Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Nolan motorhelm beste in test motorhelmen

Bij een motorhelmen test is de Nolan N87 motorhelm als beste motorhelm getest. Deze integraalhelm is ook voor brildragers de beste helm. Hier meer informatie en aanbiedingen.

Beste motorhelm Nolan N87


Onlangs plaatste we een Duitse test van motorhelmen. Daarin werd de HJC IS-17 tot beste motorhelm uitgeroepen. Bij een andere test eindigde er echter een Nolan motorhelm als beste helm. Hier meer informatie over deze test.


Winnaar van de Vergleich motorhelm test was de HJC IS-17. Bij de motorhelm test van Expertentesten eindigde deze integraalhelm "slechts" als derde. Winnaar bij deze motorhelm test was de Nolan N87 Classic N – COM.

Beste motorhelm uit de test: Nolan N87 Classic N–Com

De Nolan N87 Classic N – COM is een polycarbonaathelm met geĆÆntegreerd zonnevizier. De beste motorhelm uit de test is voorzien van een dubbele laklaag voor extra bescherming tegen steenslag en een anti-kras vizier. 

De ademende antibacteriƫle voering is uitneembaar en wasbaar, en diverse ventilatie voorzieningen bij voorhoofd, kin en aan de achterkant zorgen voor een goed klimaat binnen de motorhelm.

Beste Motorhelm test Nolan N87
Nolan N87 motorhelm


Geschikt voor N-Com motor communicatie

De N–Com achteraan de naam betekent dat deze beste motorhelm uit de test het N-Com communicatiesysteem kan gebruiken dat optioneel verkrijgbaar is. Het N-Com systeem biedt de mogelijkheid van communicatie tussen meerdere motoren die zich binnen 800 meter bereik bevinden. bevinden. 

Ook FM-radio (met RDS), handsfree bellen via Bluetooth, draadloze verbinding met een GPS-systeem is allemaal mogelijk met N-Com.

Nolan N87 beste motorhelm test
Nolan N87 integraalhelm, ook voor de brildrager


Motorhelm geschikt voor brildragers

De Nolan N87 Classic N–Com motorhelm beschikt over het nieuwe en exclusieve Eyewear Adaptive (EA) dat is ontworpen voor het comfort van brildragers. Deze beste motorhelm uit de test is dus ook voor een brildrager de beste helm voor op de motor.

Zie ook: Meer testen van motorhelmen


Samenvatting:
In de test van motorhelmen van Expertentesten is de Nolan N87 Classic N-Com motorhelm als beste motorhelm uit de test gekomen. Ook voor brildragers is dit de beste motorhelm. Hierboven vind je informatie over deze beste motorhelm uit de test en een link naar meer motorhelm testen.