. Met indrukwekkende testcijfers. Deze beste boombox uit de test is in Nederland online relatief goedkoop te koop: aanbiedingen JVC boomblaster.

Test: Beste boombox / ghettoblaster / boomblaster
Getest door:  Expertentesten.de
Beste ghettoblaster: JVC Boomblaster
Te koop bij: Zie aanbiedingen boven.

JVC Boomblaster beste ghettoblaster testWat is een boombox?

Een ghettoblaster (ook wel boombox of boomblaster genoemd vanwege zijn zware basgeluid) is een mobiel audio-apparaat dat alle functies heeft van een stereo-installatie. De geluidskwaliteit is belangrijk bij een ghettoblaster en de omvang is daar ondergeschikt aan gemaakt. Een boombox is daardoor meestal aanmerkelijk groter dan mobiele speakers die je voor een mobiele telefoon gebruikt. Maar het grootste verschil tussen deze speakers en een boombox is dat de boombox zelfstandig zijn muziek kan afspelen.

Vroeger ging dat via een ingebouwde cassettespeler of CD-speler, maar een goede moderne ghettoblaster speelt ook de muziek van een usb-stick af en je kunt via draadloze verbindingen (Bluetooth, WiFi) muziek afspelen van een smartphone, internet of een lokaal netwerk. Via een accu of batterij kun je overal je muziek afspelen, maar natuurlijk kun je ook thuis van de muziek van je ghettoblaster genieten.

JVC Boomblaster beste boombox test


Beste boombox: JVC Boomblaster

De als best geteste JVC ghettoblaster weet een geweldig geluid te creëren met de diepe bassen waar de boomboxen om bekend staan. Deze  boombox een prachtig vol geluid. Muziek afspelen kan van CD's, van USB en via Bluetooth. 

Ook kan de JVC Boomblaster als radio dienst doen. Er zijn twee versies van deze beste ghettoblaster, één met alleen FM radio en één met FM en DAB+ radio. Met de tweede versie kun je ook digitale radio ontvangen, met een betere ontvangst, een beter en mooie geluid en zonder ruis. Deze iets duurdere DAB+ boombox is dan ook aan te raden als je hem gebruikt om naar radio te luisteren. 

Voor iPod en iPhone gebruikers is er tevens een docking station. Natuurlijk is er ook een audio ingang en kun je een koptelefoon en elektrische gitaar op de JVC Boomblaster aansluiten.

Voor extra sfeer is deze beste ghettoblaster / beste boombox uit de test voorzien ringen met LED verlichting die een lichtshow kunnen geven tijdens het afspelen van de muziek. 

Die show met muziek en licht kun je ook buitenshuis geven, want de JVC Boomblaster is voorzien van een accu die tot 10 uur aan stroom levert.

JVC Boomblaster beste boombox test ghettoblaster


Wil je altijd en overal naar muziek met een perfect geluid luisteren? Kijk dan eens bij de bovengenoemde aanbiedingen naar de JVC Boomblaster tegen de laagste prijs. De JVC Boomblaster is als beste boombox getest.

Zie ook:


Onderwerpen:
Wat is de beste boombox / beste ghettoblaster / beste boomblaster, test. In een Duitse test is de JVC Boomblaster als beste boombox getest. Hierboven alle informatie over deze beste ghettoblaster