Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Goede goedkope wasmachine

Een goedkope wasmachine kan ook een goede wasmachine zijn. Kijk maar in dit overzicht met goede goedkope wasmachines.

Goedkope Zanussi wasmachine

Je wilt een goede wasmachine, maar je moet bij de aanschaf van je wasmachine ook op de kosten letten? Dan hebben we hier goede goedkope wasmachines voor je. Ook een goede wasmachine kan een goedkope wasmachine zijn.

Je hebt wasmachines van meer dan 1.000 euro, maar er zijn ook goedkope wasmachines te koop waarvoor je minder dan 400 euro betaalt. Hoe goed zijn deze wasmachines? Wat kunnen ze?  En wat is de beste goedkope wasmachine in deze lage prijsklasse? Hier kijken we naar de mogelijkheden.


Wasmachines goedkoper dan 400 euro

In het overzicht wasmachines onder de 400 euro vind je een ranglijst van de wasmachines onder deze maximale prijs met al hun specificaties en beoordelingen.

Je ziet dat er aardig wat goede maar goedkope wasmachines onder de 400 euro te koop zijn. Ook onder de 400 euro heb je een hele ruime keuze aan goede wasmachines. Kijk in het overzicht en koop je nieuwe wasmachine goedkoop.Wasmachines goedkoper dan 500 euro

De voordelige wasmachines onder de 400 euro zijn meestal kleine wasmachines met een vulgewicht onder de 9 kilo. Zoek je een grotere goedkope wasmachine? Dan kan de prijs beter wat hoger gesteld worden. In het overzicht wasmachines onder de 500 euro vind je meer goedkope grote wasmachines.Beste merken voor een goedkope wasmachine

Merken als Indesit, Zanussi, Beko, Haier, Frilec en Whirlpool leveren veel wasmachines in de voordelige prijsklasse onder de 400 euro. Maar ook een Samsung Eco Bubble wasmachine en wasmachines van LG, Bosch en Siemens vind je incidenteel zo goedkoop. Er is dan meestal wel sprake van een korting op de normale winkelprijs van de wasmachine. 

Kijk in het bovenstaande overzicht welke wasmachines je op dit moment onder de 400 euro kunt kopen. Daar zitten normaal gesproken ook veel duurdere wasmachines tussen die nu in de aanbieding zijn. 

Maar naast de incidenteel goedkope wasmachines zijn er ook fabrikanten van budget wasmachines. Dat zijn wasmachines die altijd voordelig aangeboden worden. Hieronder de beste budget wasmachine merken:

Hoover

Hoover is een Amerikaanse fabrikant van wasmachine (en andere consumenten elektronica) die in Nederland sterk in opkomst is. We willen Hoover geen budget merk noemen, maar ze maken wel opvallend goedkope wasmachines van goede kwaliteit.

Beko

Beko is een fabrikant die bekend om zijn wasmachines met een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Beko wasmachines zijn goedkoop, maar ook goed. De Consumentenbond heeft de laatste jaren regelmatig een Beko wasmachine als beste koop getest.

Sharp

Sharp is een Japans elektronicamerk dat de laatste jaren vooral opvalt met zijn elektrische apparaten, waaronder wasmachines, die tegen lage prijzen worden aangeboden. 

Tomado

Tomado is een echt budgetmerk voor een wasmachine. Tomado maakte naam met huishoudelijke artikelen als droogrekken, keukenhulpjes en opbergmogelijkheden, maar maakt de laatste tijd ook grote elektrische apparaten zoals een goedkope wasmachine. 

Chiq

Chiq is een merknaam van Changhong, een Chinese fabrikant van consumentenelektronica die snel groeiend is op de Europese markt. Chiq is een echt budget merk en maakt goedkope wasmachines met goede specificaties en veel mogelijkheden.

Je vindt al deze budget wasmachines bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van voordelige wasmachines.


wasmachine keuzehulpHet vulgewicht van een goedkope wasmachine

We schreven het hier boven al. Vaak is een goedkope wasmachine ook een wat kleinere wasmachine. Maar de goedkope wasmachines die je in het overzicht vindt zijn heus niet alleen kleine wasmachines. In tegendeel. In de lijst tot 400 euro kom je ook goede maar goedkope wasmachines tegen met een vulgewicht van 8 kilo en in de lijst met goedkope wasmachines tot 500 euro zelfs veel voordelige wasmachines voor een groot gezin (9 of 10 kilo).

