Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

QNAP beste NAS van het jaar

Redactie     09:47    


De European Hardware Award voor het beste NAS-systeem is naar de QNAP TS-451+ gegaan. Deze beste NAS uit de test is snel en biedt een hoge opslagcapaciteit voor opslag van media en andere bestanden, backups, bestandssynchronisatie en toegang op afstand. Deze beste NAS van het jaar is geschikt voor thuisgebruik, werkgroepen en kleine en middelgrote bedrijven.


De QNAP TS-451+ biedt ruimte aan 4 harde schijven zodat je een zee aan opslagruimte kunt creĆ«ren, ook als je kiest voor een RAID5 systeem. Deze NAS kan on-the-fly Full-HD video's transcoderen zodat je zonder haperingen films en muziek vanaf deze NAS kunt streamen. 

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van QNAP NAS systemen voor de actuele lage prijs van deze beste NAS.

Doordat deze beste NAS uit de test over 2 GB aan werkgeheugen beschikt kunnen er probleemloos meer dan 10 gebruikers gelijktijdig van de NAS gebruik maken. Dit maakt de QNAP TS-451+ zeer geschikt voor werkgroepen en bedrijven. Voor extreem zwaar gebruik kan het geheugen nog worden uitgebreid tot 8 GB.

Zoek je een NAS systeem voor thuis? Met weinig gebruikers gelijktijdig? Dan is dit voor jou waarschijnlijk een onnodig dure NAS. Kijk dan bij de bovenstaande andere beste NAS systemen uit de test voor de beste NAS voor particulier gebruik.

Maar voor bedrijven en andere power users met een wat ruimer budget is deze beste NAS uit de een bijzonder goed systeem voor de opslag van alle media en andere bestanden. Plex, DLNA en AirPlay worden ondersteund en via de HDMI-poort sluit je een monitor direct op de NAS aan. En er zijn 2 netwerkpoorten aanwezig voor extra snelle dataoverdracht.

Voor thuisgebruik is de QNAP TS-451+ misschien wat prijzig want alleen al voor het kale systeem betaalt je tegen de 500 euro, en daar komen de harde schijven dan nog bij. Je hebt dan echter wel de beste NAS in huis.

Kijk voor de QNAP TS-451+ tegen de laagste prijs en meer goede (en goedkopere) NAS-systemen op Beste NAS Kopen. Je vindt daar ook de NAS top 10.


Samenvatting:
In 2017 is de QNAP TS-451+ als beste NAS getest. Deze beste NAS kreeg toen de European Hardware Award als beste NAS systeem uit de test. Dit is een snelle NAS met veel geheugen en ruimte voor vier harde schijven. Voor bedrijven en krachtige gebruikers is dit de beste NAS maar voor particulier gebruik thuis is dit een wel erg dure NAS. Een consument kan bij de andere beste NAS systemen uit de test (bovenaan) beter betaalbare NAS systemen vinden.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.