Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope wasmachine

Redactie     12:19    


Je wilt een goede wasmachine, maar je moet bij de aanschaf van je wasmachine ook op de kosten letten? Dan hebben we hier de beste goedkope wasmachine uit een test van wasmachines voor je.


Je hebt wasmachines van meer dan 1000 euro, maar er zijn ook goedkope wasmachines te koop waarvoor je minder dan 400 euro betaalt. Hoe goed zijn deze wasmachines, wat kunnen ze en wat is de beste wasmachine in deze lage prijsklasse? 

In het overzicht wasmachines onder de 400 euro vind je alle wasmachines onder deze maximale prijs.

Goedkope wasmachines onder de 400 euro

Je ziet dat er aardig wat goedkope wasmachines onder de 400 euro te koop zijn. Ook onder de 400 euro heb je een hele ruime keuze aan wasmachines. 

Merken als Indesit, Zanussi, Beko, Haier en Whirlpool leveren veel wasmachines in die prijsklasse, maar ook een Samsung Eco Bubble wasmachine en wasmachines van LG, Bosch en Siemens vind je in deze goedkope prijsklasse. 

Dat zijn heus niet alleen kleine wasmachines. In tegendeel. In de lijst kom je ook wasmachines tegen met een vulgewicht van 9 kilo. 

De beste goedkope wasmachines

Hieronder vind de de beste goedkope wasmachine van iedere grootte. Alle prijzen en specificaties van deze beste goedkope wasmachines vind je in het bovengenoemde overzicht met wasmachines onder de 400 euro. Kom je ze daar nieten tegen, dan zijn ze niet leverbaar meer of is de prijs boven de 400 euro gestegen.
  • Vulgewicht 9 kilo: Beko WCV9713XWPT
  • Vulgewicht 8 kilo: LG F4J5TN3W
  • Vulgewicht 7 kilo: Whirlpool FSCR70410 (Beste koop Consumentenbond 2019)
  • Vulgewicht 6 kilo: Beko WCV 6712 BSC

Kijk op Beste Wasmachine Kopen voor hun Wasmachine Keuzehulp met alle informatie, prijzen, reviews en ervaringen. Je vindt op Beste Wasmachine Kopen ook een overzicht van beste winkels om goedkoop een wasmachine te kopen en de actuele Wasmachine Top 10.

Is dat een probleem? Gebruik bij het bovenstaande Beste Wasmachine Kopen de Wasmachine Keuzehulp en selecteer de voor jou geschikte wasmachines tegen de laagste prijs.

Zie ook:  Meer testen wasmachines


Onderwerpen:
Beste goedkope wasmachine koop, beste wasmachine goedkoop.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.