Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

3x beste luchtbevochtiger (woonkamer, slaapkamer en kantoor)

De beste luchtbevochtiger woonkamer, slaapkamer en kantoor. Met aanbiedingen van deze beste luchtbevochtigers.

Krijg je een droge huid zodra de verwarming in het najaar weer aangaat? Een jeukende huid, prikkende ogen of hoest je veel? Dan is de lucht in huis te droog. Dit kun je voorkomen met een luchtbevochtiger. Hier de uitslag van een test van luchtbevochtigers.

Philips luchtbevochtiger

Drie luchtbevochtigers zijn in deze test als beste luchtbevochtiger aangewezen. Het betreft de beste luchtbevochtiger voor de woonkamer, de beste luchtbevochtiger voor de slaapkamer en de beste bevochtiger voor op kantoor.


Beste luchtbevochtiger kopen

Deze drie beste luchtbevochtigers (en nog veel meer goede luchtbevochtigers) zijn te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Luchtbevochtiger Kopen. Daar vind je ook de Luchtbevochtiger Top 10 en een keuzehulp en informatie en tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van een goede luchtbevochtiger (humidifier).

Wil je de lucht juist droger maken in plaats van bevochtigen? Kijk dan bij de beste luchtontvochtiger test.

Beste luchtbevochtiger woonkamer: Stadler Form Oskar

Maar nu de beste luchtbevochtigers uit de test. We kijken eerst naar de beste luchtbevochtiger voor de woonkamer. Dat is een heel goede luchtbevochtiger die er ook nog eens mooi uitziet. Dat laatste is voor gebruik in de huiskamer belangrijk. 

De Stadler Form Oskar bevochtiger beschikt over een ingebouwde hygrostaat die zelf de luchtvochtigheid meet en deze vervolgens op het gewenste peil brengt.

Beste luchtbevochtiger woonkamer: Stadler

Beste luchtbevochtiger woonkamer: Stadler


Je kiest bij de Stadler luchtbevochtiger uit vijf standen de gewenste luchtvochtigheid. Verder heb je er dan geen omkijken meer naar. Het enige dat je hoeft te doen is zorgen dat de luchtbevochtiger met voldoende water gevuld is. De Stadler Form Oskar presteert het beste in kamers tot 50 vierkante meter. Dat is genoeg voor een normale woonkamer.

Deze beste luchtbevochtiger voor de huiskamer kan dankzij zijn stille nachtmodus ook goed in de slaapkamer gebruikt worden. Een ander sterk punt van de Stadler Form Oskar bevochtiger is het aparte reservoir voor geurolie. Zo kun je de kamer heerlijk laten ruiken.

Kijk bij het bovenstaande Beste Luchtbevochtiger Kopen of bij de luchtbevochtiger aanbiedingen hier onder voor de actuele prijs van de Stadler Form Oskar.


Beste luchtbevochtiger slaapkamer: Philips HU4803/01

De Stadler Form Oskar presteert ook prima in de slaapkamer, maar in de fluisterstand presteert deze Philips luchtbevochtiger toch net wat beter. Bovendien is deze Philips een goedkoper alternatief. 

Dat maakt de Philips HU4803/01 tot de beste luchtbevochtiger voor de slaapkamer.

Philips luchtbevochtiger beste luchtbevochtiger slaapkamer

Beste luchtbevochtiger slaapkamer: Philips 


De Philips luchtbevochtiger doet in de nachtmodus stil zijn werk en de lampjes worden dan uitgeschakeld. 

Evenals de Stadler Form Oskar beschikt deze beste luchtbevochtiger voor de slaapkamer over een hygrometer die de luchtvochtigheid meet en zijn werking daarop aanpast. Deze bevochtiger zuigt de droge lucht in, voegt daar watermoleculen aan toe en blaast deze uit in een gelijkmatige constante snelheid die je zelf kunt instellen.

