Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tegelsnijder (handmatig en beste tegelsnijmachine met motor)

 

De beste tegelsnijders uit de test. Met de beste tegelsnijmachine (een elektrische tegelsnijmachine met motor) en de beste tegelsnijder handmatig.

Beste tegelsnijder / beste tegelsnijmachine test

Voor mooi tegelwerk is een professionele tegelsnijder onontbeerlijk. Hiermee snij je je tegels perfect in de juiste maat. Gelukkig kan ook een goede tegelsnijder heel betaalbaar zijn. Hier de uitslag van de tegelsnijder test.


Deze test in in Duitsland door Vergleich uitgevoerd. De Einhell RT-TC 520 U kwam als beste tegelsnijder uit de bus en de wat goedkopere Bosch PTC 640 (zonder motor) was de beste koop.

Overzicht alle tegelsnijders

Zijn deze beste tegelsnijders toch niet de tegelsnijder die je zoekt? Kijk dan in het onderstaande overzicht met alle tegelsnijders. Daar vind je meer dan 150 tegelsnijders met alle informatie en prijzen, en goede selectiemogelijkheden om uit al deze tegelsnijders de voor jou beste tegelsnijder te selecteren.


Hieronder kijken we naar de beste tegelsnijder uit de test en de beste koop uit deze tegelsnijder test. Je vindt daar ook links naar aanbiedingen van deze beste tegelsnijders uit de test.

Beste tegelsnijder: Einhell tegelsnijmachine

De Einhell RT-TC 520 U is een professionele snijmachine voor vloertegels en wandtegels. Dankzij zijn sterke 800 Watt motor en diamanten turbo-doorslijpschijf kom je met deze beste tegelsnijmachine zelfs moeiteloos door de hardste tegels. 

Dat snijden kan met deze beste tegelsnijmachine heel nauwkeurig, mede dankzij de ingebouwde laser, en dankzij de zwenkbare motorkop kun je ook langere voorwerpen zonder moeite nauwkeurig snijden.

Beste tegelsnijmachine test Einhell tegelsnijder

Beste tegelsnijmachine Einhell


Een ander sterk punt is de eenvoudige bediening, ook voor beginners. En het zaagblad van de Einhell RT-TC 520 U gaat erg lang mee. 

In de tegelsnijder test kreeg deze beste tegelsnijmachine als enige de waardering Zeer Goed. Kijk bij de aanbiedingen van Einhell tegensnijders voor de actuele lage winkelprijs van deze beste tegelsnijder met motor.

Beste tegelsnijder handmatig: Bosch PTC 640

Best of the rest is de Bosch PTC 640. In tegenstelling tot de Einhell snijmachine beschikt de Bosch PTC 640 niet over een motor.  Dit is dus een heel ander soort tegelsnijder.

Dat neemt niet weg dat je ook met deze handmatige Bosch tegelsnijder verbazend makkelijk tegels kunt snijden, tenminste zolang deze tegels niet dikker dan 1,2 centimeter zijn. De maximale lengte van de te snijden tegels bedraagt bij deze beste handmatige tegelsnijder 64 centimeter.

Beste tegelsnijder hand Bosch

Beste tegelsnijder handmatig Bosch

Voor het nauwkeurig snijden van de tegels stel je op de tegelsnijder de parallelverdeler en schaalverdeler in, en dankzij de hoekgeleider kun je ook onder een hoek snijden. Dankzij de veer past deze beste handmatige tegelsnijder uit de test zich automatisch aan de dikte van de tegel aan. Ook smalle tegels zijn makkelijk te snijden met deze goede tegelsnijder van Bosch.

Kijk bij bovengenoemde tegelsnijder overzicht en bij de aanbevolen winkels voor de beste tegelsnijders en ander gereedschap tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer beste tegelsnijders


Onderwerpen:
Tegelsnijders van Einhell en Bosch zijn in Duitsland als beste tegelsnijders getest. De Einhell tegelsnijder is de beste tegelsnijmachine, de Bosch is de beste tegelsnijder zonder motor (beste tegelsnijder handmatig). Uit het overzicht met meer dan 100 goede tegelsnijders kun je zelf je beste tegelsnijmachine of beste tegelsnijder handmatig selecteren.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *