Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Dit is de beste elektrische barbecue

Redactie     16:58    


Een elektrische barbecue is een heel goede BBQ als je relaxed wil barbecueën. Er is minder aanbrandgevaar, de barbecue koelt niet af terwijl je nog aan het grillen bent, en zo zijn er nog meer voordelen. Maar wat is een goede elektrische barbecue? Hier de beste elektrische barbecue uit de test.

De experts van het BBQcenter kiezen voor de Weber Q1400 als beste koop. Deze elektrische barbecue is te koop bij het BBQcenter en andere aanbevolen winkels uit het overzicht Beste Barbecue Kopen. Daar vind je tevens een Barbecue Keuzehulp en de Barbecue Top 10.

Beste elektrische barbecue: Weber Q1400 Stand

De Weber Q1400 Stand is de versie van de Q1400 barbecue met een standaard die er voor zorgt dat je op werkhoogte kunt barbecueën. De Weber Q1400 is ook te koop als versie voor op tafel (tafelbarbecue).

De Weber Q1400 neemt maar weinig ruimte in, en omdat er geen houtskool aan te pas komt is dit ook een heel goede balkon-barbecue. Twee inklapbare werkbladen zorgen er voor dat je geen apart tafeltje nodig hebt om je barbecue benodigdheden op te zetten als je aan het grillen bent.Een goede barbecue ontwerpen kun je wel aan Weber overlaten. De barbecue is zo ontworpen dat sappen direct op het warmtespiraal terecht komen wat weer smaak te goede komt. Ook  zorgt het grote warmtespiraal voor een optimale warmteverdeling en een gelijkmatig grillresultaat. De temperatuur is traploos instelbaar en het lekbakje kan worden uitgenomen. Dat maakt het achteraf schoonmaken van deze elektrische barbecue nog makkelijker.

Goedkopere alternatieven

Eigenlijk heeft de beste elektrische barbecue uit de test maar één nadeel. En dat is zijn prijs. Voor de kwaliteit van een Weber barbecue betaal je wel. Maar hun meerprijs zijn deze barbecues absoluut waard. Zoek je toch een goedkopere barbecue?

Kijk dan bij het bovengenoemde Beste Barbecue Kopen voor veel meer goede barbecues.

Zie ook: Meer testen van barbecues

Foto's: Weber

Onderwerp:
De Weber Q1400 is als beste elektrische barbecue getest. Deze beste houtskool BBQ is te koop met onderstel (op poten) als Weber Q1400 Stand maar ook als tafelbarbecue. Hierboven informatie over deze beste BBQ uit de test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.