Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

3x beste luchtbevochtiger (woonkamer, slaapkamer en kantoor)

Redactie     12:19    

Krijg je een droge huid zodra de verwarming in het najaar weer aangaat? Een jeukende huid, prikkende ogen of hoest je veel? Dan is de lucht in huis te droog. Dit kun je voorkomen met een luchtbevochtiger. Hier de uitslag van een test van luchtbevochtigers.


Drie luchtbevochtigers zijn in deze test als beste luchtbevochtiger aangewezen. Het betreft de beste luchtbevochtiger voor de woonkamer, slaapkamer en op kantoor.


Beste luchtbevochtiger kopen

Deze drie beste luchtbevochtigers (en nog veel meer goede luchtbevochtigers) zijn te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Luchtbevochtiger Kopen. Daar vind je ook de Luchtbevochtiger Top 10 en een keuzehulp en informatie en tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van een goede luchtbevochtiger.

Beste luchtbevochtiger woonkamer: Stadler Form Oskar

Een heel goede luchtbevochtiger die er ook nog eens heel mooi uitziet, en dat is voor gebruik in de huiskamer belangrijk. De Stadler Form Oskar beschikt over een ingebouwde hygrostaat die zelf de luchtvochtigheid meet en deze vervolgens op het gewenste peil brengt.


Je kiest uit vijf standen de gewenste luchtvochtigheid. en hebt er verder geen omkijken naar. Het enige dat je hoeft te doen is zorgen dat de luchtbevochtiger met voldoenen water gevuld is. De Stadler Form Oskar presteert het beste in kamers tot 50 vierkante meter.

Deze beste luchtbevochtiger voor de huiskamer kan dankzij zijn stille nachtmodus ook goed in de slaapkamer gebruikt worden. Een ander sterk punt is het aparte reservoir voor geuroliƫn. Zo kun je de kamer heerlijk laten ruiken.

Kijk bij het bovenstaande Beste Luchtbevochtiger Kopen voor de actuele prijs van de Stadler Form Oskar.

Beste luchtbevochtiger slaapkamer: Philips HU4803/01

De Stadler Form Oskar presteert ook prima in de slaapkamer maar in de fluisterstand presteert deze Philips luchtbevochtiger toch net wat beter. Bovendien is dit een goedkoper alternatief. Dat maakt de Philips HU4803/01 tot de beste luchtbevochtiger voor de slaapkamer.


Ook worden in de nachtmodus de lampjes uitgeschakeld. Evenals de Stadler Form Oskar beschikt deze beste luchtbevochtiger voor de slaapkamer over een hygrometer die de luchtvochtigheid meet en zijn werking daarop aanpast. Deze bevochtiger zuigt de droge lucht in, voegt daar watermoleculen aan toe en blaast deze uit in een gelijkmatige constante snelheid die je zelf kunt instellen.

De capaciteit van deze luchtbevochtiger is wel wat lager. 25 vierkante meter, wat voldoende is voor een slaapkamer maar krap voor een grote woonkamer. Ook mist deze Philips het reservoir voor geuroliƫn. Maar hij is wel goedkoper dan de Stadler. Kijk Beste Luchtbevochtiger Kopen voor de prijs.

Beste luchtbevochtiger kantoor: Stadler Form Oskar Big

Voor de beste luchtbevochtiger voor een echt grote ruimte komen we weer terug bij de Stadler Form Oskar. Deze is er ook in een Big versie, en de naam zegt het al. Deze beste luchtbevochtiger is er voor grote ruimtes. Kamers tot wel 100 vierkante meter kun je met de Stadler Form Oskar Big op de juiste luchtvochtigheid brengen. Ideaal voor bijvoorbeeld een kantoorruimte.


De Stadler Form Oskar Big is wel wat duurder, maar nog altijd goedkoper dan dat je meerdere luchtbevochtigers kunt gebruiken. De mogelijkheden van deze beste luchtbevochtiger uit de test zijn gelijk aan die van de gewone Stadler Form Oskar.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Luchtbevochtiger Kopen voor alle informatie, prijzen en specificaties van deze en andere goede luchtbevochtigers voor in huis en op kantoor.

Zie ook: Meer testen beste apparatuur luchtbehandeling
Foto bovenaan: PhilipsOnderwerp:
Hierboven vind je de drie beste die luchtbevochtigers uit de test. Het betreft de beste luchtbevochtiger voor in de woonkamer, de beste luchtbevochtiger voor in de slaapkamer en de beste luchtbevochtiger voor op kantoor. Met een goede luchtbevochtiger zorg je voor een gezond percentage vocht in de lucht.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.