Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste wokpan

Redactie     17:06    


Wat is de beste wokpan voor de basiskok? De experts van de Pannenstore testte het uit en kozen uit de vele geteste pannen voor de wokpan van Herman den Blijker. Hier alle informatie.

Bij het kiezen van de beste wokpan voor de gemiddelde thuiskok keken de experts van de Pannenstore niet alleen naar de kwaliteit van de pan, maar ook naar de prijs, De Herman den Blijker wokpan is voordelig te koop bij de aanbevolen winkels om pannen te kopen.

Vind de beste pan met Pannen Keuzehulp

Iedereen stelt andere eisen aan een pan. Daarom heeft Coolblue een Pannen Keuzehulp gemaakt waarbij je na het maken van enkele keuzes de voor jou beste pan (zoals een wokpan) kunt vinden. Van alle pannen wordt een beschrijving gegeven en staan de voordelen en nadelen op een rijtje. Ook vind je gebruikerservaringen in de Pannen Keuzehulp.

Kijl op Beste Pannen Kopen voor de Pannen Keuzehulp.


Beste wokpan: Herman den Blijker Wokpan

Maar terug naar de test. De Coolblue Pannenstore koos voor de Herman den Blijker Wokpan als beste wokpan. Dit is een ideale pan voor het bereiden van roerbakgerechten. Een goede antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je maar weinig vet nodig hebt. De wokpan mag in de vaatwasser en is geschikt voor alle warmtebronnen. Dus ook voor inductie. In de oven moet je deze pan niet doen, maar wie gebruikt daar nou een grote wokpan voor?


Gezond koken met een wokpan

Bij wokken heb je nauwelijks vet nodig, en de bereiding gaat razendsnel. Zo blijven de vitamines en voedingsstoffen behouden en smaakt het eten heerlijk knapperig en vers. Met een wokpan is het smakelijk en gezond koken!

Kijk bij bovengenoemde beste winkels om deze wokpan tegen de laagste prijs te kopen. Hij kost nog geen 45 euro. Een lage prijs voor een wokpan van deze hoge kwaliteit.

Zie ook: Meer pannen testen


Onderwerp:
De Herman den Blijker wokpan is getest als beste wokpan.  Deze beste wokpan uit de test kan op alle hittebronnen gebruikt worden.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.