Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test wasdrogers: Beko beste koop

Redactie     17:35    


In Duitsland zijn de wasdrogers getest. Een Grundig wasdroger kwam als beste uit de test. Maar deze warmtepompdroger is in Nederland nauwelijks verkrijgbaar. Interessanter is de nummer twee uit de test. De Beko DH8533GA0 warmtepompdroger scoorde namelijk vrijwel net zo hoog maar is een paar honderd euro goedkoper. Wat ons betreft de echte winnaar!


Beko wasdrogers scoren keer op keer bijzonder goed als er wasdrogers getest worden. Zo riep bijvoorbeeld de Consumentenbond in zowel 2014, 2015 als 2016 een Beko wasdroger uit tot de beste koop. Beko maakt bijzonder goede wasdrogers die qua prijs tot de goedkoopste drogers behoren. Een ideale combinatie!

Beko wasdrogers zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels voor een wasdroger.

Heel zuinige wasdroger

De Beko wasdroger die de Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) heeft getest heeft typenummer DH8533GA0. Het betreft een warmtepompdroger die bijzonder zuinig is. Zelfs voor een warmtepompdroger. Voor een gezin met 4 personen ben je met een jaar drogen maar 23 euro per jaar aan stroom kwijt. En (niet geheel onbelangrijk) ook de droogprestaties van deze A+++ wasdroger zijn heel goed.


Veel programma's, automatisch stoppen en was zonder kreukels

16 droogprogramma's kent de Beko waterpompdroger. Je kan de wasdroger ook automatisch laten stoppen als de gewenste droogte is bereikt. Een ander sterk punt van deze Beko wasdroger is de bescherming tegen kreuken. Zowel tijdens het drogen (wisselende trommelbeweging) als na het drogen (anti-kreuk-fase) zorgt deze goed geteste wasdroger ervoor dat je was zo min mogelijk kreukt. Dat scheelt strijken!

Kijk bij de bovenstaand winkels voor Beko wasdrogers (en drogers van andere merken) tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen wasdrogers

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.