Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste autoradio met CD en USB

Redactie     13:32    

De CD heeft als geluidsdrager zijn langste tijd gehad, maar er zijn nog veel mensen met een uitgebreide CD-collectie. Deze willen in de auto graag nog een CD kunnen opzoeken. Daarom hebben ze graag een autoradio met CD-speler, ook als ze een nieuwe autoradio kunnen kiezen. Daarom hier de beste autoradio met CD en USB uit de test.


Met zo'n autoradio kun je  in de auto zowel naar de muziek op je CD-verzameling luisteren als naar de muziek die je op een USB-stick hebt geplaatst.


De experts van de Autoradiostore hebben de JVC KD-R472 als beste autoradio met CD-speler getest. Deze voordelige autoradio is goedkoop te koop bij de Autoradiostore en andere aanbevolen winkels op Beste Autoradio Kopen.

TIP: Op Beste Autoradio Kopen vind je ook de Autoradio Top 10 en tips voor bij het kiezen van de voor jou beste autoradio of het beste multimediasysteem voor in de auto.

Beste autoradio met CD-speler: JVC KD-R472

Luister naar muziek op audio-CD, MP3-cd, USB-stick, MP3-speler en smartphone met deze eenvoudige, goedkope, maar toch ook veelzijdige autoradio met CD en MP3. Via de USB-poort aan de voorzijde sluit je je apparatuur aan of je prikt er een USB-stick in. En CD's afspelen kan dus ook met deze JVC autoradio in DIN-formaat.
De JVC KD-R472 beschikt over een Subwoofer Direct aansluiting zodat je er een krachtig audio-systeem in je auto mee kunt opzetten met een mooie krachtige bas.

Ook kun je een Android telefoon bedienen via de autoradio als je deze via de USB aansluit. Via je autoradio scroll je door de muziek van je telefoon. Bluetooth ontbreekt helaas op deze autoradio. Wil je hem draadloos met je telefoon kunnen verbinden dan is er een Bluetooth-adapter nodig.

Voor wie niet te veel eisen stelt aan zijn autoradio, maar wel onderweg een CD-tje wil kunnen opzetten is de JVC KD-R472 een goedkope en goede keuze. De beste autoradio met CD-speler (en USB).

Kijk op het bovenstaande Beste Autoradio kopen voor de beste winkels met de laagste prijs en de Autoradio Top 10.

Zie ook: Meer testen autoradio's


Onderwerpen:
Beste autoradio met CD, beste autoradio CD speler.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.