Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Weber BBQ: beste elektrische barbecue

 

Kijk hier voor de Weber elektrische BBQ die als beste elektrische barbecue is getest. We hebben hier ook aanbiedingen van meer best geteste elektrische barbecues.


Een elektrische barbecue is een heel goede BBQ als je relaxed wil barbecueën. Er is minder aanbrandgevaar, de barbecue koelt niet af terwijl je nog aan het grillen bent, en zo zijn er nog meer voordelen. Maar wat is een goede elektrische barbecue? Hier de beste elektrische barbecue uit de test.

De experts van het BBQcenter kiezen voor de Weber Q1400 als beste koop. Hieronder vind je een goedkope aanbieding van deze beste elektrische barbecue uit de test.

Beste elektrische barbecues uit de test


Meer goede elektrische barbecues (en niet elektrische barbecues) vind je bij de aanbevolen winkels uit het overzicht met beste en goedkope bbq winkels op Beste Barbecue Kopen. Daar vind je tevens een Barbecue Keuzehulp (voor bij het vinden van je beste BBQ) en de Barbecue Top 10.

Beste elektrische barbecue: Weber Q1400 Stand

Maar nu de beste elektrische barbecue uit de test!

De Weber Q1400 Stand is de versie van de Q1400 barbecue die is voorzien van een standaard die er voor zorgt dat je op werkhoogte kunt barbecueën. Met andere woorden, deze beste elektrische barbecue beschikt over een onderstel op poten.

De Weber Q1400 is ook te koop als versie voor op tafel (tafelbarbecue). Wil je de BBQ op tafel plaatsen? Dan is deze goedkopere versie voor jou de beste elektrische barbecue.

De als beste elektrische barbecue geteste Weber Q1400 neemt maar weinig ruimte in, en omdat er geen houtskool aan te pas komt is dit een heel goede balkon-barbecue. Je hindert de buren immers niet met een houtskool rook. 

Twee inklapbare werkbladen zorgen er bij de Weber Q1400 voor dat je geen apart tafeltje nodig hebt om je barbecue benodigdheden of ingrediënten op te zetten als je aan het grillen bent.En dan het barbecue resultaat. Een goed barbecue ontwerp kun je wel aan Weber overlaten. Deze elektrische BBQ is zo ontworpen dat sappen direct op het warmtespiraal terecht komen wat weer de smaak te goede komt. 

Ook  zorgt het grote warmtespiraal voor een optimale warmteverdeling en een gelijkmatig grillresultaat. 

De temperatuur van de elektrische Weber barbecue is traploos instelbaar en het lekbakje kan worden uitgenomen. Dat maakt het achteraf schoonmaken van deze elektrische barbecue nog makkelijker.

Weber barbecues

Weber is een Amerikaanse barbecue specialist die al sinds 1952 barbecues maakt. Weber is de nummer 1 BBQ fabrikant ter wereld. Geen andere fabrikant maakt en verkoopt zoveel barbecues en de Weber barbecues zijn zeer goed van kwaliteit en staan heel hoog aangeschreven bij barbecue liefhebbers.

De elektrische Weber barbecues maken maar een klein deel van het Weber assortiment. Weber staat vooral bekend om zijn goede houtskool barbecues, maar ze maken ook goede gas barbecues, buitenkeukens en dus ook elektrische barbecues.

Goedkopere alternatieven

Eigenlijk heeft de beste elektrische barbecue uit de test van Weber maar één nadeel. En dat is zijn prijs. Voor de kwaliteit van een Weber barbecue betaal je wel. Maar zijn meerprijs is een Weber barbecue absoluut waard. Zoek je toch een goedkopere barbecue?

Kijk dan bij de bovengenoemde andere best geteste elektrische barbecues of op Beste Barbecue Kopen voor veel meer goede barbecues. Zowel goede elektrische barbecues als BBQ's op gas of houtskool. 

Zie ook: Meer testen van barbecues

Foto's: Weber

Onderwerp:
De Weber Q1400 is als beste elektrische barbecue getest. Deze beste houtskool BBQ is te koop met onderstel (op poten) als Weber Q1400 Stand maar ook als tafelbarbecue. Hierboven informatie over deze beste BBQ uit de test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.