Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Nolan motorhelm beste in test

Redactie     17:09    Onlangs plaatste we een Duitse test van motorhelmen. Daarin werd de HJC IS-17 tot beste motorhelm uitgeroepen. Bij een andere test eindigde er echter een Nolan motorhelm als beste helm. Hier meer informatie over deze test.


Winnaar van de Vergleich motorhelm test was de HJC IS-17. Bij een test van Expertentesten eindigde deze integraalhelm "slechts" als derde. Winnaar hier was de Nolan N86 Classic N – COM.

Beide motorhelmen, en vele andere helmen voor op de motor, zijn voordelig te koop bij de beste winkels voor motorkleding en motorhelmen.

Beste motorhelm uit de test: Nolan N86 Classic N–Com

De Nolan N86 Classic N – COM is een polycarbonaathelm met geĆÆntegreerd zonnevizier. De tophelm is voorzien van een dubbele laklaag voor extra bescherming tegen steenslag en een anti-kras vizier. De ademende antibacteriĆ«le voering is uitneembaar en wasbaar, en diverse ventilatie voorzieningen bij voorhoofd, kin en aan de achterkant zorgen voor een goed klimaat binnen de motorhelm.

Geschikt voor N-Com motor communicatie

De N–Com achteraan de naam betekent dat deze beste motorhelm uit de test het N-Com communcicatiesysteem kan gebruiken dat optioneel verkrijgbaar is. Het N-Com systeem biedt de mogelijkheid van communicatie tussen meerdere motoren die zich binnen 800 meter bereik bevinden. bevinden. Ook FM-radio (met RDS), handsfree bellen via Bluetooth, draadloze verbinding met een GPS-systeem is allemaal mogelijk met N-Com.

Motorhelm geschikt voor brildragers

De Nolan N86 Classic N–Com motorhelm beschikt over het nieuwe en exclusieve Eyewear Adaptive (EA) dat is ontworpen voor het comfort van brildragers.

Publicatie test: augustus 2016. Meer testen van motorhelmen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.