Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste tegelsnijder (handmatig en beste tegelsnijmachine elektrisch)

De beste tegelsnijders uit de test. Met de beste tegelsnijmachine (een elektrische tegelzaag) en de beste tegelsnijder handmatig.

Beste tegelsnijder / beste tegelsnijmachine test

Voor mooi tegelwerk is een professionele tegelsnijder onontbeerlijk. Met een goede tegelsnijder snij je je tegels perfect in de juiste maat. Gelukkig kan ook een goede tegelsnijder heel betaalbaar zijn. Hier de uitslag van de tegelsnijders test.


Deze test in in Duitsland door Vergleich uitgevoerd. De Bosch PTC 640 was de beste tegelsnijder uit de test. De elektrische Einhell tegelsnijmachine scoorde nog hoger, maar dit is eigenlijk geen tegelsnijder maar een tegelzaag.


Een elektrische tegelzaag (ook wel elektrische tegelsnijmachine genoemd) is alleen interessant bij het op maat maken van dikke of harde tegels die niet geschikt zijn om te snijden en die je dus moet zagen.

Kijk voor meer informatie in de onderstaande test.


Overzicht alle tegelsnijders

Zijn deze beste tegelsnijders toch niet de tegelsnijder die je zoekt? Kijk dan in het onderstaande overzicht met alle tegelsnijders. 

Bij deze tegelsnijder aanbiedingen vind je meer dan 150 tegelsnijders met alle informatie en prijzen, en goede selectiemogelijkheden om uit al deze tegelsnijders de voor jou beste tegelsnijder te selecteren.


Hieronder kijken we naar de beste tegelsnijder (handmatig) uit de test. Kijk voor de beste tegelsnijmachine / tegelzaagmachine bij de bovengenoemde tegelzaag machine test.


Beste tegelsnijder handmatig: Bosch PTC 640

Met de Bosch tegelsnijder snij je snel en makkelijk hele stapels tegels perfect op maat. Tenminste zolang deze tegels niet dikker dan 1,2 centimeter zijn. 

De maximale lengte van de te snijden tegels bedraagt bij deze beste handmatige tegelsnijder 64 centimeter.

Wil je grotere of dikkere tegels op maat maken? Kijk dan bij bovenstaande links voor een goede geschikte tegelsnijder of tegelzaag.


Beste tegelsnijder hand Bosch

Beste tegelsnijder handmatig Bosch


Voor het nauwkeurig snijden van de tegels stel je op de tegelsnijder de parallelverdeler en schaalverdeler in, en dankzij de hoekgeleider kun je ook onder een hoek snijden. 

Dankzij de veer past deze beste handmatige tegelsnijder uit de test zich automatisch aan de dikte van de tegel aan. Ook smalle tegels zijn makkelijk te snijden met deze goede tegelsnijder van Bosch.

Kijk bij bovengenoemde tegelsnijder overzicht en bij de aanbevolen winkels voor de beste tegelsnijders en ander gereedschap tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer beste tegelsnijders

Foto boven: Bosch

Onderwerpen:
Tegelsnijders van Einhell en Bosch zijn in Duitsland als beste tegelsnijders getest. De Einhell is de beste tegelsnijmachine (maar eigenlijk geen tegelsnijder maar een tegelzaag). De Bosch is de beste tegelsnijder zonder motor (beste tegelsnijder handmatig). Uit het overzicht met meer dan 150 goede tegelsnijders kun je zelf je beste tegelsnijmachine of beste tegelsnijder handmatig selecteren.