Het maximale vulgewicht is een belangrijke eigenschap van een wasmachine. Het is niet aan te raden om meer kilo's was in de wasmachine te doen dan het maximale vulgewicht. De wasmachine kan dan halverwege stoppen, als er water is ingenomen, en pas zijn werk hervatten als je een deel van het (natte) wasgoed uit de machine hebt genomen.

Voor een gezin van 4 personen wordt een wasmachine met minimaal 8 kilo vulgewicht aangeraden, een goede wasmachine voor 5 personen heeft een vulgewicht van minimaal 9 kilo en een wasmachine van 10 kilo is geschikt voor een groot gezin. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor een goedkope wasmachine met een lager vulgewicht, maar dan moet je vaker een wasje draaien.


Beste goedkope wasmachine Whirlpool

Budget wasmachine Whirlpool
Meer eigenschappen goedkope wasmachine

Voor een goede wasmachine met een vulgewicht van 10 kilo of meer moet je waarschijnlijk bij de andere beste wasmachines uit de test naar een wat duurdere wasmachine kijken. Maar hoe zit het met de andere eigenschappen van een goedkope wasmachine.

Energiezuinige goedkope wasmachine

Sinds maart 2021 zijn de nieuwe energielabels voor wasmachines en andere elektrische apparaten actief. Energielabels als een A met heel veel plusjes kom je volgens de nieuwe eisen niet meer tegen. Een wasmachine met een "gewoon" A label is tegenwoordig een heel zuinige wasmachine.

Ook deze zuinige A label wasmachines zijn onder de 400 euro verkrijgbaar, onder andere van Haier. Ook deze vind je in het bovenstaand overzicht met goedkope wasmachines.  

Ook een wasmachine in energieklasse B is een energiezuinige en daarmee milieuvriendelijke wasmachine. De beste goedkope wasmachines met een energielabel B worden gemaakt door Samsung, Frilec en Thomson. Ook deze staan in het overzicht goedkope wasmachines.

Goedkope wasmachine die goed droogt

Het toerental is de beste indicatie hoe goed een wasmachine droogt. De meeste goedkope wasmachines bieden een toerental van 1400 toeren. Daarmee komt de was redelijk droog uit de machine. Ook ongeacht de prijs is 1400 toeren een gemiddeld toerental. Hogere toerentallen komen in de goedkope prijsklasse tot 400 euro echter zelden voor.

Kies je beste goedkope wasmachine

De meeste van deze goedkope wasmachines hebben startuitstel (een timer), resttijd indicatie en een koolborstelloze motor. Ook kom je in het overzicht diverse goedkope stille wasmachines tegen (tot 73 dB), je vind er goedkope wasmachines met beladingssensor, wasmachines met anti-kreuk programma en zelfs goedkope wasmachines met app bediening.

Vink in het bovenaan genoemde overzicht met goedkope wasmachines aan welke kenmerken je belangrijk vindt, en je ziet welke van deze voordelige wasmachines aan deze voorwaarde voldoen. Zo vind je makkelijk jouw beste goedkope wasmachine tegen de laagste prijs.Goedkope wasmachine aanbiedingen beste winkels

Kijk op Beste Wasmachine Kopen voor aanbiedingen van de beste winkels waar je online een goede wasmachine goedkoop kunt kopen. Je vindt daar nog veel meer tips en informatie voor bij het kiezen en vinden van de voor jou persoonlijk beste goedkope wasmachine.

Zie ook:

Foto bovenaan: Zanussi wasmachine

Samenvatting:
Ben je op zoek naar een goede maar goedkope wasmachine? Hierboven vind je een overzicht met alle goede wasmachines onder de 400 euro. We hebben tevens overzicht met de beste goedkope wasmachines per vulgewicht en geven tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste goedkope wasmachine.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik heb onlangs een Haier wasmachine gekocht. Dat is een echt goedkope wasmachine, maar dan wel een wasmachine met heel veel mogelijkheden en snufjes. Er zit zelfs WiFi op, al zie ik het nut van een wasmachine bedienen met een app niet zo. Hoe deze goedkope wasmachine zich gaat gedragen als hij ouder wordt weet ik niet. Maar tot nu toe doet hij het prima.

    Haier is overigens een Chinees low budget merk al doet de naam een Duitse wasmachine vermoeden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.