Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope wasmachine

Redactie     12:19    


Je wilt een goede wasmachine, maar je moet bij de aanschaf van je wasmachine ook op de kosten letten? Dan hebben we hier de beste goedkope wasmachine uit een test van wasmachines voor je.


Je hebt wasmachines van meer dan 1000 euro, maar er zijn ook goedkope wasmachines te koop waarvoor je minder dan 400 euro betaalt. Hoe goed zijn deze wasmachines, wat kunnen ze en wat is de beste wasmachine in deze lage prijsklasse? De Wasmachinestore zet dat allemaal op een rijtje. Kijk op Beste Wasmachine Kopen voor hun Wasmachine Keuzehulp met alle informatie, prijzen, reviews en ervaringen. Je vindt op Beste Wasmachine Kopen ook een overzicht van beste winkels om goedkoop een wasmachine te kopen en de actuele Wasmachine Top 10.

Goedkope wasmachines onder de 400 euro

Ook onder de 400 euro heb je een hele ruime keuze aan wasmachines. Merken als Indesit, Zanussi, Beko, Haier en Whirlpool leveren veel wasmachines in die prijsklasse, maar ook een Samsung Eco Bubble wasmachine en wasmachines van LG, Bosch en Siemens vind je in deze goedkope prijsklasse. Kijk bij Beste Wasmachine Kopen voor al deze goedkope wasmachines.

Beste goedkope wasmachine: Zanussi ZWF71663W

De Zanussi ZWF71663W is de goedkope wasmachine die het beste getest is. Bij de goedkoopste winkels (zie het bovenstaande Beste Wasmachine Kopen) is deze wasmachine ruim onder de 400 euro te koop. En voor die lage prijs krijg je een prima wasmachine.Deze beste goedkope wasmachine van Zanussi beschikt over een stille koolborstelloze motor, een kledingbeschermende niet kreukende trommel, een zelfreinigende wasmiddellade en een centrifugestand van 1600 toeren. De wasmachine is bijzonder zuinig (energieklasse A+++) en kent 8 wasprogramma's en de mogelijkheid van een uitgestelde start.

Klik voor een grotere weergave


Kortom, deze goedkope wasmachine heeft alles dat je nodig hebt. Maar hou er wel rekening mee dat  de capaciteit slechts 7 kilo is. Voor gezinnen van meer dan 4 personen is dat aan de kleine kant.

Is dat een probleem? Gebruik bij het bovenstaande Beste Wasmachine Kopen de Wasmachine Keuzehulp en selecteer de voor jou geschikte wasmachines tegen de laagste prijs.

Publicatie test: juni 2017
Meer testen wasmachines


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.