De capaciteit van deze luchtbevochtiger is wel wat lager. 25 vierkante meter. Dat is de helft van de bovenstaande Stadler Form. Die 25 vierkante meter is voldoende voor een slaapkamer luchtbevochtiger maar krap voor een grote woonkamer. Ook mist deze Philips luchtbevochtiger het reservoir voor geuroliën. Maar de Philips luchtbevochtiger is wel goedkoper dan de Stadler. 

Kijk op Beste Luchtbevochtiger Kopen of bij de aanbieding hier onder voor de prijs en alle specificaties en mogelijkheden.


Met een elektrische luchtbevochtiger kun je de luchtvochtigheid in een ruimte op een door jou ingesteld niveau brengen. Een luchtvochtigheid tussen de 40 en 60 procent is een gezonde luchtvochtigheid.

Beste luchtbevochtiger kantoor / grote ruimte: Stadler Form Oskar Big

Voor de beste luchtbevochtiger voor een echt grote ruimte komen we weer terug bij de Stadler Form Oskar. Deze elektrische bevochtiger is er ook in een Big versie.

De naam zegt het al. Deze beste luchtbevochtiger is er voor grote ruimtes. Kamers tot wel 100 vierkante meter kun je met de Stadler Form Oskar Big op de juiste luchtvochtigheid brengen. Ideaal voor het bevochtigen van bijvoorbeeld een kantoorruimte, vergaderruimte, grote werkruimte, maar ook een heel grote woonkamer.

Beste luchtbevochtiger kantoor Stadler

Beste luchtbevochtiger kantoor of grote ruimte: Stadler 


De Stadler Form Oskar Big is wel wat duurder, maar nog altijd goedkoper in aanschaf dan dat je meerdere luchtbevochtigers moet gebruiken. De mogelijkheden van deze beste luchtbevochtiger uit de test zijn gelijk aan die van de gewone Stadler Form Oskar maar de oppervlakte die je goed kan bevochtigen is groter.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Luchtbevochtiger Kopen voor alle informatie, prijzen en specificaties van deze en andere goede luchtbevochtigers voor in huis en op kantoor.

Meer goede luchtbevochtiger merken

Op Beste Luchtbevochtiger Kopen vind je de aanbiedingen van luchtbevochtigers van vele merken. Naast Philips en Stadler Form zijn er meer goede luchtbevochtiger merken. Goede elektrische luchtbevochtigers worden ook gemaakt door onder andere Venta, Medisana, Duux, Beurer, Clean Air Optima, Boneco, Dyson, DeLonghi, Fysic en diverse andere fabrikanten.

Op Beste Luchtbevochtiger Kopen vind je al deze goede bevochtigers voor het bevochtigen van een ruimte naar een gezonde luchtvochtigheid.

Zie ook: Meer testen beste apparatuur luchtbehandeling
Foto bovenaan: Philips luchtbevochtigerOnderwerp:
Hierboven vind je de drie beste die luchtbevochtigers uit de test. Het betreft de beste luchtbevochtiger voor de woonkamer, de beste luchtbevochtiger voor de slaapkamer en de beste luchtbevochtiger om kantoor of om een grote kamer te te bevochtigen. Door de lucht te bevochtigen met een goede luchtbevochtiger zorg je voor een gezond percentage vocht in de lucht. De gewenste luchtvochtigheid kun je instellen.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een luchtbevochtiger is geen groot airco achtig apparaat maar meestal een bescheiden elektrisch apparaat dat de vochtigheid in de lucht meet en daar naar behoefte vocht aan toevoegt. Omdat ik snel last hem van verdroging van de huis heb ik een goede luchtbevochtiger nodig. Ik heb daarvoor gekozen voor een Philips luchtbevochtiger met NanoCloud.

    NanoCloud is een techniek die er voor zorgt dat er nagenoeg geen bacteriën in de vochtige lucht vrijkomen, iets dat bij eenvoudige goedkope (ultrasone) luchtreinigers wel het geval. Deze Philips luchtreiniger zorgt dus voor een meer gezonde lucht dan de meeste andere luchtbevochteraars.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.