Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Uitslag tegelsnijder test

Redactie     11:11    


Voor mooi tegelwerk is een professionele tegelsnijder onontbeerlijk. Hiermee snij je je tegels perfect in de juiste maat. Gelukkig kan ook een goede tegelsnijder heel betaalbaar zijn. Hier de uitslag van de tegelsnijder test.


Deze test in in Duitsland door Vergleich uitgevoerd. De Einhell RT-TC 520 U kwam als beste tegelsnijder uit de bus en de wat goedkopere Bosch PTC 640 (zonder motor) was de beste koop.

Beste tegelsnijder: Einhell tegelsnijmachine

De Einhell RT-TC 520 U is een professionele snijmachine voor vloertegels en wandtegels. Dankzij zijn sterke 800 Watt motor en diamanten turbo-doorslijpschijf kom je zelfs moeiteloos door de hardste tegels. Dat snijden kan heel nauwkeurig, mede dankzij de ingebouwde laser, en dankzij de zwenkbare motorkop kun je ook langere voorwerpen zonder moeite nauwkeurig snijden.Een ander sterk punt is de eenvoudige bediening, ook voor beginners. En het zaagblad van de Einhell RT-TC 520 U gaat erg lang mee. In de test kreeg deze beste tegelsnijmachine als enige de waardering Zeer Goed. Kijk bij de aanbiedingen van Einhell tegensnijders voor de actuele lage winkelprijs.

Beste tegelsnijder zonder motor: Bosch PTC 640

Best of the rest is de Bosch PTC 640. In tegenstelling tot de Einhell snijmachine beschikt de Bosch PTC 640 niet over een motor. Dat neemt niet weg dat je ook met deze Bosch tegelsnijder verbazend makkelijk tegels kunt snijden, tenminste zolang deze tegels niet dikker dan 1,2 centimeter zijn. De maximale lengte van de te snijden tegels bedraagt 64 centimeter.Voor het nauwkeurig snijden van de tegels stel je de parallelverdeler en schaalverdeler in, en dankzij de hoekgeleider kun je ook onder een hoek snijden. Dankzij de veer past deze beste handmatige tegelsnijder uit de test zich automatisch aan de dikte van de tegel aan. Ook smalle tegels zijn makkelijk te snijden met deze goede tegelsnijder van Bosch.

Kijk bij bovengenoemde aanbevolen winkels voor de beste tegelsnijders en ander gereedschap tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer beste tegelsnijders


Onderwerpen:
Tegelsnijders van Einhell en Bosch zijn in Duitsland als beste tegelsnijders getest. De Einhell tegelsnijder is de beste tegelsnijmachine, de Bosch is de beste tegelsnijder zonder motor.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.