Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

JVC boomblaster beste in ghettoblaster / boombox test

Redactie     13:12    


Muziek afspelen op de camping, bij het zwembad, in de tuin of op het strand kan met je telefoon en een draadloze speaker. Maar niet iedereen vind het geluidsniveau en de geluidskwaliteit daarvan toereikend. De goede oude ghettoblaster (of boombox zoals deze tegenwoordig genoemd worden) is dan een goed alternatief. En de ghettoblaster is helemaal met zijn tijd meegegaan en heet nu boombox. Maar wat is een goede boombox? Dat kun je lezen in de ghettoblaster / boombox test.


De Duitse vergelijkingssite Expertentesten heeft de belangrijkste ghettoblasters getest en daarbij kwam de JVC boomblaster als beste uit de test. Met indrukwekkende testcijfers. Deze beste boombox uit de test is in Nederland goedkoop te koop: Online aanbiedingen JVC boomblaster.

Test: Beste boombox / ghettoblaster / boomblaster
Getest door:  Expertentesten.de
Publicatie test: Juli 2016
Beste ghettoblaster: JVC - RV-NB75BE
Te koop bij: Zie aanbiedingen boven

Wat is een boombox?

Een ghettoblaster (ook wel boombox of boomblaster genoemd vanwege zijn zware basgeluid) is een mobiel audio-apparaat dat alle functies heeft van een stereo-installatie. De geluidskwaliteit is belangrijk bij een ghettoblaster en de omvang is daar ondergeschikt aan gemaakt. Een boombox is daardoor meestal aanmerkelijk groter dan mobiele speakers die je voor een mobiele telefoon gebruikt. Maar het grootste verschil tussen deze speakers en een boombox is dat de boombox zelfstandig zijn muziek kan afspelen.

Vroeger ging dat via een ingebouwde cassettespeler of CD-speler, maar een goede moderne ghettoblaster speelt ook de muziek van een usb-stick af en je kunt via draadloze verbindingen (Bluetooth, WiFi) muziek afspelen van een smartphone, internet of een lokaal netwerk. Via een accu of batterij kun je overal je muziek afspelen, maar natuurlijk kun je ook thuis van de muziek van je ghettoblaster genieten.Beste boombox: JVC - RV-NB75BE

De als best geteste JVC ghettoblaster weet een geweldig geluid te creƫren met de diepe bassen waar de boomboxen om bekend staan. Met zijn 13cm subwoofer en 8cm voor-luidsprekers produceert deze boombox een prachtig vol geluid. Muziek afspelen kan van CD's, van USB en via Bluetooth. Ook kan de JVC - RV-NB75BE als radio dienst doen. Voor iPod en iPhone gebruikers is er tevens een docking station. Natuurlijk is er ook een audio ingang en kun je een koptelefoon op de JVC ghettoblaster aansluiten.

Wil je altijd en overal naar muziek met een perfect geluid luisteren? Kijk dan eens bij de bovengenoemde aanbiedingen naar de JVC Boomblaster tegen de laagste prijs.

Zie ook:


Onderwerpen:
Beste boombox, beste ghettoblaster, beste boomblaster, test, JVC.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.